Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nan76
a legelsõnél mi a pöcsöm történt???azt látom,hogy valamire rámegy aztán felborul mint a büdös bogár...

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Benel

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Benel

Effe88
sajnálom
tudom most geci leszek de ezen felnevettem😄😄😄
az a pózS:S:😄😄

w77d
annál ezért kicsit komolyabb a helyzet.. elég szép kis rohamot kapott, valószínûleg a fejsérülés miatt.

Szerintetek itt mi volt?Kamionosok lerendezték a ladást?<#vigyor3>

a végefelé

A ruszki casco-ra is kiváncsi lennék <#vigyor3>

Már a videó elején tudtam, hogy a kerék kiugrik a kocsi alól.Sajnos elég szar a felfüggesztés az összes jármünél, de a fék királyul fogott.

Effe88
<#nevetes1><#taps>

w77d
na de megállt XD

nan76
ebben a válogatásban csak úgy repkedtek az autók,meg a gyalogosok.Amúgy rájöttem,hogy a ruszkik nem ismerik a piros színt..úgy mennek át a piros lámpán mintha kötelezõ lenne,aztán meg pislognak ha összetörik magukat

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

pajti
shit happens 😄DDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Valakik üldözték de azt a baszott vinnyogást nem hallottam 😄

Ez megvadult szerintem a zenére, mindenesetre a verda jobb oldalát majd szervizelheti.

SimaSuna
öööö..no comment...
Effe88
pffff jó nagy köcsög
elmebeteg állat, tartón lövést érdemelne

Adaaam
Az utolsó villamososnál mi volt az elképzelés? 😄

everything's better with music

nan76
3:59-tõl na az ilyen féreg "emberek"miatt kerülnek életveszélybe az utakon az ártatlanok.Remélem elkaptál és jó hosszú idõre lecsukták

nan76
6:28 lol😄

😄DD mintha mise történt volna elbattyog ?!

Solo: szerintem ülni fog .. tipp: 6-8év és annak a felét

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
Alvázmosás megvolt 😊
Egyszer volt hol nem volt... (Hollandiában történt a napokban.)

solo
Én már kajak nem értem ezt.Még mindig arról megy a cikkezés, hogy mit kaphat... Segítek, szerintem felfüggesztettet fog kapni, mert hát egy nagyhatalmú tetü szlovák lányát már csak nem csukják le.SZVSZ.

Helyszínen ítéletet mondtam volna. 200 forint lett volna a procedúra.Helyszínen fejbelövés

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Benel

Ulvar
Az se rossz, de ez a k***a biztos élvezné még mellette...én nem lacafacáznék, kimondják hogy golyó általi halál és pukk mehet is a koporsóba. Idõ és pénz megspórolva. Persze az ítéletnek teljesen jogerõsnek kell lennie.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

hmm 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én kijelölnék valamelyik börtönben 3-4 "éhes" gorillát, és egy zárt helységbe összeraknám velük ezt a boszorkányt, a jelszó pedig az lenne hogy, " azt csináltok vele amit akartok". (Hatalmas az a felháborodás amit érzek, attól függetlenül hogy nem az én családom lett kinyírva.)

SimaSuna
vicces baleset egy LOL miatt...

link
Effe88
max 15 év adható ezért
tv-be vót

Ulvar
Hááát én stílusosabb vagyok.

SimaSuna
ne pazarold a golyót...
odamész, 2 tenyered közé veszed a fejét kicsit megforgatod hirtelen jobbra vagy balra...és csõõ...
Ulvar
Legszívesebben tarkó lövés. Egyszerû gyors és olcsó.

<#fejvakaras><#zavart2>és ha ez bebizonyosodik akkor mi lesz? életfogyt?

az

Audi Q7 szerintem, jól meg lett gyalázva. <#rolleyes>

Ismerd fel képrõl az autót!

Mit hitt ez a kibaszott szõke pina ? Nem értem ezt az életet, miért egy hazafele tartó családnak mutogatta hogy "ki vagyok én" ?
Betalált volna egy keményebb kötésû csávót nem hogy az útról lett volna letolva ez a rohadék, hanem még valami befigyelt volna lent középen úgy, hogy két hétig nem áll lábra, csak hogy érezze a nõk hol vannak a rangsorban... nem hogy BMW -vel jaszkarizni. <#levele> <#vomit>

sovatalevi
Késõn érkezett a mentõ - meghalt a motoros
Elhunyt a Kolozs megyei Pusztatopán (Topa) kedd este balesetet szenvedett motoros, mivel késõn küldtek mentõautót.

A baleset egyik szemtanúja azonnal hívta a 112-es segélyhívószámot, azonban a mentõautó csak félóra késéssel indult el, és 26 perc alatt ért a helyszínre. Raed Arafat államtitkár vizsgálatot kért az ügyben. A jelenlegi információk szerint a Kolozs Megyei Mentõszolgálathoz beérkezett hívást késõn adta tovább a diszpécser a rohammentõ-szolgálatnak, ezért érkezett ki késõn a SMURD egység a helyszínre. Az orvosok szerint a férfi súlyos sérüléseket szenvedett és minimális esélyei voltak a túlélésre.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi
Két részeg elvitte egy körre a Lamborghini Murcielago LP-640. Szerencsére nem halt meg senki, de a harmincéves sofõr komoly kárt okozott a kocsiban és a környezetben. Nürnberg belvárosában 150 kilométer/órás sebesség fölött autóztak, amikor a sofõr elveszítette uralmát a sportkocsi fölött és jelzõlámpának, majd padkának ütközött.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

matyi0323
pár telefonért megérte? 😮
max ha lopott volt, amúgy furcsa felfogás 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

sovatalevi
Mi sem állunk jobban Romániában, 4 nap alatt 130 baleset.

A Román Rendõr-fõfelügyelõség Infotrafic Központja tájékoztat, hogy szeptember 14., péntek és 17., hétfõ között 130 súlyos balesetet regisztráltak, amelyben 25 személy életét vesztette, 126-an súlyosan sebesültek.

A közúti baleseteket a gyorshajtás, a szabálytalan gyalogos átkelés, az elsõbbségadás elmulasztása és az ittas vezetés okozta.