Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Még én éreztem magam kellemetlenül,hogy nem akarok átmenni 😊
Minden országban más a kultúra de valahogy a taxisok mindig az átlag autósok felé képzelik magukat.
Botrány ahogy pesten is közlekednek...
Mellesleg rohadt figyelmetlen emberek vannak mindenhol. :C
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
ezt a technikát én is alkalmazom, de én mindig tartok egy fél méter távolságot köztem és a gyalogosok között is, és ha én vagyok gyalog igyekszek úgy átmenni, hogy az éppen arrajáró autós kevesebbet fogyasszon benzinbõl.
de ha jól láttam az egyik felállt és elfutott.
Németországban már más a helyzet,ott tényleg szinte mindenki átenged.
Viszont a fehéroroszoknál elég érdekesen van megoldva..konkrétan szinte az összes zebra elõtt van egy 15centis "bukkanó" amivel szépen lelassítanak..a vezetõ meg jókat káromkodik amiért oda és visszafele is leér a kocsi orra.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nem mindegy, hogy mondjuk a németeknél 1000-bõl van 1, vagy a magyaroknál / ukránoknál / oroszoknál 10-bõl van 1.
Þór vígi þessi rúnar
Kábé a zebrától (ahol volt megnyomós lámpa (megnyomod, akkor kis idõ után vált zöldre a gyalogosnak, pirosra az autóknak) 50 méterre elkezdtek megállni az autók a négysávos (!!!) úton, hogy megnyomhassuk a gombot, ami 3 mp múlva sárgára majd pirosra váltotta a lámpákat a miénket zöldre.
Ez csak kultúra kérdése. Németországtól jobbra indulva ez a kultúra egyre kevésbé fellelhetõ.
Þór vígi þessi rúnar
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
1. Látta hogy közeledik nagy sebességgel egy autó.
2. Szerintem egyértelmûen látszott hogy nem fog megállni.
3. Ezek ellenére nem állt volna meg ott ahol van, még a kocsi elé is fut.
4. A legnagyobb hibát követi el, ha már a kocsi elé futott, még egy próbát se tesz az elugrásra.
Sajnos az emberek azthiszik itt MO-n is hogy a zebra hatalmas biztonságot ad, de ez qrwa nagy tévedés. Zebrán is 100x körbe kell nézni, és a veszélyt még idejében érzékelni. Hibás a taxis mert gyorsan hajtott, zebra elõtt nem állt meg, de ha a nyanya több agyképzõdménnyel rendelkezik nem repül akkorát.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
amúgy mi ez a reakcióidõ? 😄
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
nem felhúzni magad rajta mert vicc
vagy egyszerûen balszerencsések