A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
HUNrricana:
En minden nagy partyban benne vagyok, de hidd el a hangyavar tul kemeny level 20 korul. Mi elmentunk a toronyban (ami ott van gluido mellett) ott valami level40+ mobok voltak nem is voltak agrok, megsebzeni is alig tudtuk, a varazslok kb minden 5. spellje sikerult a tobbi 1-et sebzett es ott nem voltak agro szornyek. A hangyavar kornyeke es maga a var is tele van agro hangyakkal akik csapatostul jonnek es vedik egymast, szinte az osszes level 30+-os irto gyorsak es marha nagyot sebeznek, a varzslok egyik remalma, nem beszelve a skeleton rapid shooterrol, aki ijasz letere agro kb 4 loves alatt elintez egy varazslot. Szerintem level 30+ a minumum mindenkinek aki menni akar.
De ha megis osszejonne akkor nagy aszok vagytok, de en nyuszi vagyok meg ehhez, level 28 ide vagy oda:)
Viszont az ant var alatt a tengerparton van egy dungeon az is eleg kemeny szerintem az talan jobb lenne.
Egyebkent egy csapatba max 10-em fernek bele nem?