• Ulvar
    Hát még bográcsozás közben se nagyon megyünk a tűzhöz, nem hogy 3 méteres lángoknál...

Ilyenkor mindenkinek nagy a szája hogy így meg úgy segítene...amikor én majdnem meghaltam amikor frontálisan jött szembe át egy autó, de végül a mögöttem jövőt kapta el akkor én egyből megálltam kipattantam, és mentem hátra segíteni. De a 3 méteres lángokkal nem tudtam volna mit csinálni, így is örülök hogy a baleset "szerencsésen" alakult mindenki számára és nem volt halott, de még súlyos sérült se.

Miközben futottam azon gondolkodtam, mi van ha hullát látok...de szerencsére nem volt ilyen, és sokan megálltak még plusszba segíteni és kérdezték hogy miben tudnak esetleg segíteni, mentő rendőrt hívtunk e már, mindenki jól van stb...szóval az általános tévhiteket kéne elfelejteni, és a felelősöket keresni. A főbűnöst kell lecsukatni.

Még maguk a mentősök is néha úgy vannak hogy látják a tagot nem mennek már neki segíteni, mert nincs értelme, ezt ők nagyon jól tudják... menjetek el elsősegély oktatásra kérdezzetek meg 20 mentőst, mind ezt fogja mondani. Inkább mennek olyannak akinél látják az esélyt az életben maradásra.