Motor vásárlás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Bõ egy listát írtam de a dr-z az egyik ami közel áll a szívemhez a gs500 meg a másik, csak sajnos annak a fogyasztását se tudom. Ja és köszönöm az info-t.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
normalis hasznalatnal szerintem 3,5 liter eleg neki
+ véletlenül sem lassan közlekedve<#zavart2>#zavart2>
\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"
igaz ezért az élmény is ad rendesen, jah és véletlenül lassan közlekdve
\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"
"
Nekem nicns per pill egy ilyen se de ha adsz egyet megmondom mennyit fogyasztott 1000 km-en 😄
War. War never changes.
Mocit vennék!
Kicsit bõvebben: Nem tudom milyen mocit de vennék!!!
Régen pizzafutiztam aztán váltottam 1 (2) kategóriát azóta autóbuszt vezetek...
Viszont régi vágyam letenni az "A" kat.-os jogsit. Azóta leginkább most lenne esélyem elindulni a leejtõn (emelkedõn). Még EU csati elõtt letettem a PÁV kiegészítõt így egybõl le tehetném (tudom ma már máshogy is) a "nagy" A-t. Egyrészt belekóstolni szeretnék a világba másrészt melóbajárni ez lenne a legideálisabb megoldás.
A gondom tehát 2 dologból áll:
1: El kell férjek rajta, lehetõleg kényelmesen. 189 cm magas vagyok ezért van 1-2 moci ami nem jöhet szóba.
2: A vasnak alacson fogyasztásúnak kellene lennie, max 2lityó 100-on.
Tetszenek a chopperek (intruder-ek, drag star-ok), a túra és sport túra gépek, a cross de inkább sm technikák valamint a nagytestû (250-400ccm) robogók is.
A bajom csak az, hogy nem lehet egyszerûen "normális" info-t találni sehol a weben ahol esetleg leírnák a fogyasztást, teljesítményt és az árat. Egyedül a BMW volt olyan kedves és tájékoztatta a vevõt a fontosabb technikai infókról. Van olyan weboldal ahol a katalógus mellé még fényképet sem mellékelnek.
Szóval ha találok egy ideális járgányt akkor nekilendülnék a jogsinak de egyedüli tuti alacsony fogyasztású verda amirõl tudok az a 125-ös Yamaha SR. De azon meg nemtom, hogy elférek-e. A Suzuki Bandit-tal (650) meg a Suzuki SV 650 S-sel szemezgettem de mikor meghallottam, hogy a Bandit-nak pl 6-7L-es a fogyasztása akkor egy kicsit elbizonytalanodtam. Szóval valami mukábajárós verdát keresek amivel azért meg is lehet jelenni az utcán. Versenyezgetni nem feltétlen szeretnék vele mert lehet, hogy holnap is kell a motor. Nameg jó lenne az autók közt bújkálni tehát nagyobb chopper szóba sem jöhet, kicsinek meg nem túl nagy a teljesítménye. Szóval nemhinném, hogy az elvárásaimnak megfelelõ motor nincsen csak még én nem tudok róla.
Azonkívül érdekelne még olyan infó is, hogy v vagy soros a nyerõ a város/vegyes használathoz. Úgy tudom a V-sek nyomatékosabbak (de szép szóra sikeredett) ezért is jók városban meg keskenyebbek is. De érdekelne mindenki/bárki véleménye, tapasztalata.
Leírok 1-2 nekem tetszõs járgányt és ha van valakinek otthon egy éppen olyan elfekvõben akkor megkérem szépen, hogy menjen vele egy 100km-es kanyart a ház körül és diktálja be nekem a fogyasztását. Elõre is THX az infókat!
YCE
Suzuki SV 650 S
Suzuki DR-Z 400 SM
Suzuki DL 650
Suzuki GS 500 F
Suzuki AN 400,650,650A Burgman
Suzuki VL 250
Honda XL 650 V Transalp
Honda NT 650 V Deauville
Honda CBF 600 S
Yamaha TMAX 500
Yamaha Majesty 400
Yamaha XVS650A DragStar Classic
Yamaha XT660X
szeretem csak úgy érzem ideje váltani nagyobb ccm-re, mert már kimotoroztam azt amit 1 125ccm-es moci adni tud
de nagyon jól meg lehet vele tanulni mocizni, én mind utcán, mind terepen ezt tapasztaltam
WWFSMD?
GILERA RC 125
1992.-es,fekete-citrom sárga, 1993. forgalomba helyezés Mo.-n, kevés kilométer
2. tulajdonos, tegnap volt mûszakin -ami 2007-ig érvényes, hibátlan mûszaki állapotban
sérülés: esztétikai hibák, használtam 😄
MÛSZAKI ADATOK
2 ütemû, 125 ccm, 1 hengeres motor, 32 Le vízhûtés,full generálozott blokk
6 sebességes váltó (fordított állásban terep használathoz), lánchajtás,
tárcsafék elöl, tárcsafék hátul,
125 kg,
LEÍRÁS
elöl-hátul hidraulikus tárcsa fék,vízhûtés,POWER SZELEP,nagytestõ rally motor (olyan mint a DAKAR motorok)túraenduro 2 szeméyles, abszolút jó elsõ mocisoknak tanulni, Mo-n könnyen beszerezhetõ alkatrészek érdeklõdni:priviben
WWFSMD?
War. War never changes.
ugy nez ki minta az "ujabb" 150-esek, csak kicsit robosztusabb.
WWFSMD?
WWFSMD?
War. War never changes.
Egy jó minõségû ál védõs, plexitlapos, sisakot hol lehetne hozzá jutni olcsón?
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
WWFSMD?
War. War never changes.
bravehart: egy tanulomotor epp eleg. ne gs500-ban gondolkodj mint nagy motor
WWFSMD?
nekem ilyen 50-esben volt, a hagyományos kormánnyal.
1 hónapig volt az enyém, asztán ellopták...
Baszni is ,meg szüzen is maradni nem megy egyszerre.
Találd ki mit akarsz...
Aprilia Mojito Custom
Extraként egy gyári szélvédõ és egy csomagtartó van még rajta, rengeteget dob az egyébként is látványos külsõn.
War. War never changes.
War. War never changes.
Ha hosszasan motorozol vele esoben, akkor az elso henger leall, mert telemegy vizzel a gyertya. Nekem ezt horvatorszagban hozta elo ket eve nyaron, marha bolog voltam tole 😛
WWFSMD?
WWFSMD?
WWFSMD?
War. War never changes.
vagy megveszed, szétszeded és összerakod újra normálisan...
Sztem tök alaptalanul nem írnának ilyeneket.
Amúgy én is endurónak néztem elõször de a sportmotor szekcióban van.
Meg mondom, 1-2szer akarok vele elmenni ide-oda, nem pedig világkörüli offroad versenyekre 😊
War. War never changes.
Na látod itt a lényeg, hogy fele annyiba kerül... és sztem elsõ tanuló motornak megfelelnek.
Meg én nem choppert akjarok venni hanem egy sport-túramotort és a Keeway 200GY sztem elmenne.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
WWFSMD?
War. War never changes.
War. War never changes.
bravehart: nagyon egyszeru a dolog. Megmondod a motorkereskedesben, hogy 23kw-osan kered a papirt 😊 600-as banditbol is volt 23kw-os amugy. persze ez csak uj motornal mukodik, hasznaltnal le kell vizsgaztatnod, aztan jol letuntetni a fojtast 😊
WWFSMD?