Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szóval szilveszterkor lehet inkább itthon maradok 😄 (Sõt..valószínû :/ )
nekem legfeljebb elmesélték azt hogy hol, hogyan aludtam el, meg milyen ökörségeket csináltam, aztán csak pislogtam mint hal a szatyorban hogy tényleg? 😄D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kocsi ráér másnap is😄
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Hülyegyerek..megérdemelte.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Gondoltam leírom, hogy teljes legyen a történet, a félreértések elkerülése végett.!!!!!!
Csak 45-50 el mentem az útviszonyoknak megfelelõ sebességgel, és onnan satuztam meg...
ugye az 5 és 6 közel van egymáshoz 😄
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Õ meg gondolom azt hitte gyorsan átfut a Polo elõtt aki átengedte, de elfelejtette hogy a külsõ sávba is autók közlekednek...
Nem kérek lebaszást, tudom úgy is azt fogok kapni, csak azért írtam le, mert az esethez kapcsolódik.
Az OMW kúttól még visszább van egy zebra, mentem a külsõ sávba 60-al belsõ sávba volt egy fehér polo, aki balra irányjelzett, gondoltam meg akar fordulni, mert mindenki ott fordul meg, de a vizes aszfalt miatt nem láttam a zebra felfestését, meg amúgy is el voltam gondolkozva az utolsó 10 méteren jutott eszembe, hogy zebra van és hogy miért állt meg mindenki a belsõ sávba, én meg 60 ról elkzedtem satuzni -3 fokba vizes aszfalton, sajnos elkéstem, mert ahogy a fékre tettem a lábam, egybõl a polo elõtt elkezdett átfutni egy rózsaszín kabátos kislány, kb 45-50 re tudtam csak lelassítani, a polora ráhúztam a kormányt közben ABS kattogott és pont elmentem a polo mellett fél méterrel a kislányt kikerülve, aki szerencsére nem blokkolt le elõttem, hanem továbbra is futott ahogy bírt.
háát bakker hülye vagyok tudom...
A kislány egyedül volt, nem lehetett több 5 évesnél.
Gondolom a szülei a közeli gyrososban kajáztak..
Azért odafigyelhetnének ilyenkor a gyerekre is.
De én voltam a hülye hiszen a kreszben le van írva, ilyenkor meg kell állnom az autó meleltt, de ugye én sajnos abba a hitbe voltam hogy megfordul a polo.
És ezután hazaértem elgondolkodtam rajta mit is kapnék én azért ha....
Meg ha nincs ABS az autóban...
vagy ha egy nagyon nagyon kicsivel késõbb fékezek....
Elbaszom a saját és a többiek karácsonyát is.
De szerencsém volt, mostmár jobban figyelek.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ok gondolom az autópályán más a helyzet de ahol én járok stuttgarttol 60m-re elég sokszor jeges és havas az út.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Egyszerûen nem értem ezt a magyar szokást, mindig aztán kezdik takarítani vagy sózni az utat miután megvan a baj, miért kell ezt mindig megvárni?
Én kamionos vagyok,németországban, ha tök száraz az autópálya akkor is megy a só szóró kocsi, és végig sózzák a pályát mint az állat. Nálunk ezt miért nem lehet még az elõtt megtenni mielõtt megtörténik a baj?
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság
Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság