DOBD A CIGIT reloaded
  • Kaszi46
    sziasztok!
    én 11évig dohányoztam. napi 1 doboz ment el minimum. már 2 honapja tiszta vagyok. nagyon ritkán jut eszembe a rágyujtanék érzés. az első 1 hét gázos volt, kicsit kiégettnek éreztem magamat(bár egyszerre tettem le egy másik füstös dologgal 1ütt, szal lehet amiatt:)). a leszokásrol annyit, hogy akaraterő kérdése az egész! ha eldöntötted magadban hogy nem akarsz cigizni akkor simán meg lehet állni., de amig ugy probál vki leszokni hogy "okké leszokok,de azert tök jo ám cigizni...meg csak amikor iszok, meg ha ideges vagyok azert elszivok 1et", nem fog menni. szoval "csak" akarni kell!
    amníg dohányoztam, reggelente 2 cigivel indultam, amig el nem szivtam nem voltam képes semmire. kaja után szintén 2 cigi:D bármit ettem, utána cigiznem kellett. azt gondoltam leszokásom alatt ezek lesznek a sarkalatos pontok, de 2 hét után ébredés és kaja után eszembe sem jut rágyujtani.étvágyam olyan lett mint a farkasé!sokkal jobb lett a közérzetem is. megszünt a reggeli ökölődés is:DD először fogytam 2 kilót, most folyamatos hízásban vagyok(rámfér:DD). ha beül mellém kocsiba egy dohányos, majdhogynem hányingerem lesz attol a bűztől ami a szájábol jön!!! ha belegondolok hogy én is iylen voltam:DDD tudom nem oylan sok az a 2 honap a 11 évhez képest, de ugy érzem ha eddig eljutottam simán menni fog tovább is, és valami nagyon nagy dolognak kellene ahhoz történnie hogy rágyujtsak. szoval csak enniyt akartam, mindenkit csak biztatnitudok, döntse el, és rakja le a cigit.