88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Valen
    AZ USA Open Beta-n is elöbb utóbb kialakulna ez a szinteltérés, mivel sokan csak napi 2-3 órát tudnak játszani, és vannak akik csak heti 5-6 óra összesen :))
  • Jockey
    kulonbseg mindig is lesz, mivel jatekido aranyos a szint
    van aki delelott delutna jatszij van aki este van aki 2-3 naponta, irl-tol fuggoen, szal semmi nem oldana meg szvsz
    20 utan ugyis belassul annyira az xp, hogy a lenmaradtak gyorsan feltudjak hozni magukat elfogadhato szintre..
  • Laza
    ja es semmi akadozas.. :)
    es micsoda akcio... a full realtime meg mindig a gyengem.. :D
  • pityogo2
    HUBAKKER.......
  • Valen
    HÁT CSAK AZÉRT GONDOLTAM RÁ, MERT NEM MINDENKINEK A NEVE ÉRTETŐDIK MAGÁTÓL :))

AZ ENYÉM PL. EGYSZERŰ : ValenHUN :)), meg még pár magyaré, de a többieké :))
  • Sonic13
    Eddig kb 2x partiztam :))
    És nem azért mert én nem akarok!
  • Sonic13
    Mikor jön az USA Open BETA?
    Át jön valaki majd?
    Szerintem jobb lenne, mert akkor mindenki előlről tudná kezdeni és nem lenne a magyarok között is ekkora különbség.
  • Sanca
    Sztem inkabb orcale legyel humannal, ha partizol sokkal jobb.
  • Sonic13
    Mennyien vagytok?
  • pityogo2
    ha nem lennetek ott, hanem emgvarnatok, nem lenne iylen baj :)
  • Sonic13
    Akkor ezért vágott le :(
  • HUNrricane
    VAZZE a hangya vár kellős közepén vagyunk, amikor TESTING szerver van és kidobott...
  • Sonic13
    Bocs, de kivágott a szerverés most bátyus jön gémelni :(
    De előtte itt van két oldal, ahol szinte mindent megtudhatsz a játékról!
    Lineage 2 Orphus

L2 Universal Realms
  • Laza
    Csak azert teszem be, hogy ezt nezzetek meg :)))
    Azert Konzolokon meg mindig a minoseg az ur, meg az Online RPGknel is :)))))
    Mar rendelem is meg a Broadband adaptert... :)

Monster Hunter
  • pityogo2
    ba++, persze hogy a 3-as van test alat!!!
  • Sonic13
    Díjjazom az ötleted!!! :)
  • Valen
    Nem lehetne a magyar LineAge 2 honlapra egy listát tenni a maygar játékosok karakterének nevével/fajtájával/kasztjával/szintjével ?
  • Valen
    Ha minden igaz 3 óra mulva bent leszek, akkor tudok adni némi kezdő pénzt/térképet, bár térképet alapból kapsz amikor beszész a Natur Moth A-val.

Vásárolni a városban tudsz, van külön mágus és harcos bolt.

A tanulás a nagy épületben lehetséges, a skill megtanulása Sp pontba kerül. SP pontot az ellen legyakásával kapsz, az XP mellett.
  • utahmar
    Sziasztok!

Utahmar vagyok, aki játszott EverQuest-et az ismer engem. Most kezdtem el a Lineage 2-öt, köszönet a proxy segítségért Yv@nnak. Sikerült indítanom egy elf mágust, a probléma viszont az, hogy nem találom a magyarokat a játékban, pedig igen nagy szükség lenne rátok a kezdeteknél. (Hol tudok új varázslatokat venni, hol veszek térképet, stb.)

Üdv, és köszi előre is a segítséget.

Utahmar
  • yal
    ha talaltunk egy sabert partyban:D
  • Exi
    dobjon meg valaki a proxy címével vagy hogy hol érhetem el Yv@n-t, léciléciléci
  • HUNrricane
    Azok a queen ant-hoz mentek? :D
  • Valen
    épp néztem hogy a max level 59 :))

mire elérem leszek vagy 40 éves :))
  • Sonic13
    Hali mindenkinek!

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy milyen küldi van a human mágusnak, hogy wizard legyen?
  • Dagobert
    Ehe, láttad te azt a videt ahol bementek vagy 30an de csak pár player jött ki a saját lábán? :)
  • Gorii
    lvl40 golemre gondolok toronyba
  • Gorii
    nemar megoltetek a porta t?
  • HUNrricane
    Mi is voltunk a toronyba, kinyirtunk 2 portast :D.
    Nekem mind1 hogy merre megyunk, deazert kivancsi vagyok, hogy mekkora dög lehet az a queen ant és mennyit sebzek rajta power shottal :DD..
    De szerintem 20db lvl 20-30 gárda lenyomná az öreget..

De a lenti cikkel csak az volt a célom hogy csináljunk egy BAZINAGY MAGYAR PARTYT :D..
    Ami 2-3 10fős partybol áll. Tehát magyarok gyertek.. Minimum egy screen erejéig..
  • Ferro_TwL
    Sebezni csak neked szabad, nem nekem:DDDD
  • Ferro_TwL
    Gluido melletti koponyanal vannak. (Gludio a kozepso varos, a var allatt attol balra van a koponya egy haromszog alaku utkeresztezodesnel). De szerintem egyedul ne menj mert a scout skeletonok ijaszok, menjen veled egy healer, akar partyban is, ugyanis gyogyitani szabad, de sebzeni csak nekem szabad. Nem mindegyik dob, kicsit tobbet kell kinyirni.
  • Ferro_TwL
    HUNrricana:

En minden nagy partyban benne vagyok, de hidd el a hangyavar tul kemeny level 20 korul. Mi elmentunk a toronyban (ami ott van gluido mellett) ott valami level40+ mobok voltak nem is voltak agrok, megsebzeni is alig tudtuk, a varazslok kb minden 5. spellje sikerult a tobbi 1-et sebzett es ott nem voltak agro szornyek. A hangyavar kornyeke es maga a var is tele van agro hangyakkal akik csapatostul jonnek es vedik egymast, szinte az osszes level 30+-os irto gyorsak es marha nagyot sebeznek, a varzslok egyik remalma, nem beszelve a skeleton rapid shooterrol, aki ijasz letere agro kb 4 loves alatt elintez egy varazslot. Szerintem level 30+ a minumum mindenkinek aki menni akar.
    De ha megis osszejonne akkor nagy aszok vagytok, de en nyuszi vagyok meg ehhez, level 28 ide vagy oda:)

Viszont az ant var alatt a tengerparton van egy dungeon az is eleg kemeny szerintem az talan jobb lenne.
    Egyebkent egy csapatba max 10-em fernek bele nem?
  • toMpEr
    es ezt kene megolni a klan questben?
  • Sanca
    Ja, mint a kepen:)
  • Gorii
    hiaba vannak 20an abbol 90% behal
  • Valen
    Hát de gonosz voltam, sorry HUNrricane :))
  • Gorii
    + a guard antok, vannak egy paran
  • Valen
    azért kell a tömeg, hogy amíg a többieket leöli a queen, addig ő tudja csapni, s a végén meg learatja babért ha szerencséje van :))ill. milött mindenki meghal, van ideje elrohanni :))
  • Gorii
    hat 40 alatt nem erdemes megprobalni
  • Sanca
    Sztem ezt nem gondoltad at elegge:)) 60000hp-ja van, es a defje nem ekvivalens 1 keltir defjevel:) Szal 1 20as ilyasz kb 20-at sebezne rajta, 1 mage meg lone rajta mondjuk 30at.
  • Sanca
    Van vki delf city kornyeken aki tudna nekem 500soulshotot venni?