Colin McRae volt rali világbajnok házan közelében zuhant le egy helikopter. A rendőrség azt feltételezi, a világbajnok is a fedélzeten volt
Lezuhant egy helikopter szombaton Colin McRae skóciai háza közelében, a rendőrség feltételezi, hogy a volt rali világbajnok is a fedélzeten tartózkodott. "Feltehetően McRae is a helikopter fedélzetén volt, de a hivatalos azonosítás elvégzéséig nem tudjuk megerősíteni a fedélzeten tartózkodók személyazonosságát" - közölte a rendőrség vasárnapra virradóra.
A rendőrségi közlemény szerint a McRae tulajdonában lévő helikopteren négyen utaztak. A helikopter szombaton zuhant le a skóciai Lanarkshire-ben erdős területen. A Motorsport-total.com internetes hírportál korábban arról tájékoztatott, hogy a balesetben életét vesztette a 39 éves volt világbajnok, aki maga is helikopterpilóta.
A rendőrség az áldozatok személyazonosságával kapcsolatban vasárnapra ígért tájékoztatást. McRae Nagy-Britannia legismertebb raliversenyzője. 1995-ben lett világbajnok, 1987 és 2004 között 25 versenyt nyert, 2004-ben és 2005-ben a Párizs-Dakar ralin is részt vett.
Hátha ez van akkor talán van remény!. De szerintem biztos az igaz hogy meghalt. Az Eurosport textjén is azt irják! Komolyan ledöbbentett, én nagyon birtam mccrasht. Hát mit is mondjak. Nagyon sajnálom és R.I.P nyugodjon békében!