múlthéten ( mikor volt az a pár cm hó, nem tudom már melyik nap pontosan, lényegtelen) lapátolom a havat, aztán az utcánkban..kis mellékutcán lakunk, szerencsére általában nyugodt környék.. egy idióta fasz a 10cm havon egy toruan után összekötve 2 szánkót húzott, összesen vagy 8 gyerekkel.. 10-12 évesek lehettek.. de vagy 60-al.az oké, hogy viszonylag nincs forgalom itt, de bármiért fékezni kell elhiszem, hogy a kocsit megfogja a sok 3 betűs fos, de a 2 szánkó úgy belerongyol a lökösbe, hogy az csak na.. erre az volt a bonusz hogy a 3. fordulótól mekzdedett cikázni jobbra-balra, hogy mozogjon a szánkó.
szívem szerint bekúrtam volna a hólapátot a szélvédőjén, hogy mi a faszt csinál. aztán később kiderült, hogy a drága pap bácsi hittanon órán elvitte szánkózni a gyerekeket.. a PAP aki elvileg értelmes. ( mondjuk én világ életemben utáltam őket, egyik legmocskosabb faj, de ez már mellékes )
közben a kocsmába jöttek ilyen pepsis kamionok meg hasonlók, vártam mikor megy valamelyik szánkón a 10 tonnás dög