A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Ferro_TwL
    "Szal igen tragarul irtam a dolgokat, mivel neten ennyire meg soha senki nem idegesitett fel mint te Ferro, pedig jo ideje nyomom mar."

Hat nem tudod, hogy ha ezen te idegeskedsz akkor hajra.

"Ekkor elkezdodott a 'csata' azaz a pure pk-zas(az hogy a csapat tobbsege eselytelen embereket tamadott be), ezt en nem akartam, nem birtam csinalni(azzal nincs semmi bajom hogy mas csinalta). Ezert irtom hogy akkormar inkabb az emberekhez menjunk, ahol en is tudok olyanokat gyilkolaszni, akikhez megfelelo a lelkiismeretem(ok is benne vannak a dologba)"

Most erre mit mondjak. Miert mit valtal, hogyan fogunk Pk-ni, nem ertem minek jottel akkor (nez dmeg a tobbi klnat nekik milyen jo osszejott). A fair kuzdelem amit meg annyira akartal, ugyanaz volt amit mi csinaltunk csak forditva:) Ezert mondtam, hogy ilyen ez a jatek, elobb utobb a Pk-rol uldozott lett, nem kell nyavalyogni, es odavinni az egesz csapatot a biztos pusztulasba.

"Na ez a legdurvabb. Meg jo hogy most keltem, es tegnap korabb mentem aludni, mer ha tegnap valaszolok erre akkor lehet hogy sg bann lett volna.
    En egy szoval se mondtam tegnap hogy nem mondtam hogy nem akarok az emberek szigetere menni. Azt mondtam hogy megis menjunk oda. Megvaltozott a velemenyem, ennyi."

HU most megijdetem, hogy olyan durvat tudsz irni, hogy sg ban lett volna belole lol:)
    Nem arrol van/volt szo, hogy megvaltozott a velemenyed :elozsor kijelented tuti nem megyek oda, aztan meg mikor majdnem mindeki piros megis menjuk oda. HOgyan mennek oda pirosan az NPC-k nem allnak szoba velunk. Es mikor mondom, hogy enis ezt mondtam meg az elejen csak te nem akartad pofatlanul odairod, hogy te ilyet nem mondtal.
    Az, hogy megvaltodztad a velemyend szived joga, de ne akor mikor latod, hogy a tobbiek ugyse tudnak oda menni es utanna ne mond, hogy te ezt nem mondtad.

"Azt irtam hogy nekem ahhoz nincs kozom hogy 1 lvl 40+ kari felelesztett ujra es ujra, es te hagytad. Ha ennyi eszed van en mit csinaljak"

Sanc ha nem tudnad csak csapattag tud felelszteni, idegen nem. Igen ha ennyi eszed van, akkor irj meg ilyenek okosagokat.

" masik meg hogy amikor tenyleges, fair kuzdelem volt akkor tobbet oltem nmy-bol, meg tobb dmg-t osztottam"

Jaj persze te aztan tobbet oltel, tudom te vagy az erosebb meg minden. Mint az oviban, komolyan mondom. Te tudod mit en elhiszem neked, mindekit megoltel ott sot meg a vegen talan piros is lettel. (Most nem azart de Dago shadowja elobb lett piros mint te:D)

"Vegezetul azt hogy en kivel rugtam ossze a port ezelott es ezutan ahhoz neked semmi, de semmi kozod."

Mar megbocsas de kozom van. Ugyanis vele szoktam partyzni es beszelgetni veled meg nem surun (mondjuk nem veltelenul) es igy kozvetve velem is kicsesztel.

Bocs akit ez nem erdekel, de szerintem mar ugyis tul nyugodt volt a topic:), meg holnaptol majd az usa open miatt annyi uzenet lesz, hogy eltunik a sulyesztoben az egesz.

A klanrol meg annyit, hogy en nem hagyom ott a klant egy hozzad hasonlo miatt, de veled tobbet egyutt jatszani nem kivanok, bar gondolom ez kolcsonos. Csak ne lassalak ne halljalak es boldogon jatszom tovabb:)
    Szoval reszemrol te nem szolsz hozzam en hozzad es Peace!