nekem most lesz 5 éves a jogsim...nem is vezettem annyit, mert saját verdám nincs...a lényeg hogy amikor megyek mondjuk városban, érzem, hogy bátortalanok, és rutintalanok az emberek, vagy túl vakmerőek, vagy egyszerűen szarnak mindenre...mert úgy gondolja megteheti...
A leggyakoribb hiba a sebesség nem megfelelő tartása (vagy túl lassú vagy túl gyors), utána az index abszolút nem használása. Aki indexet nem használ azt nyomban pofán basznám egy szívlapáttal. Hányingert kapok azoktól akik csak tekergetik a kormányt és mennek össze vissza semmit be nem tartva...mert ő mi kemény, meg minek használni...
Volt már hogy számon kértem hogy körforgóba BEFELE minek használta KIFELE meg miért nem? Abszolút nem értette hogy miért teszem fel ezt a kérdést..., szte ez így volt helyes.
Harmadik nagy hiba a matatás. Mész autóban, szól a telefon kistáskában zsebben...lenyúlsz kormány fordul nem veszed észre BUMM....Sose fogom megérteni...ÉN hülye barom állativadék (ezek szerint), ha csörög a telefonom vezetés közben, félre húzódok...a lényeg hogy biztonságos helyen megállok ÉS UTÁNA veszem fel a kibaszott telefont...se kihangosító se headset se semmi..., mind csak eltereli az ember figyelmét...és bárki mondhatja, hogy ő mennyire geci ügyes mert így is tud vezetni...csattantam már majdnem párszor így amikor ismerős(ök) így vezetett/vezettek...
BTW én is érzem azt hogy sokszor pofázok vezetés közben, hogy gyere már, menjél már stb...ettől függetlenül folyamatosan arra koncentrálok amire kell.