A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
re
C5 örömére úgy döntöttem, hogy kipróbálok 1 hónapot, de hagyom a Human Warrioromat (ha jól emlékszem ebben az irányban indultam el vele) és helyette megalkotom az eddig már bevált LucskosPanna nevü Human Mystic karaktert, aki Cleric, majd Prophet lesz, ha az 1 hónap elteltével nem unok bele a játékba, lesz havi felesleges X összegem (nem vagyok tisztában sem a jelenlegi USD árfolyammal, sem a játék havi díjjával) erre a célra, és persze időm is.
Egy ideje eljutottam arra a szintre, hogy minden MMORPG-ben ezt a játékot keresem és mivel nem találom, mindegyik csak csalódás számomra. Az unofficialokról meg inkább nem is beszélek, biztos sokan próbálgattátok már ezeket, ha csak tesztelés céljából is. Nem az igazi.
Egy kérdés, amire valószínüleg csak legelöbb reggel kapok választ: magyarok többsége (itt leginkább az itteniekre gondolok) még mindig maradt a régi szerveren? Bár a szerver nevét sem tudom már, annyira régen jártam ott, de megfogom találni a létező karakterem miatt.
Ja és még egy kérdés: érdemes most karaktert kezdeni? Ez pedig amiatt érdekel, hogy a kezdőfalvakban találnék-e magamnak partyt, vagy mint unofficialokon, kihalt minden kezdőváros?
Köszi mindent!
Ja és persze üdvözlet minden kedves régi bajtársnak!