-
baszki...ennyire még sose ijedtem meg kocsiban...éjszakázni voltam apámmal pesten mert ő csomagot szállít éjszaka, ma késésbe voltunk és már világosba értünk miskolcra. Miskolcon leadtuk a futároknak a szombat délelőtti meg az éjszakás csomagokat mert azokat ki kell vinniük a többit meg hagytuk a platón. Jövünk haza Besenyő és Vámos közt járunk és van egy olyan híd ami kanyarba van, a csávó a puntoval szemből jött jó gyorsan nem számított rá hogy jeges és megcsúszott először úgy indult meg a kocsi hogy neki menetirány szerint jobbra de ellenkormányzott akkor meg elindult felénk, na akkor ijedtem meg mikor felénk csúzott aztán sikerült még a csávónak majdnem kiegyenesíteni a kocsit így a bal orrával vágta be a kocsit az árokba ahol még vágott egy bukfencet és fejtetőn állt meg. Épphogy megálltunk kiugrottam gyorsan a kocsibol odaszaladtam a kocsihoz először kérdeztem hogy jólvan-e válaszolt akkor elkezdtem rángatni az ajtót nem nyilt ki mert megvolt csavarodva a kasztni addigra apám is odaért ő a másikat rángatta az se nyilt ki, aztán a csomagtartót próbáltuk az se nyilt ki aztán a csávó már kiszedte magát a biztonsági övből, ki akarta ütni az oldalsó ablakot, mondtuk neki hogy inkább adja ide a kulcsot kinyitjuk a csomagtartót, ide adta azt kinyitottuk ott tudtuk kiszedni, kiszedtük a csávót és hálistennek nem volt semmi baja az ijedtségen kivül amit nem csodálok hisz én is megijedtem....csak az volt a szerencséje hogy öv volt rajta mert elég csúnyát bukott azért, azt viszont mondtuk neki hogy simán kérhetne a kocsira egy vizsgálatot mert a kocsiban két légzsák volt és eggyik se nyilt ki pedig ilyen ütéstől ki kellet volna neki nyilni..... aztán mikor már kiszedtük a csávót néztem a kanyar fele jött egy csaj az is gyorsan jött de fékezett a kanyarba és ő is megcsúszott, mondom az lett volna szép ha berepül oda közént vagy a kocsinkba....