37137
-
Bármelyik új olcsóbb kategóriás téli gumi jobb mint egy bármilyen nyári vagy egy kopott drága téli.
Egyébként tényleg jobban betapad a minőségi téli de van is áruk rendesen... -
Blum #17666
Én két használt Kumhot vettem a meghajtott kerekekre,hátul meg maradt a négy évszakos.
-
60-70ezret? az én felniméretemre 75 alatt nem találsz per darab... egy garnitúra az minimum 300 ezer és ez a gyengébb minőségű gumi... -
Nem az offal van a baj, hanem a stílussal ;) Egyébként megsúgom a Barummal sincs semmi gond. -
ubulka #17663 Akinek van pénze egy akár 500 ezres autóra is, az miért nem áldoz a biztonságra 60-70 ezret? Ezt sosem értettem :)
Nekem is csak egy fos IV Golfom van PD TDi-vel, ami ráadásul már tíz éves, még is veszek rá mindent, ami szükséges, főleg ilyen nagy hóban.
De meg látszik az eredmény ahol más 40-nél instabil, én ott még 70-el elmegyek mellette, nem is tudom hogy gyárthatnak ilyen gumit, mintha lánctalp lenne, na de nem offolok többet a hülyeségekről. -
szerintem meg menny vissza totalcar fórumra, nekünk pór alja szar népnek csak a barum marad -

én meg a Kamazzal álltam ki és átmentem egy hólapáton. és? :) -
:] -
ubulka #17659 én nem takarítok havat, most is fél m hó volt a kapum előtt mert a járdáról odalapátoltam a havat, néztek is a sóherek ahogy kapartatás nélkül kiálltam a vaidiúj Vredestein snowtrack 3-as gumijaimmal, ők meg szenvedhetnek az olcsó matadorral meg barummal.
-
Sehol semmi: D Hozták magukkal a lapátot, ruha volt rajtuk, szóval nem fagyhattak meg véletlenűl se mielőtt elpucolták a havat: D
Necces lett volna, jönnek havat lapátolni, oda fagynak a járdára aztán még azt is én takarítsam el:| xD -
Blum #17657 Angliában sem lennék biciklis futár..
-
Áhhh ilyen esetekben még véletlenül sem szabad tiltakozni :)
-
Nyiri #17655 Aha. De kértek gumicsizmát, kesztyűt és lapátot amit azóta se láttatok és a hó még mindig nincs ellapátolva :D -
Blum #17654 "Magyar utca"
Minő irónia kéremszépen
-
Csepel->Magyar utca ugyan ez:] -
KaBuTo666 #17652 
-
Láttam a szándékot, hogy akarnak, meg meg is lepett, amit láttam, így 500-500 ft-t kaptak: D -
Blum #17650 Mondom,olyan környék,hogy még a pizzás se megy be max. csak autóval. :D Mikor megláttam a táblát,hogy "Hold utca"..úú bázz :D -
KaBuTo666 #17649 És nem kaptak semmi cukorkát vagy százezer forintot ezért a nemes cselekedetért? :-( -
Elég gázos is lehetett volna, de szerencsére nem érezték úgy, hgoy veszélyezteted a vajdájukat, így segítettek: D
Ritka dolog, de tudnak normálisak is lenni, ha kattan bennün kvalami...:D
Valamelyik reggel is 2 kisgyerek csönget, hogy nem e haragszunk, ha lelapátolják a havar a járdáról, mondtam, csak nyugodtan. Könnyem majdnem elcsöppent, mikor megláttam, hogy az egyik cigány, és önszántából dolgozik : DDDD -
ubulka #17647 Ezt még olvasni is rossz volt, ezért kerülöm este rossz időbe a cigányok környékét. -
Igenigen, közbe már rájöttem, hogy hülyeséget írtam: D
Na mind1, a lényegen nem változtat: D -
Nem tudom, hogy vajon más országból is össze lehetne állítani ilyen videókat, de ezek alapján én egyruszkinak sem engedném, hogy vezessen. -
Blum #17644 Sikerült elakadnom ma kora reggel a város leghírhedtebb cigányok lakta utcájában :D
Levittem anyumat munkahelyre,mert lekéste a buszt,aztán mondom úgyse voltunk ökörködni a hóban,majd most bepótlom itt a város kis utcáiban. Szólt a zene,pörögtem mint állat,kéziféken állandóan rajta volt a kezem,autó szinte egy se volt az utcákon és épp akkor kezdett el szakadni a hó.:D
Aztán a nagy ügyeskedésben befordultam egy utcába,ahova NAGGGYON nem kellett volna. Mondom bazdmeg,ha már itt vagyok,akkor átmegyek rajta gyorsan. Lófaszt...az utca közepén felakadt az autó alja a nagy hóban,kerekek csak pörögtek én meg egy centit nem mozdultam. Na bazdmeg ...azért még küzdöttem egy kicsit,állok a gázon,tekergetem a kormányt,hátha valahol talál tapadást,persze nem talált. A nagy hangzavarra vagy 30 kétajtós benga állat jött ki az utcára. Na ekkor kicsit befostam,gyorsan kipattantam az autóból,csomagtartóból kivettem a gyalogsági ásót és 150-el elkezdtem kiásni a vasat. Mondom jó lesz ez így már,el fog menni...csak nem mozdul. Mondom oké,ássunk tovább.
Szállok ki ismét,mire látom,hogy 2 megtermett,napbarnított fiatalember jön felém. Kurva élet..mondom ezek egyet pislantanak,gerincem eltörik. Odajönnek,megszólal az egyik: "Segíccsünk tesó?" Ááá,mondom nem kell..mindjárt megvagyok. Csak erőszakoskodtak,mondom oké,ha kitoltok innen azt megköszönném. Lószart..hozták a kocka ladát,hogy majd kihúznak.:D
Csomagtartóból kivettem a kötelet,vontatószemre rákötöm,keresem a ladán a szemet...semmi. Mondom ezt most hova? "Lökösre tedd csak rá.." Mondom akkor az le fog szakadni...ááá,dehogy fog,jött a megnyugtató válasz. Mondom nekem aztán tökmindegy. Csávó beugrik,kuplungot kivágja..és hopp,kint vagyok. Lökhárító a Ladán a helyén van,mondom ez flottul ment. Villámgyorsan bepakoltam az autóba mindent,pacsi-pacsi és olyan lendülettel jöttem el onnan,hogy ihaj :D -
Esztergomból mentem Pestre. Vörösvárig alig lehetett menni, Solymártól már jó volt, utána meg egészen a belvárosig az utak olyan állapotban voltak mint ha csak egy nyári zápor vonult volna át 1 órája. Nem tudom milyen anyaggal "sózták", de rettentő hatásos -10, -15 fokban is. -
Több kisebb településen nem lett a hó eltakarítva ezért az autók lejárták.
Hibátlan új autóval,új téli gumikkal is csúszott.Folyamatosan villogott a kipörgésgátló.
A többség normálisan,lassan,figyelmesen közlekedett de volt vagy 3-4 baromállat aki simán 80-100-al ment mintha száraz lenne az út.
Rossz volt nézni amit az idióták leműveltek. -
Tyű reggel mi volt...100%havas úton megyek előttem egy régi suzuki swift ( én is Suzukival mentem, csak egy 5 ajtós Grand Vitarával ). Swiftes olyan 90 el mehetett, én csak 70el mertem, mert nem még nem volt bemelegedve:), mondom ez egy állat olyan kocsival... jön a kereszteződés, látom hogy még mindig 90el megy, a következő kép hogy fékez, az autó megy tovább, jön STOP tábla, jön a kereszteződés ( amúgy is lejtős volt az őt ), áll a féken, autó már keresztbe és kb 1 méterre előtte suhant el a másik úton jövő.. . már amikor csúszott és láttam hogy jön a másik, mondom ez akkora csatt lesz mint annak a rendje... megúszta, de nagyon dúrván. Fél mpn és 1-2 méteren múlott az egész hogy nem kapta el oldalba.
Verdikt, ne menj 90el elsőkeres bevásárlókocsival havon és időben fékezz... nem tudom hogy milyen idős volt a pilóta, de ma újjá született, engem meg megkímélt a csúnya látványtól, meg a helyszíneléstől. -
-
Helyett brazil belpiacos előző generációs Polo Sedan. :) -
Jetta compact:] -
Felborult a kamion -
jaja
sírvaröhögős rész
-
óóóriási rész volt, emlékszem majd leestem a székről a röhögéstől :D -
Blum #17633 -
Legnagyobb:D
-
DIESEL DOG #17631 Tettem egy kört itt városon belül autóval, de a hófúvás miatt az utakon helyenként durván 10cm hó is lehet feltorlódva... csak azt nem tudom hogy a hókotrók ilyenkor hol a búbánatban vannak... végig azt rebesgették hogy készenlétben vannak... érdekes hogy egy darabot se láttam még eddig...
Mindenesetre ha nem muszáj akkor ma nem ülök be az autóba, én hiába vagyok óvatos ha más nem az.... feleslegesen nem kockáztatok. Legfeljebb ha szükséges akkor nagyszülőkhöz megyünk ki faterral eltakarítani a havat... -
állandóan felborultak a hülyék XXXD -
Top Gear :D -
Blum #17628 Fifth Gear? vagy Top gear? Btw,ez az epizód kurva nagy volt :D -