FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hi
elég sokat nézegettem, elemezgettem mások statisztikáit és már többször is leírtam hogy K/D érték magas(2<) az hogy jó harcos, de nem csak harcosok kellenek a csata megnyeréséhez hanem támogatok és orvosokra is, szerintem ami eldöntheti hogy milyen jó játékos az a S/P (pont/perc) mert akár öléssel vagy gyógyítással, zászlófoglalással pontot lehet szerezni és aki a egy óra alatt 180 pontot tud szerezni hosszútávon (most a csalókat kizárom ebből a körből és azokat is akik kihasználják a pontozás hibáit heli,farm) az szerintem jó játékos
TK felesleges elemezni mert a játék érdekesen kezeli ezt a dolgot (heli pilóta) arról nem is beszélve hogy a commander dolga se könnyű kiadja a tüzérségi parancsot kamikeze beosztottjai dalolva rohannak bele
(kivétel a szadista commander aki direkt élvezi ha saját embereit is feláldozza hogy szerezzen néhány kill pontot
)
szerintem
Lbandi: tankkal nagyon ügyesen tud harcolni, ha megsérül kedvenc járműve azonnal javítja hogy tudja folytatni az öldöklést, igaz így hosszútávon egysíkú a játék, de valakinek így tetszik, szerintem nem csalt(heli, farm)
verzoo: elég sok ideje van játékra mindennapi 4-5 óra mutatja,(külföldi figurának láttam már ennek 2x ét is), szeret ő is tankoz (ki nem?
) de ő kicsit máshogy mint bandi ő nem javítja a gépet hanem ha kilövik alóla akkor a kis ravasz anti-tankkal gyalogosan teszi ártalmatlanná az ellenséges tankot
bocs ha tévedtem volna, igaz csak számokból ennél több elemzésre nincs módom
és a végére a LEGFONTOSABB az a jó JÁTÉKOS aki jól együtt tud működni a csapattársaival nem önző, segítőkész, kulturált kommunikációval segíti társait
és azért az se árt, ha tud célozni 
kisregénynek vége
verzoo és Lbandi is fent van a stat oldalakon http://www.bf2s.eu.tt/