Ezt soha senki nem fogja megérteni. Én is mindig ezt csinálom. Szinte soha nem ragadok a kereszteződésbe. Mert fel tudom fogni agyilag 1 azt, hogy hiába állok be nekem sem lesz semmivel jobb, 2 még más is beszopja miattam:-)
Az indexelős történet. Ugye beszéltünk itt arról mi hogy vezetünk,(futárok) meg mondjuk úgy ti hogy vezettek (mint autósok) Nahh most én és ezek szerint te is, mindig beengedem azt aki szorult helyzetben van (megszűnik a sáv, előz nem férne be és sorolhatnám) még azt is aki paraszt és ezzel szerez "jogtalan" előnyt.
Ezzel szemben a "jól vezető" átlag autósok mit tesznek? Megy a másikon 2 centire és akkor sem fog beengedni. Ahogy mozdúl a sor ő is megy előre centiket, nehogy beférj.
Mondjuk ilyenkor jön jól a céges autó, mert ugye nem az enyém:-) Tehát én bemegyek. Nem igazán féltem.
De ezt az életbe nem fogom megérteni, hogy mire jó ez. És itt jön amit írtam ez egy társasjáték. Azt szeretem a legjobban amikor ezt megcsinálja velem, aztán 500 méter után meg tőlem várja, hogy engedjem be, na és ilyenkor kell felül emelkedni a suttyókon, gyere:-))