Motor vásárlás
  • ddt500
    Jesszusom jó ember én igazán nem akarlak megbántani de nálad komoly gondok vannak.
    Lássuk sorjában:1. Az A korl. jogsi 250ccm és 25Kw határt szab.Tehát minden gép ami ezt meghaladja már nagy A-nak minősül. Én 2éve CB 400-on tettem le a vizsgát.A Duna Pláza parkolója mögött van a tanpálya van vagy 4 cb 400-uk. De másholis ekkora gépeken nyomják. Szerinted mások , hogy tették le a rutint?
    Csak kiváncsiságból a motoros iskola milyen motorokat használ? Ne mond,hogy mindenki a saját motorjával megy.
    2.Ha van pénzed a motorra (1,798,000) nehogy már ne legyen a jogosítványra. Mást se hallani, csak, hogy hullunk mint a legyek te meg ezen spórolsz?
    3.Nem konkrétan a motor súlyáról van szó, mert az én gixxeremmel sem tudnál végigmenni a pályán(én sem) hanem a kormányozhatóságról. Egyébként a te géped legfeljebb csont szárazon 210kg,a teletankolt tömege inkább 230.
    4.Csak egy kérdés, hogy megvilágítsam, hogy miért vagyok kiakadva. Te mit szólnál ha egy motoros elütné a gyerekedet és kiderülne, hogy még jogosítványa sem volt? Érdekelne, hogy milyen drága a motorosjogsi? Nem hiszem.
    Gondolom nem tréleren viszed oda a gépet. Ha nincs gyakorlatod(amit az utolsó mondatodból szűrök le) akkor inkább azon aggódj, hogy ne legyen gond az úton.
    Végezetül csak annyit, hogy nem baszogatni akarlak de gondolt át ezt a dolgot(bár úgy sem fogod). A Te érdekedben.