37102
  • KaBuTo666
    facepalm
  • Blum
    Ezt a hulyet...:DDDDDD
  • Tuvok #24135
    Negyed órája röhögök, no comment :D
  • Norbi1990
    BMW
  • Szabi #24133
    "Háromféle ismerősöm van. 1: akit nem érdekelnek az autók egyáltalán. Ezek gyűlölnének egy Porschéért, akkor is, ha fele annyiba kerül, mint az Astrájuk. 2: akit érdekelnek az autók, de nem értenek hozzá. Ezek gyűlölnének egy Porschéért, mert azt hinnék, 36 évesen egy ellenszenves barom lettem, aki felvág egy drága sportautóval. 3: akit érdekelnek az autók, és értenek hozzá, ezek gyűlölnének ezért a Porschéért, mert azt hinnék, 36 évesen egy ellenszenves barom lettem, akinek egy szakadt, vízhűtéses, műanyag Porsche kellett, hogy villanthasson az 1-es és 2-es típusú ismerősei előtt. Logikailag létezik egy olyan csoport is, akik szemében a beérkezettség, a menőség és a jó ízlés szimbóluma egy 911-es, de ilyen emberekkel nem barátkozom. Összességében elmondhatjuk, hogy a Porschém egy szociális öngyilkosság. Ettől rögtön kicsit jobb kedvem lett." Karotta
  • milk4
    Ez a kocsi márkája alapon embert megítélni eléggé nagy hülyeség. Nem a kocsi márkája dönti el hogyan vezet valaki, hanem az ember aki éppen az autót vezeti.
    Ilyen alapon a pitbull azért harapja le a töködet mert ő egy pitbull és nem azért mert a gazdája így nevelte.
  • tuzfal3
    4.35-nél vajon mi történhetett?
  • matyi0323
    tanulok még, és mellette futár vagyok
  • sovatalevi
    Mi a foglalkozásod,ha szabad érdeklődni?
  • matyi0323
    de ettől függetlenül én sem vezetek jól!
  • matyi0323
    :)

sőt, nem is kell másik járműbe ülni, elég ha az időjárás változik.
    én alapból viszonylag gyorsan megyek, minden (időjárási) körülmények között, foglalkozási ártalom/megszokás, aztán érdekes, hogy jó időben például azért a "vagányabbak" is nyomják neki, mint a hülye, viszont ha már köd van, eső van, hó van, akkor ott megáll a "tudományuk", vagy ők az árokban. valahogy én nem félek ezektől, kocsiba ülök bármikor, és ködben is hajtok ha kell elég gyorsan, nem beállok 30-ra és egyszer úgyis odaérek alapon megyek.
  • gordon 24
    Maximálisan egyet értek! Én még az F1 es versenyzőkre sem mondanám. Addig jó mindenki amíg azt történik amire számít. Ha nem az van, a 80-90% szerencsén és a maradék tudáson múlik az, hogy mi lesz...
  • matyi0323
    senki nem tud jól vezetni.
    érzem ebből most hatalmas vita lesz és gyökér is leszek, hogy ezt mondtam :)

talán egy forma1-es versenyzőre már mondhatjuk, hogy jól vezet és jók a reflexei, stb..

nagyon sokan azt hiszik, hogy jól vezetnek, amíg be nem ülnek egy olyan járműbe (maradjunk úton járóknál), amit még nem vezettek :)
    na meg mi számít jó vezetésnek? hogy nem törted még a vasat? ez is sok mindentől függ.. évente megy az ember 100km-t vagy 100 ezer km-t például
  • Alien69
    Természetesen, NEM minden gazdag és/vagy BMW-sre írtam, amit írtam. De az TÉNY, hogy ha w77d igaza lenne (pl velem kapcsolatban), akkor jó pár BMW-st (meg egyébb kecseg, márka függetlenül) autóst lazán össze törhettem volna (meg néha-néha engem is persze mások). Azaz, ha nem karamboloztál (még), az NEM azt jelenti, hogy jól is vezetsz. Lehet, csak eddig mások "vigyáztak" Rád. :-D
    Félre ne érts, NEM személyeskedés akar lenni. :-P
  • w77d
    felárasan XXD
  • Willi Betz
    jah...tele rakod légnemű anyaggal az ülést és eladod. :D
  • w77d
    nah de mire az annyi lesz, már rég nem az én tulajdonomat képezi XXD
  • Versace26
    Én is egy pár éves bmw tulaja vagyok,és ezzel nem volt balesetem,de volt 2007ben egy suzukim,azzal okoztam viszont balesetet,úgy hogy nem a kocsi teszi...
  • bboyatty
    Még így monitoron keresztül is beszartam...
  • Blum
    damn

http://www.liveleak.com/view?i=b9c_1388614108
  • Misuka963
  • Coral Springs
    Felnyitható híd zúzott halálra egy nőt.
  • Héeder
    Nekem van egy 96-os Audim amit 340-ért vettem és haverokkal két kezűleg javítgatjuk/építgetjük. Akkor most én is köcsög új gazdag hülye gyerek vagyok? Nem 1 ismerősöm van akinek BMW-je Merci-je van és futárkodásból él ahogy én is,mégis ilyen autókkal mászkálnak mert egyszerűen szeretik a márkát, és több száz ezer km-rel a hátuk mögött se okoztak nagyobb bajt (lekopogom, hiába a luxus kategória, pedig a 140 ló-tól 250-300 pacis kategóriáról beszélek :)
  • Willi Betz
    Hát vegyél olyan használtat amit szeretsz. Nekem is 13 éves a kocsim,de baromira hidegen hagy,hogy ha egy 20-on éves kölök egy drága autóban ül. Ő az aki soha nem fogja tudni milyen érzés az amikor egy "roncsból" autót épít a két kezével és szerszámokal. Szóval emiatt kár idegbetegnek lenni. W77d is egy köcsög,de nem érdekel,mert az ő kocsija is lesz 13-14 éves és ugyanúgy semmit nem fog érni. :-D
  • w77d
    amúgy még azt fejtsd ki légyszives, hogy a gyorshajtás miért a tehetősek szórakozása? több 1 milla alatti autót látok naponta repkedni alacsonyan, mint drága autót... amúgy meg ez az egész vita felesleges, mert az "utáljuk azt akinek jobb" stílus a világ leggusztustalanabb emberi jelleme, és itt bizony semmi másról nincs szó.
  • st3v3
    Besik Kuduhov, a szabadfogású birkózás négyszeres világbajnoka, kétszeres olimpiai érmese is áldozatául esett a kaotikus orosz közlekedésnek.
  • Alien69
    A jellem rajzokat hagyjuk. Én is a saját káromon jövök/jöttem rá, hogy efajta (nagy arcú kecsegekkel) nem érdemes kezdenem, még ha igazam is van/lenne. Ő van előnyben, mert hiába van elsőbbségem, vagy mittoménmi, helyzeti előnyben van.
    Az irigységből elkövetett gyorshajtásról meg nem sűrűn hallani. :-D Biztos van olyan, hogy csak azért is bele megy a másikba, mert meg van győződve arról, hogy Neki van elsőbbsége (vagy mittoménmi), de jellemzően ezek max koccanások, nem halálos balesetek, mert egy Suzuki v. BMW csattanásból TUDJUK, hogy melyik kerül ki ÉLVE! Ergo, az irigység jellemzően kisebb bajt okozó tényező. Az valszeg nagyon sok emberben ott lapul, még a gazdagabbakban is.
  • w77d
    ha már belekezdtünk a gazdag-szegény viszonylatba, akkor azért azt is érdemes kiemelni, hogy pont az irigység szüli a legbrutálisabb végkifejleteket. Lehet, hogy a gazdag BMW-s el van szállva magától, de az irigységtől szinte már megkattanó és a továbbiakban értelmetlenül és szélsőségesen a dolgokhoz álló kisember mellett eltörpül az a jellem.
  • Alien69
    Mé, nem mindegy??? Hiszen MOST sem jobb a helyzet. A gazdag akkor is azt csinál, amit akar, punktum. Kár ragozni. Ha Budapesten közlekedsz (nem CSAK metrón persze, akkor láthatod. A suzikisok sokan vannak, ezért természetes, hogy ott is van béna. Részben természetes is (hogy egyesek bénák), mert ugye a benzin árak rontják a statisztikát is, mivel, akinek kevés a pénze, ritkábban ül autóba. Ez meg egyenesen halálos is tud lenni, mert párosul a bénaság a rutintalansággal is.
    Míg a gazdagabbak, ha ráadásul kecseg féle, akkor ugyan ez még aroganciával is párosul. Azaz, nem adja meg a jobbkezet/elsőbbséget, irányjelző használata esetleges (külön élmény, ha egy BMW-st látok indexelni), stb.
  • w77d
    isten mentse meg a világot a hozzád hasonló gondolkodásúaktól, mert az ilyen mentalitás csak nyomort és nem kis bűnözési hullámot szül...
  • breslauer
    én mondjuk az összes ilyen gazdag parasztnak megkarcolnám a kocsiját. múltkor is láttam egy kis nyivászta 20 éves kölyköt egy 30 millió Maserati-ba, legszívesebben kirángattam volna, én meg ülök a 14 éves használt szaromba amit utálok.
    nem kell sajnálni az ilyen gazdag szemeteket, ah meghalnak akkor egy gazdag köcsöggel kevesebb, ennyi.
  • breslauer
    én mindenkit börtönbe zárnék aki 150 lóerőnél nagyobb teljesítményű személyautóval közlekedik!!!
    Aki pedig a 130-cat túllépi azt kivégezném másnapi hatállyal.
    Hidjétek el jobb lenne a világ, de hát mit vár az ember amíg az országot majmok irányítják
  • gordon 24
    Autómárkára nem sarkították ki régebben sem, de egyébként ne hidd, hogy nincs statisztika.

Ugyanakkor amíg az unio nem törölte el nem véletlenül volt drágább a piros autó, budapesti lakos 25 év alatti emberek kötelezője. Minden ilyen dolog bekerül egy nyilvántartásba, és 100% ra biztos lehetsz abban, hogy ez a márka top 5 ben van.
  • w77d
    Ilyen erővel a Suzukisokat egyenesen írtani kéne, mert a sok alja fasz raccsingbetyárnak csak arra van pénze oszt azzal tolja kilinccsel előre a városban...

Autómárka alapján dönteni ilyen esetben nem csak hogy elvakultságra és "gyűlölöm a gazdagokat" begyepesedett nézetre vall, hanem valahol már az egészséges gondolkodás határait feszegeti...
  • Alien69
    Ezt ki kérem, magamnak! Még hogy csak MOST?!?!
    De az részben TÉNY, hogy az új gazdag paraszt legények, és lánykák előszeretettel választják AZT a márkát, mert most éppen az a menő. Természetesen, NEM az összes BMW-s kecseg, csak túl sok ilyennel találkozni az utakon, ennyi.
  • Blum
    "Aki BMW-s, és balesetet okoz, kapásból 1,5x nagyobb büntit érdemelne."

Te most nagyon hulye vagy.
  • Alien69
    Sajnos, szerintem VAN valóság alapja. Aki BMW-s, és balesetet okoz, kapásból 1,5x nagyobb büntit érdemelne. Persze, aki iszik is, az minimum 3x-st (vagy drogozik).
    Lásd rezesovákecsegnéni esete. van pénze, de agya az nincsen hozzá, me kecseg. ENNYI.
  • w77d
    néphergelés semmi más...
  • GregSB
    Hat gyalogost gázolt halálra

Az ilyen híreknél amúgy mi értelme van kihangsúlyozni a kocsi márkáját? Nem mindegy hogy egy tyuning Civiccel vagy BMW-vel csinálja ezt valaki?
  • Misuka963
    Cseberből-vederbe :)
    Elnézést csak már este volt ;)