1, Blikkes fos, beleolvasni is bűn.
2, Hatan utaztak a kocsiban??? Hat darab ember...szidjuk mi az időseket, hogy nem kéne nekik jogsi, de az is kurva isten, hogy jobban szűrném a fiatalok rátermettségét egy autó vezetésére. Ha nem verik a fejébe hogy jól nézd meg az ismeretlen autót, menjél vele előtte egy két karikát bazdmeg, és felelősség teljesen vezess, akkor nem hogy jogsit, autó közelébe nem engedném. Aztán jöhetnek ordítozva meg őrjöngve hogy micsoda kibaszás...nem...nem kibaszás. Ez életmentés. És ha tovább vergődik még az ilyet jól agyon is basznám egy szívlapáttal. Egyszerűen nem hiszem el, hogy egyesek, mi az istenért nem tudják felfogni, annyi balesetet látnak a médiában, miért nem jut el a kurva tudatáig, hogy vele is megtörténhet, hogy ő se kivétel, hogy 100 év rutin is kevés.
3, Kérhetsz te bocsánatot bazdmeg az nem hozza vissza a halottat. Én már temettem el jó barátomat, hasonló bulis baleset miatt, nekem az ilyen bocsánat kéréssel ne jöjjön, hanem egy pisztollyal a fejéhez tartva mesélje el őszintén a bűneit majd húzza meg a ravaszt. Utána talán kaphat temetést.