• DONGUBA
  #33
  Az amerikai közönség kevés United sztárt láthat majd a ChampionsWorld mérkőzésein.

  Valószínű, hogy 14 játékos is kihagyja majd a túrát. A három mérkőzés Chicago-ban, Philadephiában és New York-ban lesz majd. A United július 21 repül az Egyesült Államokba, 25-én játszanak a Bayern Münchennel, 28-án a Celticel és 31-én az AC Milan-nal.

  Sir Alex Ferguson dolgát megnehezíti az, hogy sok játékos részt vett a nyári EB-n, és a játékosoknak kell a pihenés, hiszen a csapatnak korán kell BL-selejtezőt játszani.

  Cristiano Ronaldo játszott a lisszaboni döntőben július 4-én, és mindössze 16 napja van az utazás előtt. Ő valószínű kihagyja majd a tornát.

  Ruud van Nistelrooy is eljutott Hollandiával az elődöntőig, és mindössze 5 nappal többet pihenhet, mint Ronaldo, tehát ő is kétséges, hogy utazik-e a tengerentúlra.

  Az angol válogatott tagja is csak 4 hetet tölthetnek pihenéssel a túra előtt, hasonlóan a francia játékosokhoz (Silvestre és Saha). Ráadásul Butt tárgyal talán a Newcastle-el, így ő biztosan itthon marad.

  Három dél-amerikai játékosunk (Heinze, Forlan, Kleberson) távol van a Copa Americán, ők tehát nem állnak Ferguson rendelkezésére.

  John O'Shea-nek a térdét műtötték, és Djemba-Djemba is szintén sérült, aki ezen a héten sérült meg egy VB-selejtezőn.

  Rio Ferdinand eltiltását tölti, így 14 játékost kényszerül nélkülözni a United az amerikai túrára.

  Akik valószínű, hogy részt vesznek

  Tim Howard, Roy Carroll, Quinton Fortune, Ole Gunnar Solskjaer, Roy Keane, Ryan Giggs, David Bellion, Darren Fletcher és Wes Brown - plusz az új igazolások Alan Smith és Liam Miller is utazhatnak.

  A tavalyi túra teljes siker volt a klub számára, és Sir Alex Ferguson szerint a legjobb felkészülés volt, amelyen valaha részt vett, köszönhető ez főleg a remek edzőközpontnak.

  A fiatal játékosoknak valószínű, hogy hatalmas lehetőséget kapnak majd, és reméljük, hogy élni is fognak majd vele.