A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sanc azt hiszem a stilusod magaert beszel, en direkt kerultem minden tragarsagot es bunkozast.
Csak hogy tiszta vizet ontsuk a poharba:
Ha elmegyek Pk-ni nem nyavalygok folyton, hogy ne ne ez szemetseg. Minek jottel ha nem tetszett?!
Az meg, hogy etiktalna modon, kinyirtam mindenkit. Ha nem vetted volna eszre mindenki ezt csinalta errol szolt ez egesz.
(Ez a duma meg, hogy "kozbejeott par Irl dolog neked is lesz fontos dolgod a valo eletben" blabla...mi koze mindehez. Van fontos dolgom is, de egyreszt nem itt fogok rola beszelni, mert senkit nem erdekel, masreszt mivel ket hete szervezem ezt a RAID-et csak nem gondolod, hogy nem terveztem elore, hogy mara semmi se zavarjon.)
Miutan tenyleg tok ures volt a koponya, de mar a csapat nagyresze piros volt kijelented, hogy menjunk at megis az ember szigetre. Mikor en kerdeztem meg a koponya elott, azt irtad Ferro en oda tuti nem megyek. Johogy akkor gondoltad meg magad amikor mar majdnem mindeki piros volt. Persze igy at se tudtunk volna menni. Ja es utanna szimplan azt hazudod, hogy nem mondtad, hogy nem akarsz atmenni, mikor csak vissza kellett lapozni a klan chaten es ott irtad. Na ez az etikatlan es butasag is.
Amikor kitort a csata a varos elott, ami azatn tenyleg fair csata volt amire ugy vartal, meg kepes vagy kijelenetni, hogy mi kozom ahhoz, hogy meghaltal. Hat azert a csapattarsatol az ember joggal elvarhatja, hogy egy minimalis koze azert legyen a dologhoz.
En nem vagyok rad merges, ezen a jatekon aztan meg vegleg nem mergelodom, de azert azt nem szeretem ha valaki eljon egy jatekra es a masikat vadolja etikatlan Pk-al aztan elviszi lemeszaroltatni a csapatot, mert a fair kuzdelmet szereti.
Nem szeretsz Pk-ni oke, ne gyere, de ha jossz akkor ne nyavajogj vegig, ne vidd a csapatot olyan helyre ahol szerinted jo kuzdelem lesz, pedig a biztos halal, es foleg ne mond mar, hogy etiktlan amit mi csinaltunk, mivel te is benne voltal.
vegezetul meg annyit, hogy szerintem a te keszulekedben lehet a hiba, nem hiszem, hogy veletlen lenne, hogy mar a masodik klantarsaddal rugod ossze a port.. (itt se lett volna semmi gond, csak ahogy lereagaltad a dolgot az magaert beszel).