• milk4
    Németországban mostmár villogás helyett végig fényszórót kapcsolnak azt szevasz? Tegnap tele volt az ilyen barmokkal az út. Autópályán este leejtős és kanyargós szakaszon 160-180kmh-es sebességnél tiszta életveszély az egész, kanyarokat így is nehéz látni + visszapillantó tükör meg kisüti a szemed.

Amúgy még hozzátenném, hogy a legtöbb ember inkább saját magába nézzen. Én egy "audis köcsög" vagyok elvileg. Tempomat 140kmh-ra betéve, mögöttem senki és mégis féktávon belűl jön ki elém és még csodálkozik hogy a seggébe mászok. Ha van 3. sáv és látom hogy gyorsabb az előtte lévőnél, akkor még azelőtt sávot váltok mielőtt ő még indexelne. Nálam az index, körülnézés és a megköszönés nem opcionális. Illetve zebránál általában én vagyok az első aki megáll és én vagyok az aki megáll egy forgalmas úton, hogy beengedje azt a 1-5autót aki már 5perce vár.

#24145 :"Azért egy pitbull hamarabb neked ugrik (és harap meg életveszélyesen), mint egy vizsla, vagy uszkár. Ilyen a természete, tény."

Igen, de egy értelmes ember utána néz, hogy milyen faj milyen ösztönökkel rendelkezik és hogy hogyan lehet kinevelni ezeket az ösztönöket. Ezt ajánlom neked megnézni. Ugyanúgy amikor az ember vesz egy autót, utána néz hogy hány lóerős, stb és amikor a volán mögé ül, akkor ő dönti el, hogy mit csinál a sok paripával.

(Tudom förtelmesen a fogalmazásom, már jó pár éve külföldön élek.)