Motor vásárlás
  • Roger6
    Azt azért ne felejtsük el, hogy a motort csomó helyen 0Ft-től el lehet hozni, vagy max 10%-tól. Ehez képest a jogsi drága. Egy kicsit szubjektíven nézitek a dolgot. Nekem meg is lesz a jogsim két hónap múlva, és pont emiatt nincs még motorom. Na nem azért, mert annyira jogsival akarok én vezetgetni, hanem a plussz 100.000 Ft miatt. Ezért nem mindegy, hogy mikor veszed meg a motort, mert mire megcsinálod a jogsit, vége a szezonnak. Én betartom a szabályokat, bár fogalmam sincs, minek. (Itt a jogsit értettem ez alatt) Mint már említettem, sok barátom jogsi nélkül motorozik, és hidd el, hogy semmi kétségem a tudásuk felől. Két hónapig vízen meg kenyéren éltek azért, hogy meglegyen a motor. Most megvan, de nem tudják letenni a jogsit, mert törlesztőrészlet, benzin, család, számlák. Mindenki tegyen a belátása szerint, de én legszívesebben már most felpattannék a motoromra, jogsi nélkül, aztán irány a szabadság. De nem lehet, mert én megcsinálom a jogsit! Komolyan nem értem magam... Na mindegy