A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Ferro_TwL
    Az ok, de akkor mi ertelme van 8 (bocsanat 8 van nem 9) servernek a beta alatt, ha az utolso harom tok ures az elso 5 meg tele van.
    Egyebkent ez az US beta szerintem valami remalom volt. Kezdve azzal, hogy 3 serverrel inditottak, folyamatosan bugos volt, mikor bejottek uj serverek nem engedtek a transzfert (Koreainal bezzeg igen), a hivatalos forumon soha nem tajekoztatnak korrektul a dolgokrol (most olvastam egy ilyet: A chrocnile 1-rol NE erdeklojetek a forumon legyszives, inkabb menjetek erre es erre a fansite-ra ott sok info van. Es ezt az NCSoft egyik emberre irta, kesobb azzal indokolta, hogy mivel meg nincs US chronicle 1 ezert ok hivatalos nem tudnak rola semmit. LOL Bezzeg az osszes fansite tele van infokkal rola).

Szoval szerintem nagyon veszelyes lesz erre a jatekra elofizteni, bar en is gondolkozom rajta, de ezek nagyon nem biztato jelek.