-
Blum #17644 Sikerült elakadnom ma kora reggel a város leghírhedtebb cigányok lakta utcájában :D
Levittem anyumat munkahelyre,mert lekéste a buszt,aztán mondom úgyse voltunk ökörködni a hóban,majd most bepótlom itt a város kis utcáiban. Szólt a zene,pörögtem mint állat,kéziféken állandóan rajta volt a kezem,autó szinte egy se volt az utcákon és épp akkor kezdett el szakadni a hó.:D
Aztán a nagy ügyeskedésben befordultam egy utcába,ahova NAGGGYON nem kellett volna. Mondom bazdmeg,ha már itt vagyok,akkor átmegyek rajta gyorsan. Lófaszt...az utca közepén felakadt az autó alja a nagy hóban,kerekek csak pörögtek én meg egy centit nem mozdultam. Na bazdmeg ...azért még küzdöttem egy kicsit,állok a gázon,tekergetem a kormányt,hátha valahol talál tapadást,persze nem talált. A nagy hangzavarra vagy 30 kétajtós benga állat jött ki az utcára. Na ekkor kicsit befostam,gyorsan kipattantam az autóból,csomagtartóból kivettem a gyalogsági ásót és 150-el elkezdtem kiásni a vasat. Mondom jó lesz ez így már,el fog menni...csak nem mozdul. Mondom oké,ássunk tovább.
Szállok ki ismét,mire látom,hogy 2 megtermett,napbarnított fiatalember jön felém. Kurva élet..mondom ezek egyet pislantanak,gerincem eltörik. Odajönnek,megszólal az egyik: "Segíccsünk tesó?" Ááá,mondom nem kell..mindjárt megvagyok. Csak erőszakoskodtak,mondom oké,ha kitoltok innen azt megköszönném. Lószart..hozták a kocka ladát,hogy majd kihúznak.:D
Csomagtartóból kivettem a kötelet,vontatószemre rákötöm,keresem a ladán a szemet...semmi. Mondom ezt most hova? "Lökösre tedd csak rá.." Mondom akkor az le fog szakadni...ááá,dehogy fog,jött a megnyugtató válasz. Mondom nekem aztán tökmindegy. Csávó beugrik,kuplungot kivágja..és hopp,kint vagyok. Lökhárító a Ladán a helyén van,mondom ez flottul ment. Villámgyorsan bepakoltam az autóba mindent,pacsi-pacsi és olyan lendülettel jöttem el onnan,hogy ihaj :D