"A rakpartok majdnem végig 70-esek, de mindig, szinte minden nap van olyan sügér, aki még a számára biztonságos 50 alatt is egy tízessel megy és mondjuk lejön a Margit-hídnal és csak a Lágymányosinál fordul el, miközben a sor már a Szentendrein is torlódik miatta (oké, túlzok, de a nagyságrend hasonló)."
Én nap mint nap ugyanezt élem meg csak a Váci úton kifelé Újpest irányba. Ugye egy idő után - azt hiszem a Dózsa György úttól nem vagyok biztos, hogy onnan - megszűnik az 50-es korlát és ki van rakva a 70-es tábla, de a vezetők 90%-a észre sem veszi, hogy lehetne többel menni, mert a jelző táblákat már szarnak megnézni. Tegnap délután mentem haza, hát katasztrófa volt, ahogy vezettek. Elkezdett esni az eső és annyi szerencsétlenkedésnek voltam szemtanúja, hogy hangosan röhögtem a kocsiban.
UI: Egyébként az indexet tényleg nagyon kevesen használják, és az már csak hab a tortán (és már meg sem lepődöm), hogy a legtöbb "kolléga" a minimális fáradságot sem veszi, hogy ha beengedem magam elé akkor azt megköszönje, mert ugye ez nekik természetes előjoguk.