37137
-
ilyeneket nemár..vagy linkbe,hogy az ilyen lepkelelkűek mint én ne ájuljon el -
st3ve #19738 Kicsit elvesztette a kezét.
-
pinnacle #19737 Erre gondolok: Helyszín -
n003 #19735 hehe :D -
Interstate 95 #19734 Oroszországban bármi megtörténhet.
-
st3ve #19733 Gta. A következő részbe remélem lesz munkagép is :D -
http://index.hu/kulfold/2012/09/03/letarolta_az_autokat_a_reszeg_bulldozeres/ -
Uhh..
-
ügyes volt a nagypapi.. :( -
RealCián #19726 Túlélte? -
Ferrari FAIL
-
n003 #19724 kocsira tellett de gyerekülésre nem? :O -
-
Interstate 95 #19722 Felborult egy román busz Franciaországban.
-
lol még simán kikerülik mintha mi se történt volna... -
felborult amúgy meg mekkora gyökerek vannak ebben az országban, a gyalogosoknak senki nem áll meg, sőt majdnem elütik.. -
Interstate 95 #19719 Ez komoly csatt volt, nem is értem miért jó életet kockáztatni a szabályok meghágásával, ráadásul úgy, hogy még esélyt se ad magának a gyors reakcióra. A magyarnak nagy mákja volt, egy ideig valószínűleg nem megy ki rallyra. -
Csak kíváncsi vagyok rá, itt lakom mellette.
-
Tényleg nem a kötözködésért, de így már végképp nem értem.
A Váci úton kifelé, az rendben. A Vizafogó utca köszönöviszonyban sincs Váci úttal. Erre a helyre gondoltál?
http://www.norc.hu/pano/HkJKCaDy/
-
fakkkk -
pinnacle #19715 Váci úton kifele, a Vizafogó utcai felüljárónál, nekem vhogy mindig Népfürdő utcai :D
A stilusért meg srry -
Mármint a második. -
Most akkor hol is volt ez?
-
Halálos baleset a cseh Barum-ralin. -
baszus hányszor ment ez át rajta ? :| -
aki még nem látta a mai F'-et és kiváncsi rá,az ne nézze meg!SPOILER -
öregember #19709 "Egyik irányba le is zárták a picsába az utat."
kultúra, ember.... -
pinnacle #19708 Ma két balesetet láttam Budapesten.
1: Árpád hídon megborult egy Citroen. Szép kis dugót okozott.
2: Váci úton, estefele egy autó szépen beleállt a Népfürdő utcai felüljáró szalagkorlátjába és mindenfele volt szilánk. Egyik irányba le is zárták a picsába az utat.
-
félre barmok itt jön a bajnok!
-
hát jegyet venni ki fog? -
megérkezett:D:D -
n003 #19704 vitt mindent :( -
-
Tegnap elég érdekes balesetet láttam. Álltam az Üstökös utcánál, az Árpád fejedelem útjánál szokásos torlódás a rakpartra kanyarodó sávban (Margit híd alatt). Az új rakpart feljáró felől jött egy platós kisteherautó. Elég gyorsan jött, szóval tuti a piroson ment át. Rossz sávba kanyarodott, valaki rá is dudált, valószínű a lámpánál álló rendőrautó, amitől szerintem megijedt és át akart menni a jó sávba az elválasztó járdán keresztül, persze belerongyolt a várakozó autókba. Az hiszem 2 autót tört össze. Mákomra nem jutottam át a korábbi lámpaváltásnál, így nem engem zúzott le. De az tuti, hogy a rendőrök előtt vertem volna agyon, ha nekem jött volna. -
Román rendszámú, tűzifát szállító kamion az M5-ösön.
-
Nyuszimuszi, azt azért elfelejtetted, hogy a tűzoltók nem tudtak a sugárzásról. A tüzet oltották, és őket azért fizették.
Amúgy mi alapján jutottál el az égési sérültektől a Csernobili katasztrófáig? Leírnád nekem a logikai útvonalat? -
Héeder #19699 Tudtommal az EÜ. oktatáson is azt tanítják, hogy csakis akkor kezdjük meg a mentést (civilek) ha a helyszín biztonságos, nehogy te is áldozat legyél. Amúgy gép előtt ülve fel se lehet fogni hogy milyen veszélyes lehet egy égő autóhoz csak úgy odarohanni. -
Hát még bográcsozás közben se nagyon megyünk a tűzhöz, nem hogy 3 méteres lángoknál...
Ilyenkor mindenkinek nagy a szája hogy így meg úgy segítene...amikor én majdnem meghaltam amikor frontálisan jött szembe át egy autó, de végül a mögöttem jövőt kapta el akkor én egyből megálltam kipattantam, és mentem hátra segíteni. De a 3 méteres lángokkal nem tudtam volna mit csinálni, így is örülök hogy a baleset "szerencsésen" alakult mindenki számára és nem volt halott, de még súlyos sérült se.
Miközben futottam azon gondolkodtam, mi van ha hullát látok...de szerencsére nem volt ilyen, és sokan megálltak még plusszba segíteni és kérdezték hogy miben tudnak esetleg segíteni, mentő rendőrt hívtunk e már, mindenki jól van stb...szóval az általános tévhiteket kéne elfelejteni, és a felelősöket keresni. A főbűnöst kell lecsukatni.
Még maguk a mentősök is néha úgy vannak hogy látják a tagot nem mennek már neki segíteni, mert nincs értelme, ezt ők nagyon jól tudják... menjetek el elsősegély oktatásra kérdezzetek meg 20 mentőst, mind ezt fogja mondani. Inkább mennek olyannak akinél látják az esélyt az életben maradásra. -
Csernobil egész más eset.
Az autópályán a balesetnél civilek voltak nem kiképzett tűzoltók.
-
Nem tudom melyikőtök látott már valami méretesebb tüzet közelről, de ez nem valami olyasmi, amihez csak úgy oda lehet menni..