Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
FeketeVipera 77 SS
De ilyenkor esz a méreg hogy Ephedra "ennyire" kicsike! 2 mob is ránk agrózott amíg ott egyedül fotózgattam -az egyiket lazán leszedte (rózsaszín volt), a másiknál be kellett áldozni, mert ha nekiállok healelni nekem is annyi -ha 70+ lettem volna összes mobot lazán egyedül leszedem! <#crazya>#crazya>
És akkor enyém az összes drop! <#eplus2>#eplus2>
Amíg a nagy ic csapat oda nem ért Csuzlee-ék egyesével kihozták agrokat és egyesével legyaktuk -na ez simán ment volna egyedül is egy kicsit erõsebb unival -jó kari lesz azért ez a summoner! Remélem lesznek még ilyen event szerûségek! <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Az off-on sajna én is le vagyok maradva és csak kijavítás után jut el hozzánk az info DE azok a bugok még a free-ken mûkszenek.(amíg ki nem javítják ott is)
Az off-on a Giráni piacozásban van a zseton!
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
A hiba az ön készülékében lehet. (nem olvasol angol forumot/nem vagy ventrillón/nem beszélgetsz a többiekkel)
Vagy nálam van a hiba, mert belefutok a nagy bug/exploit keresõkbe<#hehe>#hehe>
Pedig az én free pályafutásom nem túl nagy. <#vigyor5>#vigyor5>
Bár asszem egy uni kevés lesz ide... 😄DDD
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Persze már bizti hívod is mobilon hogy "Képzeld Gath miket írt ez a csúnya Sámán meg még a..." <#crazya>#crazya><#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Az, hogy ott mik történnek nagyrészt a faxkalap nagyarcu gm-ek hibája.
Pont.
Ez itt ugye nem a free fórum 😛
Majd Gath jól ****be rúg mindenkit. 😉
Warsimth törpe siege-n kívül is meg tudta idézni siege golemjét -van ott egy nagyon ilyen bugokra ráemnõ klán -õk Antharast ölték 3-4 warsmith-el folyamatosan meg nagyobb raid bossokat -csak 1-2 mana recharger kell hogy golem manája ne fogyjon ki és bármit legyak 😊)
Ez kb 1 hétig ment folyamatosan, és 1-2x utána is 😄DD
most gondolj bele aki lemaradt errõl a bugról, vagy nincs törpéje -hol lesz annak top-a-b cucca/fegyije egybõl ahogy használni tudná?! 😄DD
FeketeVipera 77 SS
Orrba szajba masoljak a +10-es b-s a-s fegyokat,es meg igy is 55-60 milla egy szar dual sls...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Adenát lehet venni pénzért de pl coinokat egyéb cuccokat nem nagyon -amiket botfarmerek nem tudnak akkora mennyiségben farmolni azoknak nagyon elszállt az ára -de ha valakinek van hozzá türemlme piacozással is hetente több millát kaszálhat, úgy hogy városból ki se kell mozdulnia! Akinek van sok jó pénzért vásárolt adenája (vagy csak farmer botja) az többszörös áron megveszi ami épp kell neki, mert azonnal kell, õ nem ül ki vásárolgatni, összerakosgatni, eladni meg mindegy csak vigyék el minél gyorsabban <#ravasz1>#ravasz1>
FeketeVipera 77 SS
De nem akarok vitát!!! Ez csak a véleményem!!! Free-ket is javítják folyamatosan ahogy tudják -ott is elég fun játszani, nem kell annyira komolyan venni! <#vigyor5>#vigyor5><#vigyor2>#vigyor2>
Csak a másik felét is mondd el a dolognak mielõtt off-ot egy dologért (tény: jelentõs anyagi dologért) leszólod!
FeketeVipera 77 SS
Jah hogy csak nekem van? <#shakehead>#shakehead>
Érdemes lenne mindenkinek megcsinálni!!!!
Path to an ami akarsz lenni -és ami egy elven fájter lehet azt válaszd ki és hajrá 😊
FeketeVipera 77 SS
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Az viszont tény, hogy a freeken sok minden nem mûködik, illetve több a lehetõség csalásra.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Aki nem csal,az nem megy semmire...😞
Bérbe vehet? reklámfelület...
FeketeVipera 77 SS
Az IC kötötte le az ellent Dionnál.
És volt valami belsõ ellentét az ellenségnél mert egymást ölték dionnál, (ezt csak hallottam nem láttam) Csendes elfoglalás volt az ellenség nem tudott róla szerintem.
Ja és lvl=level (szint)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Én is kezdõ lennék, errõl a szerverrõl infót vagy linket nyomjatok már: "Sieghardt , 2. szerver"
A Dragonon kezdtem de többet van down-ba mint good-ba. Az amnesia.hu-n nem találtam semi infót, a gugli meg csak zagyvaságot hozott.
Egy nagy titkot áruljatok már el mi a "lvl".