A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Ferro_TwL
    Na en mar teljesen ossze vagyok zavarodva klanugyileg. Szoval amit tudok:
    Van ugye a mi klanunk (DesHUN 22 saman leader, Kigslayer 27 monk, Laza 20 knight, Bear 20 warsmith(ma lesz 20-es remelem:), Sanc 21 monk, Cica 22 oracle, Ferro 26 wizard).

Es van DagobertHUN klanja, sorry a nevet nem tudom. Mivel o is panaszkodott, hogy keves neluk az AKTIV jatekos, nalunk meg ketten meguntak es kileptek (de aki van az tobbe kevesbe rendszeresen jatszik) szoba kerult, hogy az AKTIV jatekosok osszeolvadnak es csinalnak egy nagyobb klant. Szerintem a penz nem lesz gond ha mindenki belead, az sp-t valamelyik leadernek ossze kell gyujteni, ezt meg kene dumalniuk es akkor mehetne is az osszeolvadas. Ha ti is benne vagytok (nalunk uugy tudom mindenki tamogatja), akkor a ket leader beszelje meg a dolgokat es csinaljuk mar meg, mert amennyit dumaltunk mar rola annyi ido allatt mar reg meglett volna az egesz:)
    Egy veszelye van csak a dolognak. Azt nem tudom ha valamelyikunk felbontja a klant lehet, hogy 5 napig nem tud belepni mas klanba, de mintha valahogy ezt is meg lehetne oldani, csak utanna kene olvasni.