Már akartam kérdezni, hogy a Suzukisokkal senkinek nincs baja, csak nem mertem :D
Érdekes módon a BMW-sekkel az a tapasztalatom, hogy vigyáznak az autójukra, persze kihasználják a relatíve nagyobb teljesítmény adta lehetőségeket, de sose volt semmilyen problémám velük, előz aztán hadd menjen... Audisba nem kötök bele, abban sose fehérember ül, a Ladás meg ugyanennek a pénztelen változata.
Na de a Suzukisok... kétfélével van örökké problémám. Az egyik a kalapos, pipázó nyugdíjas, aki csőlátással 60-al száguld a főúton, görcsösen két kézzel kapaszkodik a kormányba és 20-30 autót tart fel egy olyan szakaszon, ahol nem lehet előzni.
A másik a 18-20 körüli srác, aki első néhány fizetéséből egy egyszerű, nyüstölhető autót akart, de VTI Hondára nem futotta, ezért 1.3 GLX-el jár egy brutálnagy krómvéggel a kipufon optikai tuning gyanánt, de hangja csak azért van, mert ökölnyi luk van a végdobon. Őrült módjára csavarja a kanyarokban, majd eldől, csikorognak a 13"-as kerekek, kiugrik sárgánál, ütött-kopott kasztni, több sebből vérzik szegény autó az idióta gazdája rutintalansága miatt. És az ilyennek a másé sem szent...
A Volvo-sokat viszont imádom, lehet 200 ló is a feneke alatt, mégis olyan birka türelmű mind, hogy elképesztő :D
(Természetesen ez mind általánosítás, a tapasztalatom írtam le nagyvonalakban.)