Motor vásárlás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
http://jpg.hasznaltmotor.hu/IronMole-e04171821_4.jpg
Priv.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Lehetséges, h egyébként tényleg a CMS volt a lidl mindet EU-ból szerez be ha jól tudom
#361 Az RMC nél is lehet olcsón venni sisakokat, nem egy Schubert de azért lehet használni azokat is
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Jövõre majd valamilyen komolyabbra akarom cserélni...
sza.sa

nekem ilyen:
a piros változatNe feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
pl:
ez 12.990 FT
Ez a bolt CMS sisakokat árul, portugál márka megnéztem amikor sisakot kerestem és nem rossz! (bár nem ilyet vettem végül <#hehe>#hehe> )
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Neked nemhogy a 250-es de még a 400-as Bandit is kényelmetlen lenne.
Inkább egy enduro/supermoto-t ajánlanék kezdetnek.
Ha még nem tudsz motorozni, akkor tanulni lehet, hogy elég lesz a 250-es? Bár a méreted inkább átlag fölötti, ezért a véleményem szerint egy 400-as, vagy 500-as motor jobban menne a súlyodhoz, magasságodhoz. Ezekbõl is van olyan, ami még tanuló jogsival is használható! Üdv.
Cagiva Mito 125-ös
300.000 ft
ha fiatalabb jól nézd meg.
De én mindenképpen jobb mint egy 2 ütemû...
A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...
az XR ára tényleg baráti!

WWFSMD?
Én nem most azonnal vennék - ha vannék, de mivel addigra valszeg kifut a Kawasaki ER-5 így sok hasonló méretû motor nem marad. csak a Suzuki és a Honda...
Az ER-6 meg marhára nem jön be ezzel a cyberszöcske lámpáival, ami mostanában rohadt nagy divat, nem egészen világos, hogy miért is.
A Yamaha nem tom, hogy mit is csinál ilyen kategóriába, ha csinál egyátalán vmit.
Nah mind1.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
WWFSMD?
az ára 210.000 FT ha esetleg valakit érdekelne az szánjon rá egy privit!
(Nem az enyém!!!!!!) <#ejnye1>#ejnye1>