Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mondjuk én csak azt bánom, hogy nem nagyon repült 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
LINK
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
itt 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A videót meg most töltöm 😊
BB-vel meg csak 1et tudok érteni 😉
www.battlefield.hu
caddie
Ize, pont annyi info van rajta, hogy az ember szepen valaszt kapjon az alap kerdeseire, illetve, hogy eltalaljon olyan helyre ahol a tovabbiakrol is tudnak erdemben mondani valamit. Ugy hiszem hogy centire pontosan erre valo a felso banner.
Megis te mit raknal oda? Egy Bf preview cikket? 😄
Kerdest be lehet nyogni, ekkor kap egy klasszikus
"GOTO BANNER" utasitast, ha olyan a nyoges.
caddie
Király az oldalatok <#eljen>#eljen> ami az aláírásodban van 😄 ! Fõleg ez a mondat "a US Air Force pilótájaként a híres F-15C-vel, a világ jelenlegi legjobb rendszerbe állított vadászrepülõgéppel repülhetünk" nyerte el a tetszésemet 😄 ! Ja és a naptárak is királyak!
ON
Szerintem simán lehet látni merre mész...na meg gyorsan kell kiadni a parancsot 😄 ...
A menû egyébként tetszik, sokkal jobban kezelhetõnek tûnik, mint a BF42 nehézkes billentyûs menüje.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
flame oFF
de amugy ez lényegtelen kinek mi tetszik, maga a banner megvalósitása tényleg király és midnen tiszteletem érte...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szeretlek Dánia ;-)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ja és ez a mostani legkirályabb baner mit láttam a bf42-s baner elött.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Egyébként mikor lesz demo?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Elsõ lehetõség: nincs banner, nincs bf.hu:
Kázmér elkezd kérdezõsködni hogy milyazabéef? Szépen elmagyarázzák neki türelmesen képekkel illusztrálva, hogy mégis valami fogalma legyen a dologról. Namost ez eddig kb 2 oldalnyi hozzászólás...Utánna Kázmér ki akarja próbálni interneten is...újabb 2 oldal...igenám de neki nincs eredeti játéka...
És ekkor rátalál a topikra Kázmér2....
Második lehetõség: van egy szaros 150kbyteos banner egy faq-al, és pár haszontalan linkkel, amivel a bfhu-t reklámozza
Kázmér betölti a topicot, úgy érzi hogy a fél élete lepergett abban a 2 másodpercben, de nagy nehezen a végére ér...ekkor valami hirtelen felindulásból rákattint a bf.hura, amirõl még életében nem hallott, de úgy gondolja hogy rossz nem lehet...olvasgatja, nézegeti, olvasgatja, nézegeti...majd rájön hogy ez kell neki, és go netre...namost ekkor megint rákacsint a bannerra...talál valami olyasmit hogy faq, és azon belül egy "Hogyan tudok neten játszani?" kérdést...szépen rákattint, és pontról pontra végigköveti az olvasott lépéseket és már megy is hentelni...Kázmér2vel az oldalán...
hmm...sztem is fas*ság a banner, mert kevés az érdemi információtartalma...
nah joccakát
2. akit érdekel a bf2 topic, az valszeg játszani is akar vele és annak tuti nem modemes netje van. namost szélessávú nettel a letöltési sebesség kis hazánkban minimum 40-45kbyte/sec. tehát a flash banner miatt 2 masodperccel nagyobb a letoltesi idõ. A túlzott sebességfanatikusokat kivéve, sztem nem zavar senkit ez a +2 sec
3. lassan kész leszek azzal is, hogy a faq kattintható lesz, és mindenféle alapkérdésre választ lehet majd itt kapni, ezen a szaros 150kbyte-os banneren, hátha megússzuk azt, ami a hl2 topicban volt...
4. aki tisztában van minden információval amit a bannerbõl nyerhet, és úgy érzi, hogy egészségére káros az az elvesztegetett 2 másodperc, az még mindig létrehozhat egy "új szûrõt"...
amugy nemtom feltünt -e nem is én tettem szová és személy szerint én nem is nézem, erre való az adblock 😉 (ennek az ff kiterjesztésnek még a neve is illik az esethez emrt ez a banner gyk, egy 100% bf.hu reklám, érdemi normális információtartalma igen csekély a reklámon kivül 😛)