37102
-
#23736 -
#23735 Igen-Igen,te csak csináld -
#23734 Ilyen blogra gondoltatok? :D
-
#23733 ennyi :D -
#23732 Ja, az a törött bmw a tiéd a logódban? Akkor nem csoda hogy nem látsz sötétben... -
#23731 Mitől hihetetlen? Az oroszoknál ez teljesen szokványos és elképzelhető. Bevágtak 2 üveg vodkát (fejenként) és úgy álltak neki. -
#23730 Nem xenon, csak annyi hogy jól vannak beállítva.
-
#23729 Srácok!
Hihetetlen hogy már 3 hete, minden héten egyszer baleset volt a M2-es autópályán, este hazafele, Dunakeszire!
2 hete szerdán volt baleset a Dunakeszi kijáratánál, (#23526) volt baleset múlt hét szerdán kicsit előrébb az Alagimajor vasúti megállóhely közelében, majd MA este is láttam a hogy balesetes torlódás kezdődik a felüljáró kijáratól kezdve (az autópályás információs táblában: "M2-es, Baleset, torlódás" !!!
Mi a rohadt isten lett a M2-essel,és a rajta lévő hülye vezetőkkel??!! Ez hihetetlen!!! 3 hete kb. ugyanaz a szitiu!!!! -
#23728 Az egyik helyi fideszes trafikja előtt :D -
#23727 :D Felénk is aszfaltoznak, sötétbe, kampány van :D De csak ~1km kb :D -
#23726 A sztori erősen bűzlik és meseszerű:
- A fickó volt az, aki előző este is bevitte a villamost, majd másnap hajnalban már kezdett is? Fura...
- Egyetlen éjszaka alatt leaszfaltoztak egy komplett útszakaszt? Ezt még idehaza sem hiszem el. Ha nincs legalább egy hét lapáttámasztás valahol egy kis kátyú felett, akkor az kamu.
- Leaszfaltozták úgy, hogy ott voltak a sínek? Fel se tűnt senkinek? Azt hitték, használaton kívüliek? Egyetlen emberben sem merült fel a kétely?
- A városnak nincs Primorsk nevű kerülete, de a várostól kb. 130 km-re van egy ilyen nevű kikötő, ahol kb. 6000-en élnek. Hihető, hogy van villamosuk...
Próbáltam felkutatni az eredeti hírt, de egyelőre semmi nyoma.
-
#23725 Nem,nem kamionnal,személyautóval. A kamion még vár egy kicsit :)
És Erdélyben kanyargós utakon,és hidd el itt is kerülhet elődbe akár medve is..De úgysem 40-50el megyek városon kivül.. -
#23724 Leaszfaltozták a villamos elől a síneket
oroszország... -
#23723 Nem lehetnek valami jó lámpáid, vagy rosszul alkalmazkodik a szemed a sötéthez, mert én este is biztonságosan tudok menni 90-100-al tompítottal.. időben észreveszem a sötét ruhában az út szélén sétálót, meg volt már rá példa hogy egy őzt is simán kikerültem. Nem xenon, csak annyi hogy jól vannak beállítva. -
#23722 Te mivel mész kamionnal? -
#23721 de komolyan gondolom, ha nincs senki az uton éppen, mert este azért, minél később van, kevesebben vannak, olyankor távolságival szurom neki, de anélkül nem.Nem egy alkalom volt már hogy megkellett várni mig egy őzcsorda átvánszorog az uton. -
#23720 Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
Egyáltalán vezetsz valamit? -
#23719 -
#23718 A harmadik videóban jól elkapta a srácot a kamion mellett -
#23717 Mivel foglalt nem tudok vele mit tenni, reggeltem ezt:http://carcrash.blog.hu -
Blum #23716 Valoban meglepo,hogy rajtad kivul van meg olyan internetezo aki a Steve nicket hasznalja a neten...hiszen olyan egyedi. -
#23715 ILYEN NINCS!!!:D Be akartam regisztrálni egy cimet, "http://autosbalesetek.blog.hu/" Erre Steve,de nem én :D blogja.Nézzétek meg, de ezt nem én kreáltam.A balesetek cím is foglalt, nincs rajta tartalom. -
Blum #23714 Hogy mikor? -
#23713 Már gondolkoztam rajta a tavaj. -
#23712 Egyszerűen szarul jön ki, meg hát létezik az az iratlan fórum etikett is. Itt társalogni kell, nem pedig tartalommal feltölteni ormótlanul az oldalt. Ha valami esetleg később eszedbe jut, akkor egyszerűen várd meg, hogy valaki beböfögjön valamit, aztán mehet. Ha még csak 2x vagy 3x kontráznál magadra nem lenne ennyire zavaró, de te rendszeresen ennél jóval többet ömlesztesz. Egyszerűen egy fórumon ez nem így működik. Ha ezt akarod, akkor kezdj el egy blogot vezetni vagy honlapot tölteni. -
#23711 Akkor mi van , ha később jut eszembe valami amit még leirnék. -
#23710 a link ok, csak megint magad után postolsz 6x... -
#23709 Na mi van?Már a link sem pászol? -
#23708 Arabok majdnem találokznak allah-val, elég sokan tulélték -
Blum #23707 Megint kezdesz elolrol mindent es a vegen persze megint te leszel felhaborodva... -
#23706 Ezen most végigment a teherautó?
kunkg-fu bajnok az első orosz hóban :D
Lerobbant tankerbe belemegy egy másik kamion megint az orosz autópályán
videó a repülőbecsapódásról
-
#23705 Ilyen utakon meg nappal a 70-80 is sok. -
#23704 50-60 tól soha nem megyek gyorsabban este és jól is teszem mert már nem egy emberke sétált fekete ruhába az uton.A szembejővő elvakitókat nem is emliteném most, elég soknak fel van állitva a lámpája, vagy kinai cucc van benne.Szóval mikor elvakinak még lasabban, már nem egyszer villogott le luxuskocsi, de szarok a fejükre. -
#23703 Sötétbe, egy ut szélén sétálót is elbaszott volna. -
#23702 -
#23701 az kemény -
#23700 220-on állt az óra, állítólag -
#23699 http://index.hu/kulfold/2013/11/17/lezuhant_egy_boeing_737_oroszorszagban/
-
#23698 A pályabíró nem volt a helyzet magaslatán.
Szerencséje,hogy nem toltak rá pár autót. -
#23697 a későbbi baleset is látványos volt.. :D