• CS@
    Bár tudom nem sokakat érdekel, de mivel nagy unalmamban nekiültem az EndangeredSpecies –nek gondoltam felhozom ezt a fórumot egy hozzászólás erejéig.

Az új állatkák jók lettek. A SkyTrain és a „megemelt utak” is jól használhatóak és nekem nagyon tetszenek. A Jeep –el akadtak kisebb problémáim : Ment a négy járgányom a nekik kijelölt úton, mígnem egy oroszlán állta útjukat ekkor elkezdtek dudálni mire az oroszlán visszamosolyog ezek csak dudálnak az meg csak vigyorog és ez így ment hosszú perceken keresztül. Ezalatt persze jó hosszú sor kígyózott a jeepekre várva.

Megalkották még a „családfát” is, így minden állat tudja, hogy kivel áll rokonságban és vele már nem szaporodik, ezáltal most már nem jöhet létre beltenyészet. Ez alapból nagyon jó elgondolás, de így ebben a formában rohadt nehéz és idegesítő lett a játék. Merthogy: veszek valamelyik jószágból egy párat ezek (remélhetőleg) nekiállnak szaporodni és sokasodni, csakhogy a létrejött kis jószágokat akár agyon is csaphatná a gondozó egy lapáttal, mert ők már nem fognak szaporodni, mindaddig míg nem veszek egy újabb példányt. Ha netán a két szülőből az egyik végelgyengülésben kimúlik(elég sűrűn bekövetkezik) akkor ismét vásárolni kell, mert különben kipusztulnak. Így egy komolyabb állatkert idővel alig vagy akár egyáltalán nem képes bizonyos nagyobb értékű fajokat fenntartani.
    Ettől erősen játszhatatlan lett a játék pedig tök egyszerű megoldásokkal áthidalható lett volna ez a probléma, Pl.: Más állatkertekkel való cserélgetés, 3azonos állat visszavadítása után egy ingyen példánySTB.