• bosco05 #1478
    Amúgy senki sem ócsárolta se Blockot se Pastranat, csak te veszed úgy fel, de ezt elmondtam msn-en. Soha nem írtuk, hogy az a buzi szar geci kenblock és pastrana... Az a baj, már ha nem bántalak meg, hogy te azt gondolod, hogy Block a rally tudásától lett híres, pedig ez óriási tévedés. Ő egy showman aki most kóstólgatja a rally világát, eddig kevés sikerrel. Amerikában N4-es bajnok volt (Dave Mirra volt a 2. ha jól emlékszem, aki egyébként szintén nem a rallyról híres, hiszen többszörös világbajnok BMX-es), ami világviszonylatban kb egyenlő a nullával, mivel Amerikában a rally harmat gyenge. Pastrana abszolút bajnok (ha jól tudom többszörös), viszont nemzetközi szinten ő sem tett le még semmit az asztalra. Ha az információk amik kiszivárogtak a Monstertől nem kamuk, akkor jövőre ő is ott áll majd a WRC rajtdobogóján (megjegyzem, szerintem sokkal jobban teljesít majd mint Block, hiszen tapasztaltabb versenyző, főleg WRC kategóriában) és ő már inkább oda való jelenlegi tudása alapján is. Block folyamatosan fejlődni fog, most, hogy a versenyzés ízét is megtapasztalhatja hónapról hónapra, ráadásul egy jól felkészített erős WRC autóval. Előbb utóbb ő is megállja a helyét majd a rally élvonalában, de első versenyén ettől messze volt (bár az autó biztosan szokatlan volt számára, hisz alig vezette a WRC-t). Nagyjából ennyi amit tudni kell erről a két srácról. Azt meg felesleges nézni, hogy ilyen humbuk nézőcsalogató eseményen ki kit vert meg, mert az megint csak show és nem rallyverseny.