A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sracok surgosen jojjon a klanba meg egy tank karakter (nekem edesmind1, hogy ork vagy nem, de mar a tokom kivan, hogy mindig egyedul rohangalok elol es meghalok. (lev10 minimum, annyi kell a klanhoz.)
Most is lennt egy dungeonban (mert oda kell am menni lev 14-es csirkeknek:) folyamatosan gyogyitottak, ittam a potiont, volt uj pajzsom, kardom (pancelom meg nem) es igyis kihaltam, es nem eleg hogy -10% exp buntetes van (15-rol hopp vissza 14-re) meg elveszett egy 8-10k-es kesztyum is (item drop).
Ugyhogy en holnap solozok addig amig nincs valami normalis pancelom. AKi meg jonni akar az gyurjon gyorsan egy lev10-es kozelharci karaktert (level 10-ig gyorsan megy) es garantaltan johet. Legalabb lesz kivel meghalnom, mig a tobbiek ott sunnyognak a hatunk mogott (csontvazakra is azt mondjak, csirkek, baszki egy utes akkorat sebez rajtam mint egy lorugas, de szerintuk csirkek, menjunk a pirosakra:D).