88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#4184 Köszi mindkettőtöknek. -
#4183 honlapon -
#4182 egyebkent ramesz arra a targyra aminek a receptje megvan es kiirja mi kell hozza -
#4181 pf, pl itt vannak leirva -
#4180 Tessek itt a link:
receptek
Tudsz keresni is benne. -
#4179 7. szintű a karim felvenne valaki a partyjába valamikor? -
#4178 nekem van 5k-m odaadod?:) -
#4177 Egy linket nem tudnál adni mert képzeld utánna néztem. -
Sonic13 #4176 Úgy érzem, hogy ebben a játékban már túl fejlett mindenki ahoz, hogy long sworddel szaladgáljon :(
Mert nem igaz, hogy 105k-ért nem tudok eladni egy nyavajás long swordöt, Bazz!!!
Egy hete még 120-130-ért adta mindenki! -
#4175 kicsit utana neznel csomo l2 honlapon fennvannak -
#4174 szerintem ez nam az a game ahol fuckolnak az emberek legalábbis nem sűrün mert hülyék mindenhol vannak és lesznek is. Nézd csak meg az országok vezetését:). -
#4173 csak én tápolok egyedül? rohadt uncsi :( -
#4172 Akkor mond meg nekem honnan tudom meg ha van egy receptem hogy mi kell az adott tárgy elkészítéséhez. THX. -
#4171 hat en fejbol tudom egeszet , annyira nem hianyoznak az angol fuck beirasok, ezer ujrakezdeni.. -
#4170 Minek regelsz ha marcius vegen jon az open beta, ami mondjuk tok ugyanaz az lesz, mint a japan (csak angolul persze, mondjuk ez nagy elony ketsegtelen:) csak "jofej" amerikaiakkal. -
#4169 28 vagyok baz :) -
#4168 Ezt talaltam eddig a klanokrol:
Creating a Clan
Any character over level 10 may create a clan. When a character has reached level 10 or higher, he/she can go to the NPC responsible for clan creation.
Clan names may be comprised of up to 16 alphabetical and numerical characters and cannot include spaces or special characters.
A clan is made up of a clan leader (commonly known as a lord) and a number of clan members. New clans may accept up to 10 members. As the clan progresses and attains skills, they can have up to a maximum of 40 members.
Leaving a Clan
A clan member may leave a clan with or without the approval of the clan leader. When a member leaves with the leader’s permission, the change takes effect immediately. As such, the former member may join another clan immediately if he/she wishes.
When a member leaves without the consent of the clan leader, it will take five calendar days to process (clear out) the member. The former member may not join any other clan for five calendar days. However, he/she may create a new clan. If the clan’s membership capacity was filled, the clan must also wait five calendar days to accept new members. (For example: A clan has a maximum membership of 10 and 10 members. One member leaves without consent. The clan cannot accept any new members for five calendar days, when that membership is cleared out.)
If the clan leader withdraws from the clan, the clan is automatically dissolved and receives penalties (see below).
Dissolving a Clan
A clan leader may dissolve the clan without the prior consent of the members. Dissolving a clan is done in the same manner as creating a clan, through the appropriate NPCs.
A clan leader who dissolves his/her clan receives experience penalties comparable to one death and cannot create another clan for ten days. In addition, all the skills and fame that the clan possesses will be lost.
It takes seven calendar days to dissolve a clan. Clan skills are restricted until the dissolution occurs, but clan chat and clan bulletin boards may still be used. A clan cannot be dissolved when involved in a clan war.
Ami nem derul ki:
Ha feloszlatjak a klant akkor 7 napig senki se tud csatlakozni mashova vagy csak a leader?
Mi van ha akkor, ha a klant a leader a tobbeik beleegyezesevel oszlatja fel? (Ha ilyen menu van valahol akkor szerintem nincs semmi buntetes -kiveve az exp vesztes a leadernek- es egybol lehet uj klanba belepni, max a leader nem lehet ismet leader 10 napig.) -
#4167 OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2071 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce3 Ti 200 (4523)
General protection fault!
History: FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 00720061 0 FArray <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 00650076 0 FArray <- FMallocWindows::Free <- WM_PAINT <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::ConsolePostRender <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Ez mar nem elosször van nalam?! Velemeny? -
#4166 Magyar ként regelted magad vagy amcsiként? Ha amcsiként adj lécci valami infót mit kéne beírni címnek hogy hihető legyen. THX. -
radical@work #4165 Nekem a legfőbb újdonság az angol nyelv, mert már szédültem a kisszék-hóember-pagoda karakterektől. Amiatt sem sokan jönnének át, hogy closed béta, tehát csak ha beválasztottak akkor játszhatsz. Tegnap is vagy 3-an hívtak klánba, de ha lehet akkor inkább magyarokkal mennék. -
#4164 Te úgyis 3* regelted magad aggyá mán egy logint:) -
#4163 Radi mindenkiét elfogadják vagy akit úgy gondolnak? -
#4162 Na regeltem magam az angolra. A 11-es karimat feláldozom:) -
radical@work #4161 JOB? mi az? -
Sonic13 #4160 A harcos kasztúak a bazárba nézzenek majd be! -
#4159 nekem néha félpercekre megáll a game és nem grafikai lag. -
#4158 boccs..az előbbi Ferro-nak ment.. -
#4157 "Azt nem tudom ha valamelyikunk felbontja a klant lehet, hogy 5 napig nem tud belepni mas klanba, de mintha valahogy ezt is meg lehetne oldani, csak utanna kene olvasni."
-ez igy van
egyébként mi egy harmadik klán tagjai vagyunk...mi vagyunk az inkvizítorok...:D
(INQVISITORS)
8 aktiv játékossal...
-
#4156 Na en mar teljesen ossze vagyok zavarodva klanugyileg. Szoval amit tudok:
Van ugye a mi klanunk (DesHUN 22 saman leader, Kigslayer 27 monk, Laza 20 knight, Bear 20 warsmith(ma lesz 20-es remelem:), Sanc 21 monk, Cica 22 oracle, Ferro 26 wizard).
Es van DagobertHUN klanja, sorry a nevet nem tudom. Mivel o is panaszkodott, hogy keves neluk az AKTIV jatekos, nalunk meg ketten meguntak es kileptek (de aki van az tobbe kevesbe rendszeresen jatszik) szoba kerult, hogy az AKTIV jatekosok osszeolvadnak es csinalnak egy nagyobb klant. Szerintem a penz nem lesz gond ha mindenki belead, az sp-t valamelyik leadernek ossze kell gyujteni, ezt meg kene dumalniuk es akkor mehetne is az osszeolvadas. Ha ti is benne vagytok (nalunk uugy tudom mindenki tamogatja), akkor a ket leader beszelje meg a dolgokat es csinaljuk mar meg, mert amennyit dumaltunk mar rola annyi ido allatt mar reg meglett volna az egesz:)
Egy veszelye van csak a dolognak. Azt nem tudom ha valamelyikunk felbontja a klant lehet, hogy 5 napig nem tud belepni mas klanba, de mintha valahogy ezt is meg lehetne oldani, csak utanna kene olvasni. -
Sonic13 #4155 De valszeg Assassin leszek, ha jól tudom olyan még úgy sincs magyar :) meg amúgy is jól jöhet egy harmadik még hátul a két scouthoz :)
A másik meg, hogy szegény ellent ennyi tank körbe se tudná állni :D -
Sonic13 #4154 Hát én érmére gondoltam, de majd keresek egy 6oldalút! :D -
#4153 klánt keres egy 16os darke bombázó bow dagger speccel, ideális party kari egy main tank mellé, beférne valamelyik klánba? -
#4152 oks akkor dobd meg dobókockával..:)) -
#4151 Radical: JOB-on akkor nem is nyomod?
Egyebkent jo tapasztalatok (ha mar itt tartunk):
Egy ideje mar ugyanabban a dungeonban (najo ruinban) nyomom es mar egesz jol osszejott ott egy kis "torzskozonseg". Mindenki soloban nyomja (csak akkor partyztunk eddig, amikor mar alaegunk lett a helyi boss koricalasabol es megbuntettuk). Mindenkinek megvan a jol bejaratott vadaszhelye, nevrol mar majdnem megismerjuk egymast.
Szoval amikor itt meghaltam es visszajottem a "szokott helyemre" rohant utananam egy srac hogy dobtam egy fulbevalot, engem keres...
Par adena az egesz, megis hozta utanam... ...pedig csak "latasbol" ismerjuk egymast... ...Na ez a nem mindegy. Raadasul ha itt elkialtja magat vki hogy "h" ;) akkor egyszerre rohan mindenki a kozelben, segiteni... ...Igy meg solozni is nagyon hangulatos... :D
Napersze ugyanitt volt a PK is egy atfuto amokfuto jovoltabol (lehet hogy az kovacsolta ossze itt az embereket hogy egyutt futottunk vissza a "helyunkre" vagy tizen, kozben folyamatosan atkozva az illetot?...) :D -
#4150 ha csak ennyi az ujdonsag, akkor nemsokan fognak atmenni, szerintem a japan is tokeletesen jatszhato, nem lagol. -
Sonic13 #4149 Azért kérdeztem, mert nekem tökmindegy, hogy 20-nál Assassin vagy Palus Knight leszek, mert mindkettővel szivesen játszok. -
Sonic13 #4148 :DD okés :) -
G_ArchAngel #4147 Az hogy mi kell, azt ne mi döntsük el, hanem Te - amivel szeretsz jobb játszani.
Egyébként, ha jól tudom (sajnos) elég széles a skála: lvl 16-23-ig vannak tagok...
Ha jól tudom 2-3 supporter van, 2 scout, 1 monk, többiek tankok... -
#4146 hali Sonic13
én már nem tudom követni az eseményeket..:)
délután itt lesz HUNrricane ő majd felvilágosít... -
Sonic13 #4145 Az INQVISITORS klánnak!
Valamelyik tag leírná nékem, hogy most akkor , hogy áll a banda. Ki van már benne meg milyen karival.Mennyit kellene fizetnem meg stb. Úgy döntöttem, hogy a DE harcosommal szálok majd be Yvennel. 17 vagyok, de ma megpróbálom felvinni 19-re.
Tank vagy supporter kell a klánba???
Üdv nektek!