A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• agyhalál
    Tegnap egy hülyegyerek szivatott...
    Kemény 5ös fighterrel próbáltam a kardomat lenyomni egy elder wolf torkán, mire a kis pöcs elkezdte tápolni a farkast. Majdnem sikerült elvéreznem, pont a 3.at gyaktam zsinórban.
    PK-król és az amcsi játékosokról annyit, hogy Talking Island-en, Village környékén rendesen írtják a magukat lvl 8 környékén már kemény legényeknek képzelő PK-kat. Ebben az írtásban pedig előszeretettel vesz részt mindenki aki a környéken van. A tegnap este látottak alapján elmondhatom, hogy Vöröseket eddig még csak elöl láttam futni, bár ahogy írtam ezek még csak gyenge karakterek lehetnek.
    Előfordult olyan is, hogy a sok játékból való kilépés megkavarta a pointert ahogy szokta és véletlenül elkentem egy kicsit Samed száját a városban. Kapásból ott termett egy játékos és ha nem kérek engedélyt meghunyászkodni fel is aprított volna.
    Lényeg, hogy ez a PK stílus nem amerikai mentalítás, hanem inkább emberfüggő dolog.