88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#4583 AZ USA Open Beta-n is elöbb utóbb kialakulna ez a szinteltérés, mivel sokan csak napi 2-3 órát tudnak játszani, és vannak akik csak heti 5-6 óra összesen :)) -
#4582 kulonbseg mindig is lesz, mivel jatekido aranyos a szint
van aki delelott delutna jatszij van aki este van aki 2-3 naponta, irl-tol fuggoen, szal semmi nem oldana meg szvsz
20 utan ugyis belassul annyira az xp, hogy a lenmaradtak gyorsan feltudjak hozni magukat elfogadhato szintre.. -
#4581 ja es semmi akadozas.. :)
es micsoda akcio... a full realtime meg mindig a gyengem.. :D -
#4580 HUBAKKER....... -
#4579 HÁT CSAK AZÉRT GONDOLTAM RÁ, MERT NEM MINDENKINEK A NEVE ÉRTETŐDIK MAGÁTÓL :))
AZ ENYÉM PL. EGYSZERŰ : ValenHUN :)), meg még pár magyaré, de a többieké :)) -
Sonic13 #4578 Eddig kb 2x partiztam :))
És nem azért mert én nem akarok! -
Sonic13 #4577 Mikor jön az USA Open BETA?
Át jön valaki majd?
Szerintem jobb lenne, mert akkor mindenki előlről tudná kezdeni és nem lenne a magyarok között is ekkora különbség. -
Sanca #4576 Sztem inkabb orcale legyel humannal, ha partizol sokkal jobb. -
Sonic13 #4575 Mennyien vagytok?
-
#4574 ha nem lennetek ott, hanem emgvarnatok, nem lenne iylen baj :) -
Sonic13 #4573 Akkor ezért vágott le :( -
#4572 VAZZE a hangya vár kellős közepén vagyunk, amikor TESTING szerver van és kidobott... -
Sonic13 #4571 Bocs, de kivágott a szerverés most bátyus jön gémelni :(
De előtte itt van két oldal, ahol szinte mindent megtudhatsz a játékról!
Lineage 2 Orphus
L2 Universal Realms
-
#4570 Csak azert teszem be, hogy ezt nezzetek meg :)))
Azert Konzolokon meg mindig a minoseg az ur, meg az Online RPGknel is :)))))
Mar rendelem is meg a Broadband adaptert... :)
Monster Hunter -
#4570 ba++, persze hogy a 3-as van test alat!!! -
Sonic13 #4569 Díjjazom az ötleted!!! :) -
#4568 Nem lehetne a magyar LineAge 2 honlapra egy listát tenni a maygar játékosok karakterének nevével/fajtájával/kasztjával/szintjével ?
-
#4567 Ha minden igaz 3 óra mulva bent leszek, akkor tudok adni némi kezdő pénzt/térképet, bár térképet alapból kapsz amikor beszész a Natur Moth A-val.
Vásárolni a városban tudsz, van külön mágus és harcos bolt.
A tanulás a nagy épületben lehetséges, a skill megtanulása Sp pontba kerül. SP pontot az ellen legyakásával kapsz, az XP mellett. -
utahmar #4566 Sziasztok!
Utahmar vagyok, aki játszott EverQuest-et az ismer engem. Most kezdtem el a Lineage 2-öt, köszönet a proxy segítségért Yv@nnak. Sikerült indítanom egy elf mágust, a probléma viszont az, hogy nem találom a magyarokat a játékban, pedig igen nagy szükség lenne rátok a kezdeteknél. (Hol tudok új varázslatokat venni, hol veszek térképet, stb.)
Üdv, és köszi előre is a segítséget.
Utahmar -
yal #4565 ha talaltunk egy sabert partyban:D -
Exi #4564 dobjon meg valaki a proxy címével vagy hogy hol érhetem el Yv@n-t, léciléciléci -
#4563 Azok a queen ant-hoz mentek? :D -
#4562 épp néztem hogy a max level 59 :))
mire elérem leszek vagy 40 éves :)) -
Sonic13 #4561 Hali mindenkinek!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy milyen küldi van a human mágusnak, hogy wizard legyen?
-
Dagobert #4560 Ehe, láttad te azt a videt ahol bementek vagy 30an de csak pár player jött ki a saját lábán? :) -
#4559 lvl40 golemre gondolok toronyba -
#4558 nemar megoltetek a porta t? -
#4557 Mi is voltunk a toronyba, kinyirtunk 2 portast :D.
Nekem mind1 hogy merre megyunk, deazert kivancsi vagyok, hogy mekkora dög lehet az a queen ant és mennyit sebzek rajta power shottal :DD..
De szerintem 20db lvl 20-30 gárda lenyomná az öreget..
De a lenti cikkel csak az volt a célom hogy csináljunk egy BAZINAGY MAGYAR PARTYT :D..
Ami 2-3 10fős partybol áll. Tehát magyarok gyertek.. Minimum egy screen erejéig.. -
#4556 Sebezni csak neked szabad, nem nekem:DDDD -
#4555 Gluido melletti koponyanal vannak. (Gludio a kozepso varos, a var allatt attol balra van a koponya egy haromszog alaku utkeresztezodesnel). De szerintem egyedul ne menj mert a scout skeletonok ijaszok, menjen veled egy healer, akar partyban is, ugyanis gyogyitani szabad, de sebzeni csak nekem szabad. Nem mindegyik dob, kicsit tobbet kell kinyirni. -
#4554 HUNrricana:
En minden nagy partyban benne vagyok, de hidd el a hangyavar tul kemeny level 20 korul. Mi elmentunk a toronyban (ami ott van gluido mellett) ott valami level40+ mobok voltak nem is voltak agrok, megsebzeni is alig tudtuk, a varazslok kb minden 5. spellje sikerult a tobbi 1-et sebzett es ott nem voltak agro szornyek. A hangyavar kornyeke es maga a var is tele van agro hangyakkal akik csapatostul jonnek es vedik egymast, szinte az osszes level 30+-os irto gyorsak es marha nagyot sebeznek, a varzslok egyik remalma, nem beszelve a skeleton rapid shooterrol, aki ijasz letere agro kb 4 loves alatt elintez egy varazslot. Szerintem level 30+ a minumum mindenkinek aki menni akar.
De ha megis osszejonne akkor nagy aszok vagytok, de en nyuszi vagyok meg ehhez, level 28 ide vagy oda:)
Viszont az ant var alatt a tengerparton van egy dungeon az is eleg kemeny szerintem az talan jobb lenne.
Egyebkent egy csapatba max 10-em fernek bele nem? -
#4553 es ezt kene megolni a klan questben? -
Sanca #4552 Ja, mint a kepen:) -
#4551 hiaba vannak 20an abbol 90% behal -
#4550 Hát de gonosz voltam, sorry HUNrricane :)) -
#4549 + a guard antok, vannak egy paran -
#4548 azért kell a tömeg, hogy amíg a többieket leöli a queen, addig ő tudja csapni, s a végén meg learatja babért ha szerencséje van :))ill. milött mindenki meghal, van ideje elrohanni :)) -
#4547 hat 40 alatt nem erdemes megprobalni -
Sanca #4546 Sztem ezt nem gondoltad at elegge:)) 60000hp-ja van, es a defje nem ekvivalens 1 keltir defjevel:) Szal 1 20as ilyasz kb 20-at sebezne rajta, 1 mage meg lone rajta mondjuk 30at. -
Sanca #4545 Van vki delf city kornyeken aki tudna nekem 500soulshotot venni?