Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ja szegény 😊 a ferkában meg kb annyi kár lett mint amennyit aza autóhegy ér

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Willi Betz
Kellett neki lapos Ferkával járkálnia 😄 Ford nem viccelt XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

szegény Ford... 😊

megnyugtatlak, Budán is 😄 😛

Willi Betz
Mééééér? Nem tetszik? Én baromi jót röhögtem rajta XD

tviktor91
Hát de jön a bogi az ötös bé em wé vel xDD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

w77d
ez a rohadt kancigány aztán nagyon kellett ide..

tviktor91

DJKonya
Nem régiben egy romániai kirándulás alkalmával barangoltunk a haverokkal Nagyváradon, és ugye birka Magyar módjára olyan helyen akartunk átmenni ahol nem volt zebra, a srác az 5ös BMW-vel ahogy meglátta hogy át akarunk menni, gondolkodás nélkül lassított és integetett hogy menjünk át. És a többség ilyen volt, ezen nagyon meglepõdtem Romániában!

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

desigo
Lichteinsteinben az út mellett a járdán sétálva néztünk valamit a túloldalon és mindkét irányból lassítottak és megálltak az autók pedig NEM VOLT zebra.
Még én éreztem magam kellemetlenül,hogy nem akarok átmenni 😊
Minden országban más a kultúra de valahogy a taxisok mindig az átlag autósok felé képzelik magukat.
Botrány ahogy pesten is közlekednek...
Csirke4
Jaja, aktuális sírfelirat: Nekem elsõbbségem volt, neki meg taxija.
Mellesleg rohadt figyelmetlen emberek vannak mindenhol. :C
Willi Betz
Azért ez is jól ki van találva. Nem egyszer volt már velem olyan,hogy a büdös paraszt oda állt a zebrához,megálltam és esze ágában nem volt átmenni a másik oldalra...

Willi Betz
Én pont leszarom mennyit fogyaszt annak az autója aki megvár míg átmegyek a zebrán,ha gyalog vagyok. Hol érdekel engem? Valószínûleg az emberek 90%-át kurvára hidegen hagyja,hogy gyorsításnál mennyit nyel le az autója. Mondjuk a taxisok ruppótlanok,õket lehet jobban,de ez se biztos.

xDD Anyád se sírna érted ?

w77d
de az csak én vagyok, anyám nem sírna értem nem hogy más XXXXXXXD

Te a májadat ölöd, azzal pedig saját magad. 😄

w77d
de én nem ölök embert vele

w77d
minek kellett volna leesni? az írásának a lényege, hogy hogy tudunk úgy trükközni, hogy ne kelljen megállni, vagy fékezni zebránál... meg KELL álni, ha valaki át akar kelni, nem számolgatni hog hogy suhansz el mellette...

shumika
Te beszélsz amikor kitudja menyi pénzt b@szol el szerencsejátékon nem hogy hajléktalanoknak adnád.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

😄 Látom nem esett le.

w77d
pontosan itt a lényeg. Ebben a kurva rothadó világban a gazdasági érdekek elõrébb vannak, mint az életek. Amíg ez így van, csak egyre rosszabb lesz, pedig ez sajnos így van az élet minden területén..

a taxis azért nem lassított, mert azt hitte a nõ gyorsabban fog menni és simán átér elõtte, ha kicsit szedi a lábát, (mert neki nem lett volna gazdaságos megállni, és újragyorsítani, mert sokat fogyasztott vna.)
ezt a technikát én is alkalmazom, de én mindig tartok egy fél méter távolságot köztem és a gyalogosok között is, és ha én vagyok gyalog igyekszek úgy átmenni, hogy az éppen arrajáró autós kevesebbet fogyasszon benzinbõl.

szegény kutya
de ha jól láttam az egyik felállt és elfutott.

tviktor91
Osztrák ismerõsünk mikor nálunk járt olyanokat kérdezett hogy ,,nálatok így átengedik az embert a zebrán?...nálunk futni kell".Szóval errõl ennyit.
Németországban már más a helyzet,ott tényleg szinte mindenki átenged.
Viszont a fehéroroszoknál elég érdekesen van megoldva..konkrétan szinte az összes zebra elõtt van egy 15centis "bukkanó" amivel szépen lelassítanak..a vezetõ meg jókat káromkodik amiért oda és visszafele is leér a kocsi orra.

milk4
Itt belgiumban a zebránál mindig,minden autós megáll.Ha nem állsz meg és egy rendõr is látja,akkor szépen kapod a bírságot.Amikor Mo.-ra megyünka,akkor is megállunk a zebránál.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Carlos
Valid. DE!
Nem mindegy, hogy mondjuk a németeknél 1000-bõl van 1, vagy a magyaroknál / ukránoknál / oroszoknál 10-bõl van 1.

Þór vígi þessi rúnar

Mindenhol van egy rendszer, ami alapján mûködik minden, akár vezetési kultúra. De mindenhol van egy két hülye is, aki kiolthat egyszer egy életet.

Szerintem ebben a világban ne legyen semmise természetes, mindenre fel kell készülni. Aki nincs az így járhat.

Carlos
Németországban nyaraltam pár éve párommal. Egy duplasávos út felé közlekedtünk a járdán (a túloldalon volt a szupermarket ahova mentünk).
Kábé a zebrától (ahol volt megnyomós lámpa (megnyomod, akkor kis idõ után vált zöldre a gyalogosnak, pirosra az autóknak) 50 méterre elkezdtek megállni az autók a négysávos (!!!) úton, hogy megnyomhassuk a gombot, ami 3 mp múlva sárgára majd pirosra váltotta a lámpákat a miénket zöldre.

Ez csak kultúra kérdése. Németországtól jobbra indulva ez a kultúra egyre kevésbé fellelhetõ.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
a taxis meg nagyon kemény kínzás utáni halált érdemel ezért. nagyon gyorsan ért a zebrához és nagyon késõn fékezett...

w77d
igaz, de ez már a rossz beidegzõséd miatt kell.. természetesnek kéne lennie, hogy nem basszák el az embert a zebrán..

OrioN the S
csóri kutyák 😞

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

A nõszemély többszörösen is hülye volt.

1. Látta hogy közeledik nagy sebességgel egy autó.
2. Szerintem egyértelmûen látszott hogy nem fog megállni.
3. Ezek ellenére nem állt volna meg ott ahol van, még a kocsi elé is fut.
4. A legnagyobb hibát követi el, ha már a kocsi elé futott, még egy próbát se tesz az elugrásra.

Sajnos az emberek azthiszik itt MO-n is hogy a zebra hatalmas biztonságot ad, de ez qrwa nagy tévedés. Zebrán is 100x körbe kell nézni, és a veszélyt még idejében érzékelni. Hibás a taxis mert gyorsan hajtott, zebra elõtt nem állt meg, de ha a nyanya több agyképzõdménnyel rendelkezik nem repül akkorát.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Bealudt.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Figyelmes volt.

Benel
baleset az orosz télben
amúgy mi ez a reakcióidõ? 😄

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Dehogynincs ! cirrhosis hepatis

w77d
a májnak nincsenek határai XXXD

shumika
FFFFUUUUUUUUUU télleg <#idiota>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

téker

shumika
a trollkodás határait 😄

nem felhúzni magad rajta mert vicc

A mája határait. 😄

...te meg a hülyeség határait.... 😄

shumika
vagy egyszerûen rosszkor rosszidõben,
vagy egyszerûen balszerencsések

Vagy gyors a vonat, és elbaszódott az irányító rendszer.