88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sanca #6143 Helyes, hogy oracle leszel:) Tiszteletem:)
Penz meg nem nagyon tok most adni, mer 1 szal kezdogatyaba ronahgaszik 26os monkom:)(fegyvervetel) -
#6142 őő NAOB kezdődik hétvégén? -
Sanca #6141 Hm, varosba meg lehet tamadni a ppl-t ha lila? (mer feheret nem lehet) -
Sanca #6140 En ugy tudtam hogy job-on nincs meg arena. -
#6139 Ferro: én változtattam, és úgy döntöttem, hogy Shillien Oracle leszek. Viszont nincs kedve a klánnak öszedobni kb 500k-t, hogy tudjak venni egy fasza kardot a hangyairtáshoz, mert a falchionnal nemsokra megyek. :) Utána úgyis megy át mindenki (majdnem) az usára. Az az 500k sztem nem fájna annyira a klánnak :D -
#6138 mindenki gam○l? -
#6137 mindenki afk? ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ -
#6136 Sonic, Castus: jó lenne partyban tolni az elejétől fogva, mert akkor könnyen egymáshoz csiszolódnánk,+ha máskor csapatoznánk mással/többen, nem tűnne fel annyira a kevesebb exp... sztem jó ötlet -
#6135 Ha valaki beszúr 1 angol szöveget, sztem jó lenne, ha lefordítaná, emrt ugyebár nem mindenki angolos v ért jól anglul, és sztem igen sokat számítana ez 1-eseknek, ha teljes mértékben értené, miről van szó. -
#6134 azért ítam ezeket, mert a többi úgyis tök mind1....
most mit irkéljak? hogy lvl 20-on mi legyek a választahtó 1 dologból?
ezeket meg leginkább azért írtam, mert nem mid1, hogy melyik fajjal indulok sztem...
én szeretnék elég hasznos tagja lenni a klánomnak majd.
a tank szerepét majd más valallja el, én kicsit beleuntam :),úgyis sztem van 1-2 mágus, aki szeretne már közelharcban nyomulni...
röviden ennyi -
balty #6133 "Vérdíjat tűztek ki ránk" talán pont te írtad be mikor a közeletekben elhaladtam. "Ez mind része a játéknak.." Sajna saját bőrömön tapasztaltam. De úgy látom a player killer-ek csak engem zavarnak. Biztos benne van a hiba. -
#6132 Avenger írja
"De szted miért szerepjáték ez? Egy darabig magyaráztam a japánoknak is, aztán belátták hogy tök jó hogy vmi feldobja a monoton tápolást. Egy biztos, mi élveztük, mert végre nem a szokásos menjünk a dungeonbe és gyakjunk volt. Nem azt, hogy megöltük az embereket, hanem hogy valami háború féle volt kialakulóban. Mit szóljanak a klántagok majd klánháborúk idején? Ez kb ugyan az volt, csak útonállókat játszottunk..."
-
#6131 Sok Mobster tag meg minidg vagy nem olvassa vagy nem reagal a forumon az USA open klantervezesre.
Eddig marha jol allunk egy varazslo sincs, oracle /priestrol nem beszelve:( -
#6130 Ez mind része volt a játéknak..és a vérdíj is poén volt..Bár nem tudom hogy tudtad kiolvasni a japán krix-kraxokból mit írnak.
De nem értem mit vitatkozunk itt:)
-
balty #6129 Ja, miután az első x kaladozó meghal utána kiderül mi folyik ott. És a vérdíjat is csak azért tűzték ki a fejetekre, mert nem basztátok fel az agyukat, és nem akarták megbosszulni, hogy megöltétek őket. -
#6128 Mindenki panaszkodik, hogy órákig ment az update.
Nálam ez megvolt 5 perc alatt. Mitől lehet ez? A klienst 2 napja töltöttem le, update alatt pedig max 4 kbit/s-os intenzitást mutatott a net sebessége és 2MB-nál több adat nem is jött le. -
#6127 Még mind áll a szerver? -
#6126 Engem (eddig:) egyszer Pk-ott le egy srac mikozben mobokat oltem.
Szerintem a legjobban ugy lehet kivedeni a dolgot, ha csapatba jatszotok, 2-3 fot ritkan tamadnak meg, kiveve ha eszement Pk party irt eppen. Ez is a team mellett szol:), ahol ugye egyesek szerint nem lehet fejlodni lol. -
#6125 Tegnap egy hülyegyerek szivatott...
Kemény 5ös fighterrel próbáltam a kardomat lenyomni egy elder wolf torkán, mire a kis pöcs elkezdte tápolni a farkast. Majdnem sikerült elvéreznem, pont a 3.at gyaktam zsinórban.
PK-król és az amcsi játékosokról annyit, hogy Talking Island-en, Village környékén rendesen írtják a magukat lvl 8 környékén már kemény legényeknek képzelő PK-kat. Ebben az írtásban pedig előszeretettel vesz részt mindenki aki a környéken van. A tegnap este látottak alapján elmondhatom, hogy Vöröseket eddig még csak elöl láttam futni, bár ahogy írtam ezek még csak gyenge karakterek lehetnek.
Előfordult olyan is, hogy a sok játékból való kilépés megkavarta a pointert ahogy szokta és véletlenül elkentem egy kicsit Samed száját a városban. Kapásból ott termett egy játékos és ha nem kérek engedélyt meghunyászkodni fel is aprított volna.
Lényeg, hogy ez a PK stílus nem amerikai mentalítás, hanem inkább emberfüggő dolog. -
#6124 A cuccokat azért felszedegették a srácok miután újjult erővel kitötrek a városból:))Volt náluk egy 30 as körüli íjjász is ami a javukra fordította a csata kimenetét.
Will-nek el is tünt a gatyája.Ha valaki egy japo törpecsajt mithril alsóba lát rohangálni,szóljon:))
És a Raidra sz.tem megyünk, bár nem mindenki fog ráérni,mert a koleszosok utaznak haza:(( -
#6123 Én meg azt nem tudom hogy mi ezzel a bajod.Sz.tem nem látod át a helyzetet.
Mi NEM PK-ztunk..hanem csataztunk tegnap..Mindenki tudta a környéken hogy mi megy ott(3 nyelven is szétkiabálták:)))
És aki nem akart részt venni benne nem kellett.Mindenki élvezte a játékot,és akkor ha senkinek nem volt kifogása ,akkor nem értem hogy te miért elégedetlenkedsz:/
Kár hogy így látod ezt az egészet..De ez egy szerepjáték,és úgy kell felfogni.
-
#6122 Lineage 2 @ universalrealms:
This Website no longer exists, but please visit some of our many other fine gaming sites.
Mi a fasz van? -
Nexushun #6121 Ja tele van pk-sal. Figyelni kell nagyon mert a kis köcsögök akkor mennek rád mikor nagy nehezen legyürtél egy mobot. -
#6120 Talaltam meg ket jot kepet az e heti termesbol:D
Ide ezert nagyon hasznos tud lenni a flame strike:D
Bizony, bizony a torpe artisanoknak nagyon kell a mana, ha craftloni akar, ezert ruhat csereltunk:D
-
#6119 Tipikus amerikai bunkó paraszt mentalitás
Nem játszanak hanem a player-ket ütik.
Átirom a karakterem nevét USAMA BIN LADEN-re jöjjenek többen -
#6118 A RAID-rol:
Tegnap beszeltunk rola, iszonyu egy szenvedes osszehozni ennyi embert legkozelebb csinalja valaki mas, tegnap kb. 2 oran keresztul csak whispeltem ide-oda:D
Szoval most ugy nez ki, es az mar a VEGLEGES:
PENTEK 17:00 (allitolag ez jobb tobb embernek) GLUIDO deli kapu. (A szombat azert se a legjobb mert uccso nap az usa open elott, szoval szerintem felelmestes Pk partyk lesznek aznap:D)
A RAID leadere gori (aka Kingslayer) lesz, egyreszt mert level 35-os es jol nyomja, masreszt en a varazslommal tuti nem fogok elol rohanni:D
Resu scroll, healing potion es varazsloknak kristaly a leny idezeshez kell.
Valoszinu (sot biztos) tobb csapat lesz, a klanok egy csapatba mennek, a tobbeiket beosztjuk valahova.
Mivel nem hiszem, hogy olyan sokat szamitana mar a loot, de azert lesz arra is egy szabaly:
Minden amit talaunk kozos, meghozza a RAID-ben resztvevo osszes jatekos kozott, nem csapatonkent.
Level 20 alatt legyszi senki se jojjon, nincs ertelme, az se jojjon aki minden mindegy alapon (az us beta miatt) elhujeskedi a dolgot (Ha megis ilyet tesz us open-en benyujtjuk a szamlat, nehogy mar par idiota elcsessze az jopar ember szorakozasat. Bar a magyar jatekosok 99% nem esik ebbe a kategoriaba csak a miheztartas vegett irom:)
ps: Minden mobster klantag menjen a klanforumra es irja mar le mivel akar lenni az usa open-en, egy minmalis szinten tervezzuk meg a klant, ja es jo lenne leadert is valasztani. -
#6117 GBS NÉZZETEK GBS FÓRUMOT PLS!!!!!!! FONTOS!!!!
GBS NÉZZETEK GBS FÓRUMOT PLS!!!!!!! FONTOS!!!!
GBS NÉZZETEK GBS FÓRUMOT PLS!!!!!!! FONTOS!!!!
GBS NÉZZETEK GBS FÓRUMOT PLS!!!!!!! FONTOS!!!! -
#6116 Vicces hogy amikor jelentkeztem a closed beta-ra le se szartak hogy bocs már nem kllesz vagy valami most meg küldik a nyálas levelet hogy mennyek az open beta-ra. Már megvettem a SW:G-t szóval felejtős nekem. -
Sonic13 #6115 Benne vok!!! :DD -
#6114 Szerintem 1 magyar klán kéne, mert a későbbiekben ez igen megkönnyítené a dolgot. Összesen lehetünk 30-40en, ami pont elég egy lvl3-4es klánhoz...
Ha már vége lesz a JOB-nak, akkor búcsúzásképpen miután elvégeztük az Ant Queen raid-et, összeállhaztna az összes magyar, hogy a japókat szétüssük:DD -
#6113 D grade equipment.
Ez mit jelent? -
#6112 A buff az az általad nevezett "áldás". Tehát növeled vazsival az attackot, defenset, speedet, stb. Én éppen a Clericet vagy Prophetet javasoltam volna, mert úgy néz ki én Lovag leszek, jól jön egy vazsi a partiba. Na majd meglátod. -
balty #6111 Nekem eddig mindig felbaszta az agyamat, ha kinyírt egy pk. Ha pvp-ni akartok ott az aréna, nem tom miért kell ezt! -
G_ArchAngel #6110 -
Sonic13 #6109 Lawa hol van még az a 40. szint? :)
Majd akkor kérdezd szerintem.
De én azt mondom legyél Shillen Elder én meg leszek assassin vagy palus knight vagy wizard :D és akkor a kezdetektől nyomhatjuk partiba! :)) -
#6108 buff?
sorry, de mostanság úgylátszik lemaradtam 8)
van sejtésem,d e inkább nem írom ki, mi ez 8) -
#6107 Ha mind2-t szeretnéd akkor sztem valamelyik elder (ahogy néztem ugynaz szinte). Ha Heal akkor Bishop, ha buff akkor Prophet. -
#6106 Bishop
Prophet
Elder
Shillen elder
itt vannak a linkek, hogy ne keljen keresgélni -
#6105 help pls...
szeretnék: feltámasztani,gyógyítani,és áldásokat adni.. (wind walk stb-stb...)
melyik lenne erre a legjobb? -
#6104 asszem megvan, hogy én mi lehetek majd....
bishop
prophet
elder
shillen elder
asszem ezek közül fogom eldönteni mi is legyek...