Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Solo: szerintem ülni fog .. tipp: 6-8év és annak a felét
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Helyszínen ítéletet mondtam volna. 200 forint lett volna a procedúra.Helyszínen fejbelövés
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
odamész, 2 tenyered közé veszed a fejét kicsit megforgatod hirtelen jobbra vagy balra...és csõõ...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Betalált volna egy keményebb kötésû csávót nem hogy az útról lett volna letolva ez a rohadék, hanem még valami befigyelt volna lent középen úgy, hogy két hétig nem áll lábra, csak hogy érezze a nõk hol vannak a rangsorban... nem hogy BMW -vel jaszkarizni. <#levele>#levele> <#vomit>#vomit>
Elhunyt a Kolozs megyei Pusztatopán (Topa) kedd este balesetet szenvedett motoros, mivel késõn küldtek mentõautót.
A baleset egyik szemtanúja azonnal hívta a 112-es segélyhívószámot, azonban a mentõautó csak félóra késéssel indult el, és 26 perc alatt ért a helyszínre. Raed Arafat államtitkár vizsgálatot kért az ügyben. A jelenlegi információk szerint a Kolozs Megyei Mentõszolgálathoz beérkezett hívást késõn adta tovább a diszpécser a rohammentõ-szolgálatnak, ezért érkezett ki késõn a SMURD egység a helyszínre. Az orvosok szerint a férfi súlyos sérüléseket szenvedett és minimális esélyei voltak a túlélésre.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
max ha lopott volt, amúgy furcsa felfogás 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A Román Rendõr-fõfelügyelõség Infotrafic Központja tájékoztat, hogy szeptember 14., péntek és 17., hétfõ között 130 súlyos balesetet regisztráltak, amelyben 25 személy életét vesztette, 126-an súlyosan sebesültek.
A közúti baleseteket a gyorshajtás, a szabálytalan gyalogos átkelés, az elsõbbségadás elmulasztása és az ittas vezetés okozta.