88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• HUNrricane
    Minden képen az 1-gyes szerverre menjünk.
  • Birk@
    Amúgy melyik akkor a gyorsabb szerver? a Bartz?
  • HUNrricane
    1. Gugger | Ork Monk
    2. ValenHUN | (HUman Fighter vagy DE Mage)
    3. MaDFoX | ork sámán
    4. Iluvator | Human warrior
    5. Lawahun | Orc monk
    6. HUNrricane | (vlszg) Elf Íjász
    7. Cromac | Human ?
    8. ApplePie | Human Knight
    9. semoHUN | Human Mage
    10. Slipknot | abyss walker
    11. agyhalal | Human Warrior
    12. Birka | DE Fighter v Dwarf
    13. Sonic | DE fighter vagy De mage

• HUNrricane
    Igy is nyertünk.. Legalább megöltünk összesen 250-300karit.. :)
  • Birk@
    hunnricane, már 12-nél tartunk :)
  • Sonic13
    1. Gugger | Ork Monk
    3. MaDFoX | ork sámán
    5. Lawahun | Orc monk
    6. HUNrricane | (vlszg) Elf Ijjász
    7. Cromac | ?
    9. semoHUN | Human Mage
    13. Sonic | DE fighter vagy De mage
  • pityogo2
    1. Gugger | Ork Monk
    3. MaDFoX | ork sámán
    5. Lawahun | Orc monk v DE mage
    7. Cromac | Human ?
    9. semoHUN | Human Mage
  • HUNrricane
    1. Gugger | Ork Monk
    3. MaDFoX | ork sámán
    5. Lawahun | Orc monk
    7. Cromac | Human ?
    9. semoHUN | Human Mage
  • Sonic13
    Hát ez a tegnapi RAID meg a PK-zás.......
    Apááám! Nagyon durva volt!!!
    Amennyire vártam, hogy lemennyünk a Queenhez meg minden...hát én le se értem!
    Kezdjük ott,hogy két emberke nálunk piros volt: Tlinien és HUNrricane.
    Aztán Tlinient elkezdte verni két elf tőrös csajszi (bazz, de hogy azok milyen kurv@kemények voltak!!!). Nem tudtam, hogy hirtelen mi van, mert pont előtte restartoltam.
    Én meg csak próbáltam segíteni Tlinlien-en mikor én is piros lettem.:(
    Na mind1 az a lényeg, hogy behaltam kétszer a japok miatt egyszer a hangyák miatt és még a Queen-t se láttam!
    Aztán mentünk az emberekhez...
    Hát az kész katasztrófa volt! Az biztos, hogy jól kerestek rajtunk!
    Én ott hagytam két compbowt, assassin tőrömet, Iron csukám, Lion skinfelsőm, Reinforce gatyám, bone sapkám, blue coral gyűrűim meg nyaklancom, meg nem is tudom hogy haány ezer D-s meg non-grades ss-em!
    Szóval fassa volt a tegnapi RAID!!! :)

Ja, és ha nem lettek volna olyan varázslóik akik tudnak Dryad Root-ot akkor nyerünk!!!
  • Birk@
    1. Gugger | Ork Monk
    3. MaDFoX | ork sámán
    5. Lawahun | Orc monk
    7. Cromac | ?
    9. semoHUN | Human Mage
  • Birk@
    A regisztráció sikerült a NAOB-re, még 6% és jáccok is :)))

Amúgy a server status még most is 2-t jelez
  • agyhalál
    1. Gugger | Ork Monk
    3. MaDFoX | ork sámán
    5. Lawahun | Orc monk
    7. Cromac | ?
    9. semoHUN | Human Mage
  • HUNrricane
    HUNrricane és Elf íjász. (Elvileg) De én már oda írtam.
  • agyhalál
    Most mekkora irtás van Talking Islanden:)
  • Valen
    Birka
    Hunrricane
    Maneater

irjatok le hogy milyen néven és ha tudjátok már milyen faj/kasztal lesztek

a lentebbi listát folytatva.
  • Birk@
    mindjárt beírom mennyivan :)))
  • Birk@
    Na most AZONNAL mondjátok meg hogy melyik szerverre indítsunk, és ott elkozdem :D
  • HUNrricane
    Az biztos, de nemtudni hány szerverrel fog indulni az open.
  • Birk@
    Én amúgymegyek
  • Birk@
    Srácok, abba azért gondoljatok bele, hogy ha lesz 3-as szerver, akkor TUTI hogy az lesz a legjobban leterhelve, mivel mindenki oda for menni más csak mexokásból, ahogy ti is írtátok.... :)
  • HUNrricane
    A mi PK-zásunk nagyon jól sikeredett..
    Átmentünk az ember szigetre és ott kezdtünk el pk-zni.
    Először elmentünk a dungeonba és megtisztítottuk a playereketöl. Mikor már kiértünk a dungeonból egy 12-15 fős csapat fogadott minket, akik kissé meglepődhetek veszteség nélkül lenyomtuk őket (Csak 1-2 erős kari volt köztük). Elég jól megijesztettük a japókat, senki nem mert a dungi felé jönni, ezért elmentünk a város felé.
    A város előtt 30-40 fős japó sereg várt (a végén szerintem voltak 50-en is :). Azokat is megöltük nagyjából, páran bírtak elmenekülni. Aztán jöttek a problémák, megtámadt az 1gyik guard és a csapat 1gyi fele menekült, ezért kissé szétszóródtunk meg 1-2x meghaltunk (kicsit leamortizálódott páncélok terén a csapat). De ez még nem volt túl nagy probléma, megint gyülekeztünk. A japók egyre többen lettek, egyre nehezebben öltük őket. A végén már ők kerekedtek felül a csapaton.
    Azért nagyon cool volt, amikor 5-6 fős parti megkerget 40-ven fős kisebb hadsereget..
    A csata végére 49 pk pontom lett, nem is tudom mi lett volna ha a 700k-s íjam megmarad, nem holmi 250k íjjal kell gyaknom.
    A pk-zás végére, amikor már én is kezdtem megunni a legszimpatikusabb japoknak oda adtam a meg maradt cuccaimat.
  • pityogo2
    StarCraft
  • Maneater
    Nem tudom mások hogy állnak ezzel de most ahogy mentettem kifele a shotokat ezt állapitottam meg: 1.04GB képet készitettem a játék alatt. Pontosan 467 képet készítettem. (Hancurmanci voltam)
  • Valen
    SC?
  • Valen
    Ja mégvalami:

Ha vki csak most szedné le a klienst akkkor csakis a East serverről tudja, mert a West-re Too Many User-t ír ki :)))
  • pityogo2
    na amíg nincs naob, addig megyek SC-zni
  • Valen
    1. Gugger | Ork Monk
    3. MaDFoX | ork sámán
    5. Lawahun | Orc monk
    7. Cromac | ?
    9. semoHUN | Human Mage
  • pityogo2
    csak 47 8)))))
  • pityogo2
    a force blaster az a kör feyókra vonatkozik monkoknál?
  • yal
    Slipknot | abyss walker
  • semo1
    1. Gugger | Ork Monk
    2. ValenHUN | ?
    3. MaDFoX | ork sámán
    5. Lawahun | Orc monk
    7. Cromac | ?
    9. semoHUN | Human Mage
  • yal
    hat az elejen veszel egy short bowot azzal kb farkasokat tucc olni:), de ha mar van lvl1es powershoot akkor mehetnek a kabook es a fungus. Sima bow (2mana/h) azzal mar kiralyul lehet olni fungusokat, belelosz 3at aztan befejezed vmi csoro meele fegyverrel. Ha mar van hunting bow mehecc baraq orkokat olni (az is csak 2 mana), ha meg van bow of forest mehet a lirein soloban, partyban meg a horror terem elf dungiban. Armornak amugy lvl 20-ig zsir a bone set, utana meg amire marad penzed, vmi d grade (puma, lion skin vagy jobb). De az a lenyeg hogy a fegyver a fontos az minel jobb legyen. Az elven bow mar 5 mana/h, ezert sajnos ha solozol nem is nagyon lehet power shootolni, mert addigra az is vagy 50-60 mana.. En ugy toltam hogy piros mobokat oltem (lehetoleg ne olyat amibe 500 ss kell :P), es amig hit and run taktikkal szaladtam toltodott a manam:)
  • gPROject
    térképek még

egy jó oldal
  • gPROject
    Ez micsoda? Nem kellett volna letölteni a gamet ujból, elég lett volna ez?
  • Ferro_TwL
    Sanc azt hiszem a stilusod magaert beszel, en direkt kerultem minden tragarsagot es bunkozast.

Csak hogy tiszta vizet ontsuk a poharba:

Ha elmegyek Pk-ni nem nyavalygok folyton, hogy ne ne ez szemetseg. Minek jottel ha nem tetszett?!
    Az meg, hogy etiktalna modon, kinyirtam mindenkit. Ha nem vetted volna eszre mindenki ezt csinalta errol szolt ez egesz.
    (Ez a duma meg, hogy "kozbejeott par Irl dolog neked is lesz fontos dolgod a valo eletben" blabla...mi koze mindehez. Van fontos dolgom is, de egyreszt nem itt fogok rola beszelni, mert senkit nem erdekel, masreszt mivel ket hete szervezem ezt a RAID-et csak nem gondolod, hogy nem terveztem elore, hogy mara semmi se zavarjon.)

Miutan tenyleg tok ures volt a koponya, de mar a csapat nagyresze piros volt kijelented, hogy menjunk at megis az ember szigetre. Mikor en kerdeztem meg a koponya elott, azt irtad Ferro en oda tuti nem megyek. Johogy akkor gondoltad meg magad amikor mar majdnem mindeki piros volt. Persze igy at se tudtunk volna menni. Ja es utanna szimplan azt hazudod, hogy nem mondtad, hogy nem akarsz atmenni, mikor csak vissza kellett lapozni a klan chaten es ott irtad. Na ez az etikatlan es butasag is.

Amikor kitort a csata a varos elott, ami azatn tenyleg fair csata volt amire ugy vartal, meg kepes vagy kijelenetni, hogy mi kozom ahhoz, hogy meghaltal. Hat azert a csapattarsatol az ember joggal elvarhatja, hogy egy minimalis koze azert legyen a dologhoz.

En nem vagyok rad merges, ezen a jatekon aztan meg vegleg nem mergelodom, de azert azt nem szeretem ha valaki eljon egy jatekra es a masikat vadolja etikatlan Pk-al aztan elviszi lemeszaroltatni a csapatot, mert a fair kuzdelmet szereti.
    Nem szeretsz Pk-ni oke, ne gyere, de ha jossz akkor ne nyavajogj vegig, ne vidd a csapatot olyan helyre ahol szerinted jo kuzdelem lesz, pedig a biztos halal, es foleg ne mond mar, hogy etiktlan amit mi csinaltunk, mivel te is benne voltal.

vegezetul meg annyit, hogy szerintem a te keszulekedben lehet a hiba, nem hiszem, hogy veletlen lenne, hogy mar a masodik klantarsaddal rugod ossze a port.. (itt se lett volna semmi gond, csak ahogy lereagaltad a dolgot az magaert beszel).
  • Dagobert
    Teljesen felesleges most ezen vitatkozni, mert mivel ez mind inkább egy teszt volt számomra. A queen egy teszt, a 20+ csapat teszt és PK teszt(ehe:)
    Mivel pont a béta végén teszteltünk engem nem érdekel ki,mit rontott vagy nem rontott. PL. én tuti nem PKznék többet, bevallom, nem éreztem jól magam közben. Talán amikor egy amúgy is egy bunkó playert nyirtam ki. Miután engem nyirtak ki 40+os karik, állatul nem zavart mert én ezt vártam. Én inkább örülök hogy a jövőben is lesz talán sok player aki PKsokat leálítja.
    A queenes dolog meg arra volt jó hogy mindenki egy lássa mi vár ránk, mit kéne csinálni majd ha komolyan nekivágunk. Szerintem most azon nem kell törődni mi történt én élveztem és mégha kb 1 millát buktam vele cuccban :)
    És tényleg tanulságos volt az egész. Ami meg a cucc vesztést illeti én tudtam előre hogy ez lesz és felkészültem rá hogy miután újra fehér leszek, nem lesz semmi cuccom amit addig magamnál hordtam. Szóval nem kell annyira komolyan venni ezt most szvsz.
  • Sanca
    Hm, elolvastam a sok faszsagodatt, latom vegig engem buzeralsz. Jah, kileptem mikor uldozott a lvl 50es ilyas, hogy aztan viszajojek, csak kozbejott par irl dolog, ezer nem tudtam visszajonni. Remelem neked is lesz majd vmi fontosabb dolgod a valo eletbe mint a jatek es akkor en is beszolok jol mindenki elott, ebben biztos lehetsz.
    A masik meg hogy kurvara nem miattam nyirtak ki teged ujra es ujra. Azert nyirtak ki, mert etikatlan modom betamadtal x emberrel 1 tok vedtelen embert es le-pk-ltad. Ehhez most nekem mi a fasz kozom van?
    Amugy a vegen meg piros lettem en is, mer kinyirtam azt aki teged nyirt ki.
  • Ferro_TwL
    A kiralyno halott ugy volt sajnos, edes mind1 ki huzott ra, azert irtam direkt igy, hogy en nem haragszom abszolut arra aki megutotte, mert mar nagyon nagy volt a kaosz. Valaminek tortennie kellett.
    A lenyeg lejebb van az viszont nagyon all!
  • pityogo2
    hát igen... valszeg 1 god's blades raider, full dragon cuccban többet ér, mint 1 short sword-os raider leather cuccban.... 8)
  • pityogo2
    nadejó... majdnem regeltem meg1x...
    de minek, ha úgyis használható a cb acc az ob-n?
    na mind1, fáradt vagyok, nem birok gondolkozny....
    jóéjt, majd leszek kb 7-8 órakkor. bye