• Alien69
    Azért egy pitbull hamarabb neked ugrik (és harap meg életveszélyesen), mint egy vizsla, vagy uszkár. Ilyen a természete, tény. A gazdi persze sokat számít. De, pitbullt sem azért tartanak, hogy a gyerekek majd jól játszanak vele. Legalábbis, 99%-ban TUTI. A BMW is hasonló. Nem elérhetetlen , és kevés olyan ember van (ez most márka független), aki mondjuk elmegy valamiféle "továbbképzésre", vagy kresz felfrissítésre, mondjuk oktatóhoz, vezetéstechnikai centrumba, stb...
    Elfogult vagyok, ez TÉNY, mert az a feltűnő, ha egy BMW-s irányjelzőt használ, vagy megköszöni, ha lemondok az elsőbbségemről a javára. Természetes, hogy a hülyeség márka független.
    Lásd, "kedvenc" futtatott focistánk, meg a kölcsön autó. Nincsen agya hozzá, hogy elmenjen TANULNI. Eddig vezetett egy rollert, oszt rá ül egy sport verdára, persze, hogy össze töri, főleg, ha ehhez mondjuk egy "enyhe" beképzeltség is párosul. Shimán lehet, hogy semmiben sincsen igazam, ez engem NEM zavar, és irigy se vagyok ezekre az "emberekre". Egyszerűen csak dühít, hogy nem nyugat felé haladunk, hanem balkán felé...