Robogók!!:)
-
Mumtaz #6634 Van egy Speedfight 1-esem. 100ccm léghűtéses. Szeretném valahogyan átalakítani 50-esre. Na persze ahhoz valami csoda kellene, hogy egy 50-es hengert rá lehessen tenni, meg a főtengelyt is rövidebb löletűre cserélni. Az a gond, hogy 50-es blokkot alig találni hozzá. Ha mégis van, akkor az összes cucc hiányzik róla, ami nem csereszabatos a 100-assal (henger+dugó+hengerfej és kihajtás). Ha mindent össze akarnék pakolni, annyiból kb. egy teljesen üzemképes komplett robogót lehetne venni.
Viszont én megszerettem ezt a csodát ráadásul annyi anyagi háttérrel nem rendelkezem, hogy másik robogót tudjak venni. Ezt meg elég nehéz lenne normális áron eladni.
Valahol írták, hogy más blokkot tettek bele. Mármint más gyártmányút, de nem emlékszem, milyet. Én ebben is benne lennék, mert kissé kiszélesítené a választékot. De nem tudom, milyen vonalon induljak el.
Tudnátok tippeket adni, hogyan lehetne megoldani a problémát?
Valamikor még élveztem volna a dolgot meg a sebességet, de az az idő elmúlt és bár most sem megy 70-nél többet, ez a rendőrt nem fogja nagyon érdekelni, amikor berendel KPM-re