88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sanca
    Aha. Viszont akkor aki nemregiben kezdett karit atjohetne 13-asra. Biztos van jopar ilyen ember.
  • DooDoo
    Készül egy Ork harcos :)
  • Ferro_TwL
    Az a baj, hogy az elejen valaki irta, hogy 1-es server vannak a magyarok es mindenki (en is) oda mentunk. Most pedig mar jopar embernek magasabb szintu karija van es nem megy at mas serverre.
    A serverre delelott lehet feljutni konnyen es altalaban delutan 4-5 utan. Jot jatszani altalaban este lehet, mert ilyenkor nagyon nagyon lagos.
  • Sanca
    Amugy nemertem miert eroltetjuk az 1es servert. Most sem tudtam ra felmenni, 13asra pl meg mindigfeltudtam, es nem is lagos. Szal kezdtem is ott 1 orc fightert:) Par ember jojjon ma 13-as serverre... 1esre alig lehet felmenni, azt is csak 8 utan. Mostha hazajovok 4 analizis utan, nincs sok kedvem varni este 8ig...
  • Ferro_TwL
    Aki csatlakozni akar:
    1.Level 10-es legyen, mert annyi a minumum a klanhoz csatlakozashoz.
    2.Lehetoleg harcos (de ne ijasz!), ork, torpe elonyben.
    3.Ugy tudtok uzzeni, hogy macsakakrom es nev (pl: "Gori:).
    4.Terkepen viszonylag konnyu eligazodni, altalaban ugy szoktuk, hogy az uton valamelyik keresztezodesbe talakozunk (vagy pakson:D).
    5. A lev0-as klan (amilyenek mi is vagyunk:) max 10 fo es mar vagyunk 7-8-an. Szoval tessek sietni.

Ha kijon majd egy emberi nyelvu open beta (us, europai) akkor is meg marad a klan -remeljuk- csak elorol kezdjuk. De valoszinu ezek az open betak mar sokkal jobbak lesznek mint a taiwani.
  • magus
    ja enis iszonyu gyorsan gepelek mar:D amugy napkozben nem lehetbejutni, gondolom este van ott nekik, es igazabol mi is este nyomjuk, raadasul ezek vagottkockak, szal tuti egesz este nyomjak
  • Ferro_TwL
    Disconecteltem:( Gori vigyazz a pancelomra el ne add:) Des te meg ne vegyel addig pancelt az enyemet odadom 50-es def 10k-ert.
  • krob
    Human bunkó harcos vagyok lvl 10, hat körül jövök, majd üzenek Gorinak, ha kellek a klanba...
  • Maneater
    Csak nekem tűnik úgy vagy tényleg dugig van minden szerver? Miven náluk már éjjel van hogy ekkora nép tolja a neten?
    Nem tudok belépni és játszani mert NINCS hely újrakezdeni meg nem akarom. Nincs valami okosabb mód erre a login pass beírásra mert kb. 1 másodperc körülire levittem a 8 betű beírását annyiszor gépeltem be.
  • radical@work
    Merre vagy? Én is orkkal nyomulok, a városfaltól nem messze, mehetnénk együtt.
  • Maneater
    Én is kiváncsi lennék mikor talállak meg titeket és hogy hol mer most még felgyakom magamat aztán szívesen csatlakoznék akárkihez.
  • HUaRC
    Mas...Mire jok ezek: Spellbookok,valami ág,allati csontok???
  • HUaRC
    Mit, lehet tenni, ha fullos a szerveres nem akarom mindig beirni a usr/pass kombinaciot???
  • HUaRC
    Ja mellesleg lvl9 Ork magus vagyok ,de eddig csak fegyverrel zuztam(hozzateszem,hatekonyabban mint egyes harcosok itt 8), most kajtatok egy amulettert amivel hozzajutok egy varazslathoz vegre (SP megvan ra) >.<
  • HUaRC
    Ha megunom a solozast itt az orc romoknal, elmennek veletek irtani,csak azt sem tom hol vagytok 8)
  • Stranger
    Én Human Fighter lvl9 vagyok, de már csak 50% kell szintlépéshez. Az emberek szigetén vagyok, ha kellek szólj.
  • MaDFoX
    Valaki jatszik NAT/tuzfal mogul?
    Amikor indul frissiteskor van alul csik? Kb mekkora file-t tolt le? (merhogy nekem semekkorat) :CC
  • Gorii
    probald ki egyszer hany missed target meg avoid van bowwal kozelrol mikor ut a szorny
  • Gorii
    namind1 akkor ne partyzzunk megyek is solozni
  • Gorii
    tegnaprol meg annyit elkezdtem loni a pirosat:) , kozbe jon attackolni meg ket horror szted miaf*szt csinaljak ijenkor mikor max 30 at tudtam rajta sebezni soulshot meg mana persze nincs, es azt hiszem en haltam meg elsonek nemertem mer fosnek en
  • Gorii
    Elobbi hozzaszolasomat Ferro nak irtam.
    Des nem fosok en semmitol de ha tul kozel van a szorny nemtud rendesen loni es nincs pajzsom hogy blockoljon
  • Des
    Gori, mérnem tucc közelről lőni. Csak rosol az xpvesztéstől.Nem számít, ha lőtávon belül van, akkor ugyanúgy tudod lőni ha 5 méterre van, vagy a seggedet fogdossa:)
    Ferro, én megyek veled gombázni amíg nincs normális cuccunk.Amúgy csontik csirkék, scooter volt a jó ellenfél:)
    Amúgy valaki ránézhetne a karimra napközben, ottvagyok darkelf westendnél, nyitvatartok éppen:D nemtom mikor érek haza, ha valaki arra jár írja már meg vásároltak e tőlem:D eredetileg 5 scroll és 1 hajójegy + 1 pajzs van a shoppomba, ha bármi hiányzik szóljatok:)
    Ide bme hszkba nem akarom felrakni a gamét h meg tudjam nézni kelendők e a cuccok, bár hamar le tudnám húzni a pár gigabites sávszéllel:)
    Amúgy meg lehet fölösleges időt pazarolni ezekre a karikra, ha lassan itt az emberi nyelvű béta...
  • Ferro_TwL
    Nem tudom ez e legjobb hely, de azert ide irom:)
    Nem lehetne a forumba berakni, hogy modositani lehessen a hozzaszolast, teljesen szetfloodolom szerencsetlen topicot:)

Nem kell atmenni a szigetre, a terkepen meg az uton eleg gyorsan lehet kozelekedni es ha veszel srcoll of escapet, akkor meg gyorsabb. Csak aki jonni akar siessen mert max 10 hely van a klanban (azt hiszem, magasabb szinten tobb), es nagyon kell meg egy melee karakter.

Az open usa beta hamarosan (talan februar vege marcius korul) jon es lesz europai open is elvileg.
  • Jockey
    mikorra várható valami eus béta, vagy maga ajáték?
  • Kaio
    Ja és fighter class
  • Kaio
    Nekem van egy torp karim(lev7) csak nem tudom hogy lehet atmenni a masik szigetre.
  • Gumbo
    van egy oldal ahova le vannak írva a quesstek, (hol, kitől kapom meg őket)
  • Gumbo
    lvl 8as elf vari vagyok, de rámehetek még a gyógyításra, ha kell a klánba
  • Ferro_TwL
    Jo ejszakat:

• Gorii
    Des bowwal akarhogy szeretnem nemlehet kozelrol harcolni, csak meszirol tudok jol celozni
  • Gorii
    egyebkent ezt mar leirtam enis, kell egy orc surgosen :)
  • Gorii
    orc kene :)
  • Ferro_TwL
    A PvP rendszer kurva jo: Ugy muklszik, hogy barki barmikor megtamadhat akarkit. Ilyenkor lila lesz a neve. Ha megolod, a neved piros lesz es karma pontot kapsz. Ilyenkor teged barki megtamdahat, mint a mobokat, az orok megolnek, a mezon a blood pixyk egy utessel leszednek. HOgy megzsbadulj a kamra ponttol olni kell sok mobot, vagy parszor meghalni.

Csak itt egy baj van. Vannak serverek ahol a taiwaniak levadasznak mindenkit aki nem kozuluk valo. AZ 1-es server ilyen szempontbol jo.
  • Ferro_TwL
    Sracok surgosen jojjon a klanba meg egy tank karakter (nekem edesmind1, hogy ork vagy nem, de mar a tokom kivan, hogy mindig egyedul rohangalok elol es meghalok. (lev10 minimum, annyi kell a klanhoz.)

Most is lennt egy dungeonban (mert oda kell am menni lev 14-es csirkeknek:) folyamatosan gyogyitottak, ittam a potiont, volt uj pajzsom, kardom (pancelom meg nem) es igyis kihaltam, es nem eleg hogy -10% exp buntetes van (15-rol hopp vissza 14-re) meg elveszett egy 8-10k-es kesztyum is (item drop).

Ugyhogy en holnap solozok addig amig nincs valami normalis pancelom. AKi meg jonni akar az gyurjon gyorsan egy lev10-es kozelharci karaktert (level 10-ig gyorsan megy) es garantaltan johet. Legalabb lesz kivel meghalnom, mig a tobbiek ott sunnyognak a hatunk mogott (csontvazakra is azt mondjak, csirkek, baszki egy utes akkorat sebez rajtam mint egy lorugas, de szerintuk csirkek, menjunk a pirosakra:D).
  • Sanca
    ki kene menni a varosbol picit, vagy vmi ilyesmi.
  • Laza
    bocsika hogy agressziv vagyok, de a me kell mindent 20x elmondani...

ha valaki nyubi, vegye mar legyszives a faradsagot, es olvasson vissza a topicba... s ha esetleg nem talal vmire valaszt, akkor kerdezzen... :)

"nev uzenet (pl: "Laza hogyan kell uzenetet irni?)
  • radical
    Hali,

Van két karim:
    Juliska, darkelf harcosnő lvl 8
    Greenie, ork harcosnő lvl 6
    Ha kellek a klánba szóljatok.
  • Sanca
    Vki alljon ma arrebb plz a szaros karimmal, mer kifagy nalam 1bol
    sanca666//sanyiq3d2

kosz
  • magus
    engem, egyszer oltek, meg elkezdtem en szitkozodni, de ezek a vagottszemu kommunistak nembeszelik csak a sajat nyelvuket, szal ertelmetlen veluk hadakozni. ne egyedul maszkalj, es akkor mondhatod hogy ha 6an vagytok csak nem kezd ki veletek:D
  • Sanca
    Meg 1xsem tettem le az asztalra...:(