• Csatti
    #38
    TÁP: A másik gáz pedig az, hogy tök lényegtelen mit írnak a táp oldalára, hogy hány wattos. Anno volt egy mercurym 400W-s, jól leégett, szerencsére mást nem vitt magával, ezért úgy döntöttem, hgoy a következő már márkás lesz. Vettem egy 365-ös enermaxot majd összehasonlítottam az oldalán lévő terhelehtőségi paramétereit a korábbi 400-assal, hogy nem lesz-e vmivel gond. Nos, az enermax minden feszen jóval többet tudott mint az a nyamvadt mercury.
    ÁRAK: Kb. két éve hosszabb időt töltöttem finnországban (Helsinkiben) és ott nagy meglepetéssel láttam, hogy az ottani árakon majd két (akkori) csúcskategoriás radeont tudok venni az itthoni árakhoz viszonyítva, ami azért is érdekes volt, mert Helsinki minden más tekinteben vmi hihetetlen drága (pl. 1kg kenyér kb. 1000ftba került akkor), szal nem ilyen egyszerű összehasonlítani az amcsikat az EU-val hisz az EU-ban országonként más és más az ára a termékeknek.
    DOOM3: nem tudom ti, hogy vagytok vele, de ha nem lesz vmi normális sztorija a játéknak engem rohadtul nem fog érdekelni. Anno a doom1-nél és 2-nél még nem számított nerkem mivel akkor még ezek voltak az etalon, nem is csinált más senki még ilyet, szal így is nagy szám volt, de manapság fps-ből már nincs hiány.