Jó vagy rossz autó?
  • Dzsega #231
    Hali mindekinek!
    Végre egy jó fórum amin kiélhetem magam!
    Braveheart: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Egyébként egy Trabant 601s-em van. Csak hogy mindenki tisztán lásson. Eléggé sokféle verdát vezettem már (pl.:Mazda e220 TGK, Opel Astra, Kadett mindkettő kombi, Toyota Hiace Extra Long) csak azért írtam le őket mert ezek főlleg a Toyota nagy autók eléggé hosszúak és nincsen velük semmi gond mivel a többnyire diesel-ek kevesebbet vagy közel annyit esznek int egy suzuki ezért városban is jók. Helyigény nagyon nagy de aki tud vezetni annak van rutinja és egy kis helyre is berak egy nagy autót (persze ha befér), szóval fogyasztás, méret kilőve az érvek mellől. Az ára. Hát igen ennyiért kapok egy Peugeot 206-ot vagy egy Opel Corsa-t. Akkor miért suzuki??????? Lehet, hogy nincs benne annyi extra de jobb. Ne vagyok egy alacson növésű gyerek (194cm) de a swiftben NEM férek el még teljesen hátratolt üléssel sem! DE! a Corsaban IGEN!!! Hát WoW! Még kisseb mint a swift! Swiftben (amikor érdeklődtem egyszer (biztos bevertem a fejem!)) akkor még szervót sem lehetett bele kérni és egy jól felszerelt (1.3l el. abl., klíma, 3 ajt., cd stb...) 2.300.000Ft volt. Ugyanez a felszerelés 206-os esetében (metálfénnyel!!!) 2.600.000Ft!!!
    Akkor miért veszik???
    Inkább választom a Trabant 601s-t mit egy suzuki!
    Valaki magyarázza meg miért jó!
    Köszike!
    Ui.:Bocs hogy ennyit írtam.