DOBD A CIGIT reloaded
  • Kaszi46
    jaigen és honnan tudod?

az én meglátásom szerint az első hetekben van fizikai, és lelki függőség is. ebből ugye a fizaikai "hamar" megszűnik, tehát marad 1:D szoval ha 2 honapig volt akaraterőm, akkor nem értem 5-6honap után miert durvulna be ez annyira, hogy megtörje vasakaratomat.
    szerintem a fizikai függőség megszűnése után már tényleg csak az ember akartán múlik. és igen lehet 5-6honap után is lesznek olyan pillanatok, amikor az embernek könnyebb lenne azt mondania, illetve tennie, hogy bassza...... rágyujtok. de itt jön be megint az akaraterő. egyébként tényleg arra a pár pillanatra kell csak vigyázni, akkor kell megemberelnie magát a volt dohányosnak amikor eljönnek a gyenge pillanatok, amikor a belső hang azt mondja: GYÚJTS RÁ KISHAVER, JO AZ NEKED, MEGKÖNNYEBBÜLSZ, MEG SZERTESZ TE CIGIZNI, TEDD MEG NYUGODTAN HISZEN TE IYLEN VAGY,! na ekkor kell az agyadnak átvenni a főszerepet és azt mondani lófaszt bazmeg azert sem gyujtokrá!!!:D hidjétek el 10 perc és visszaáll megint minden a a normál kerékvágásba. bocs ha néhadurván fogalmazatm,de most azt irtam le ami bennem zajlott le, hátha segít valakinek.