37099
  • DJKonya

A Bükkszentkereszt felől Bükkszentlászló felé haladó, farönköket szállító Aro kisteherautót a keskeny hegyi úton a szemből érkező személygépkocsi leszorította az útpadkára. Az utat határoló rézsűn az ARO megbillent, majd a bal oldalára borult. A kisteherautó üzemanyag-ellátó rendszere megrongálódott, s a kifolyt üzemanyag lángra lobbant. A sofőr időben ki tudott szállni a járműből. A tűzben a kisteherautó motortere és vezetőfülkéje teljesen kiégett.
  • DJKonya

A Piliscsaba felől Pilisvörösvár felé tartó Citroën Xsara a pilisszentiváni elágazó közelében felborult, balra letért az útról, kidöntött egy fát és lezuhant a körülbelül 8 méterrel mélyebben lévő vasúti pályára, ahol a kerekein állt meg. Az autót a tűzoltók daru segítségével emelték vissza az útra. Az autó alatt egy róka teteme volt, feltehetőleg az állattal való ütközést akarta elkerülni a sofőr, de félresikerült a manőver. A Citroën vezetője - egy középkorú férfi - súlyos sérülésekkel került kórházba.
  • gotchaaa
    "ezért utálom a g*ci kamionosokat"

A sok előítélet..
    #1568 itt pl. egy BMW-s szedte fel sorompót a sínekről, pedig ők köztudottan bunkó parasztok, ugye?
  • Smicy2
    http://www.youtube.com/watch?v=0Qk6V9HpGus&feature=related
  • Smicy2

Sorompót letörő kamion Szombathely határában (nyugat.hu)
  • desigo
    nem sok maradt belőle :/
  • JaNeK2007
    járjon mindenki vonattal, busszal. kevesebb lesz a baleset...
  • pointer4
    Kamionos-teherautós mind jófej.
    Én ugyan csak motorral szoktam közlekedni városban, de teherautót még alig látom már húzódik le hogy elférjek pl.
    Autósnak meg ha libeg az oldalsó szélvédője, még akkor se jut eszébe néha. Na nem mintha kötelessége lenne, csak apróság, odafigyelés.
  • SimaSuna #1569
    nemhiszem..a sorompó csak 1 műanyag rúd...
  • JaNeK2007
    szerintetek leesett a motorról?
  • öregember
    video
  • DJKonya
    ne szídjad a kamionosokat mert nyakonbaszlak...kössz
  • JaNeK2007
    ez se semmi. baleset belülről, persze nem volt bekötve.
  • JaNeK2007
    nézd meg, milyen közel került a robogóshoz, és még akkor se lassított... meg szerintem ennyi volt a max sebesság a robogónak.
  • SimaSuna #1563
    miért vétkes a kamionos?
    a motoros nem iparkodott előtte...nem az út közepén kell menni...

ezzel az erővel én is halálba kívánhatnám az összes autós, motorost mert gyorsabbak mint én... -.-
  • JaNeK2007
    egyik fasszopó köcsög se állna meg... ott helyben kellett volna kinyírni a kamionost.
  • JaNeK2007
    ez milyen durva már! ezért utálom a geci kamionosokat.
  • DJKonya
    hát az alvázak nem különböznek de az fixx hogy kibaszott masszívb alvázak, motorikusan is jók bár nem szabad 120 lovas motort venni, minimum 150-es kell a 120-asba elől hátul van hajtáslánc és a hátsó kis hajtslánt hamar tönkre megy. Annyi van hogy van a Daily 50Cxx annak erősített rúgózása van
  • iszakos
    A dailyben végülis teljesen mindegy melyiket veszed,mert csak a típus szám változik,de az alváza az összesnek ugyanaz!
  • DJKonya
    a német autóba akkor is jobban bízok:) én ismerem pontosan a dynát tudom milyen erős alváza van 1480kiló a terhelhetősége mi meg 2.5 tonna törmelékkel raktuk meg semmi baja nem lett..ponyvás amúgy és 20köbméteres raktere van. de most akarunk venni egy Iveco Daily 35c18 dobozos teherautot
  • Szabi84
    Én is! VP-i vagyok sokat járok ezen az útvonalon. Rossz nézni mennyire össze tudnak törni ezek a nagy kocsik. Szegény gyerek, én 25 leszek!
  • iszakos
    Szépen egymásra találtak!
    Én egy 115 lovas Mastert hajtok,hát nem szeretnék igy járni!
  • iszakos
    Egy dyna alváza sokkal erösebb,mint egy transporter,függetlenül attól,hogy elötted van a motor.Hiába van elötted,az vagy kirepül,vagy átnyomja a fülkébe,és akkor mi véd?:D
    Hiába van elötted a motor,a hajtás is elötted van.A dyna legalább hátsókerekes és van egy van egy kardán tengely is pluszba!
  • DJKonya

Öskü és a várpalota-pétfürdői bekötőút között, a 25-ös kilométernél a Citroën Jumper kisteherautó áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből érkező Ford Transit furgonnal. A Fordot vezető 25 éves fiatalember a helyszínen életét vesztette, a holttestét a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A Citroën sofőrjét a mentők kórházba szállították.

mér mindig az ártatlan??
  • n003
    :((
    hát nagyon elírták az itinert :((
  • DJKonya
    Renault Trafic
  • sovatalevi
    ez milyen auto?
  • DJKonya
    hát mondani nem kell, nekünk van egy VW T5 transporterünk meg egy Toyota Dynánk, a Transporter is megy mint azállat pedig nincs benne nagy modor, 1.9-es PDTI 95Le-s motor van benne de a számítógép 160-nál letílt, de megy mint az állat. A dyna teherautóba sokkal többet ülök én de még nincs jogsim(15 vagyok) de valahogy nem érzem magam olyan biztoságba, ugyan is ha kinyújtom a lábam már szinta a lemeznél van és onnan már a levegő, ott hiába van mekapcsolva az övem egy kamionnal való találkozásnál esély a túlélésre 5% maxx. a Transporterbe beülve sokkal nagyobb biztonságot írzek azért is mert a motor előttünk van nem alattunk ezért is nagyobb a gyűrődési zónája meg érezni hogy sokkal masszívabb, a Toyotán meg látszik hogy japán autó....
  • desigo
    Nagyon mennek ezek a dögök
    nekem is sikerült már egyet TKra törni :(

Tetőre rakni azért nem lehet egyszerű...
  • DJKonya

• ChuckyHUN
    VAlaki ma valamit a Tatabűánya és Budapest közötti autopályán, Apummal megyünk, kb 5-fél 6 körül, egyszer csak: külső sávban elakadásjelző háromszög, nagyfék minden tiszta üvegszilánk leállóban klersztben egy fekete autó, tlaán pug 306, foggalmam sincsa a srác ott pakotla ki a 3szöget... Elaludt valszeg és ygy pördült... Belógot a kocsi eleje is a sávba... valaki tud róla valamit?
  • desigo
    Megszívták az idióták...
  • öregember
    cikk és a képek
  • öregember
    ezt ide akartam
  • öregember
  • öregember
  • öregember
  • öregember
  • öregember
  • w77d