88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Davidus
    NA akkor majd döntsük el melyik sever a 3 közül. De ne arra költözzünk amit végül kiválasztunk mert az a server mindig szar lesz:P
  • Sanca
    Huhh, kiproszaltam, iszonyat kemeny igy 80 pingel.
  • Kaleb222
    A karaktereket át lehet vinni fullba.
  • Sanca
    80 ping az mar u.ahogy turheto mmorpg-ben.
  • PhantomW
    de ugye akkor a karakterket át lehet majd vinni a fullba?
  • Kaleb222
    Felhívom annak a figyelmét aki nem tudja, hogy
    a Gustin, Devianne és a Hindemith szerver már
    a KELETI PARTON van és kifejezetten az európai
    játékosoknak csinálták - a pingje fele a másik
    öt szervernek.

Európai Szerver PING

Itt fennt meg is lehet nézni.
    El kellene dönteni közösen, melyik szerverre vándorolunk át
    a háromból (vagy ha több lesz akkor azokból), mert
    nyilván jobb ha minden magyar ugyanott lenne.
  • Kryn
    Semmit nem számítanak az eddigi tapasztalatok, ha majd kijön a teljes az lesz csak mérvadó. Hogy miért? Mert minden változni fog, el fog tűnni a tömeg, ergo nem lesz tömve a szerver, ergo nem nagyon lesz lag. És mindig azok az emlegetett bunkók tűnnek el akik eddig sem vették komolyan, és ha pénzbefizetésre kerül a sor akkor pláne nem fognak komolytalankodni a kis spórolt pénzükkel. Hogy honnan gondolom? Eddig minden "masszív multi onlájn" játéknál ez volt a forgatókönyv és ugyanez lesz ennél is.
  • najó
    solida,critical error,majd kesobb megyek vissza,mert most nagyon tele,pihizek 10percet!!
  • Crazyn
    faszért nem enged be még mindig!?
  • HUNrricane
    2-es szerveren vagyunk
  • magus
    hanyas serveren vagytok?
  • PhantomW
    Honan veszitek hogy nem lesz L2 server?
    WoW is gondolom jó játék, az alphaval játszotam is de szeptember utána jelenik meg hol van még az, és kinek lesz ideje akkor játszani, az L2 legalább nyáron lesz és akkor van idő játszani is.
  • Sanca
    Ja a pingre viszaterve. Volt itt par szaz kommentel ezelott belinkelve 1 pvp video. Ott 1 spectator srac vett fel, aki fps nezetben kozlekedett kattingatva a foldre, es a modell 1bol iranyt valtoztatott megfelelo kattintasra. Eszmeletlen durvan nezett ki:)
  • Sanca
    Jah japannak vagy koreainak kelet volna szuletni:))
    Amugy szamomra a legnagyobb visszatarto ero az elofizetestol az hogy ha nem lesz europai server(ami europaban van). Ilyen 200pingel meg lagokkal eselytelen barmi komolyabb war.
  • Lynx_TWL
    vannak tapasztalataim azt parázom
  • Crazyn
    faszé nem enged be a szerver!
  • silbor
    a beta vége elott szerintem elszabadul a pokol. mindenki ut majd mindenkit mar csak azért is. de szerintem jo cuccokra is szert lehet tenni hiszen biztosan sokan szetdobaljak ami naluk van
  • Davidus
    Nemtom mit parázol:P A kari transzfer elött ugyis mindenhol ki lesz hirdetve hogy melyik serverre költözzenek az europaiak.
  • Lynx_TWL
    nem lehet tudni mennyivel lesz jobb a
    WoW, de én arra fizetek elő, mert a név kötelez, bátyám fizetett volna Lineage2re, de ha nem lesz európai server, és a mekdonác ivadékok között kell majd játszani....

elején még ok, a magyarok összefognak, de mikor jön az élvezets rész, nem lesz elég 25 magyar a várostromokhoz, és majd embereket kel szerezni, csatlakozni valahov, persze lehet találni normális embereket, na de mégis kivel jobb játszani? (persze európai serveren, sem lenne több a magyar, de nagyon sokana zért pártoltak el a játéktól, mert az amerikai ekkora szar lett)
    na és persze az se mind1, hogy ki ellen harcolunk, egy rohadt banda ellen akiknek 27millió fegyyvereik vannak, mert vettek $-ért adenát maguknak, mert lemossák a szomszoéd kocsiját, és megvan a pénz amit erre költöttek...

abnormális emberek ellen nem lehet normálisan háborúzni, és hiszem, hogy európában normálisabb emberek vannak, ám mégis a keletiekkel lett ovlna jóü játszni,nekik van játékkultúrájuk, tudják hogyan kell viselkedni, koreában starcraftból lehetne érettségizni:DDD (a játéknak élnek, nem annak, hogy most jól le noobozom, stfu mother fucker, hasonlókat írogatk az ellenfelemnek)

na már azt se tudom, hogy akartam e még írni, vagy nem...
  • Lynx_TWL
    az ember úgy gondolja, hogy király lesz mert angol lesz, fogjuk érteni, jó lesz a kereskedelem mert kommunikálhatunk rendesen, majd értjük az npck szövegét stb.

ehelyett: értjük az npck szövegét, kommunikálhatunk, de nem rendesen, mert ilyen buzi bandával ekkora paraszt néppel nem lehet normálisan komunikálni, persze kivételek mindig vannak.
    GMektől adminoktól a játékosokhoz a viszony egy nagy lószar volt, kb le se szartak minket.
    nevetséges, hogy a beta végén hozzák be a servereket, amikor mindjárt vége van.
    lehet jól kereskedni, csak nem egy ekkora köcsög bandával, ami kihasználja a kezdők figyelmetlenségét, lámaságát, és ahol tud rácsal az árakra, ha veni akarsz tőle vmit, kurva drágán árulják, ha alkudozni akarsz elküld a picsába....

bla bla bla, stb lehetne folytatni a helyzet az, ami engem most kurvára elkeserített, hogy van egy nagyon jó játék, és a felhasználóréteg ahova csatlakoznunk kéne, a világ össze bunkója egy helyen...

ha tehetném, inkább tanulnék japánt...
  • Ferro_TwL
    Japanon jatszottunk tobb mint masfel honmapig. Csak egy baj volt vele: az csak japanoknak szolt. Bar ezt konnyen meg lehetett kerulni:), de nehany hujegyerek nem tudott viselkedni es megindultak a nem japan Ip banolasok. Persze rajtunk ezzel se fogtak ki (hala Yv@n-nak a proxymesternek:)) de azert eleg zavaro volt, hogy 2 hetente jottek ezek a ban hullamok.
    Ja es japanul volt minden, ami azert csokkenti a jatek elvezhetosoget:D
  • silbor
    naés? majd megtanulunk! de most tényleg a WoW annyival jobb lesz?
  • Lynx_TWL
    mert japán
  • Lazarus
    10es szintel legalább lesznek új skillek?
  • silbor
    ok. ok. én csak próbáltam optimistán hozzáállni. :o) de akkor mit keresünk itt a legszarabb verzioban? miert nem játszunk egy japán szerveren? max ott is tudnak angolul!?
  • Lazarus
    Amúgy hol lehet venni kardot 1-14K között. Mert ilyen harmatgyenge 1Ks szarral csapkodok és alig sebzek valamit.
  • Lazarus
    a magyar szerveren partiban 1 napig
  • Ferro_TwL
    Nem rolad, valami piros logo-ju gyerekrol:D
  • Ferro_TwL
    HU nagyon nem vagy kepben, na akkor hogy felvilgositsalak:

Ennek a betanak ket celja volt: tesztelni a servereket es reklamozi a jatekot. Ugyanis ez egy koreai game, volt mar koreai, taiwani, japan open beta is. (Megjegyzem ott minden sokkal gordulekenyebben ment, volt karaktertranszfer, nem voltak ilyen huje leallasok stb.)
    Ez nem egy olyan beta, mint pl a WoW-e vagy EQ2 lesz, ez mar egy sokszor letesztelt game, Koreaban mar lassan fel eve fizetos jatek. Szoval ok nem is nyulhatnak hozza a jatekhoz csak a serverek beallitasa es a Gm-k fizetese a dolguk, es az elsovel se allnak a helyzet magasalatan (mondjuk a Japannal ossze se lehet hasonlitani).

Milyen szerzodes koti oket, hogy nem beszelhetnek a chronicle 1-rol? A sajat ceguk jatekarol nem beszelhetnek, arrol ami mar fel eve fizetos Koreaban, minden nagyobb fansite-n fenn van, hogy mi is lesz benne. Egyszeruen csak le kene forditani mi az ujdonsag es odairni ha esetleg valami mas lesz a US verzioban (amit en ketlek, szerintem tok ugyanaz lesz.)

Szoval lehet oket vedeni, de ez egy amator banda foleg az elobb emlitett haromhoz kepest (vagy nagyon keves penzt adott nekik az NCSoft, mert nem kulonosebben erdekli oket az amerkiai es europai piac, ez a jatek amugy is az azsiaknak keszult fokent, az o mentalitasukat tukrozi, es ott mar nagyon szep nyereseget termelt)
  • silbor
    aha c grade!!! akkor ez az a kicsi betü a végén! hogy is van ez akkor sorban????
  • Davidus
    Ja alibi serveren 2 napig:P
  • Lazarus
    Rólam beszélsz, nem fikázás volt csak egy vélemény. Soha nem írtam még WoW topikba viszont aktívan swgzek és az kicsit magasra emelte nálam a mércét
  • Ferro_TwL
    Katana 2,870,000, C grade-s cucc szoval csak level 40-tol, preludeban nincs.
  • silbor
    szerintem elinditottak a betat es kiderult h. sok az erdeklodo. folyamatosan bovitettek es javitottak a bugokat aminek eredmenye h. mar van eleg szerver es bug sincs mar olyan sok vagy egetrengeto. magyarul jatszhato!! ez volt a beta celja es el is ertek. az h. koti oket a szerzodes h. nem adhatnak ki infot hivatalosan az megint 1ertelmu. en kivancsi vagyok milyen lesz az eles jatek. egy probat tenyleg meger!! ufff..
  • Ferro_TwL
    WoW-ra mindenkepp atballagunk, csak ott meg tele lesz sok hujevel, mint az a gyerek aki idejott wow forumrol fikazni ezt a jatekot, mert 8 szintig eljutott es nem tettszett neki:D
  • Lazarus
    Honnan tudod? Bétáztál wowal is? :)
  • Davidus
    Ha nem lesz kóser átballagunk WoW-ra:P Ha meg minden ok lesz akkor én maradok mert jobban bejön a feeling meg a világ.
  • Ferro_TwL
    Az ok, de akkor mi ertelme van 8 (bocsanat 8 van nem 9) servernek a beta alatt, ha az utolso harom tok ures az elso 5 meg tele van.
    Egyebkent ez az US beta szerintem valami remalom volt. Kezdve azzal, hogy 3 serverrel inditottak, folyamatosan bugos volt, mikor bejottek uj serverek nem engedtek a transzfert (Koreainal bezzeg igen), a hivatalos forumon soha nem tajekoztatnak korrektul a dolgokrol (most olvastam egy ilyet: A chrocnile 1-rol NE erdeklojetek a forumon legyszives, inkabb menjetek erre es erre a fansite-ra ott sok info van. Es ezt az NCSoft egyik emberre irta, kesobb azzal indokolta, hogy mivel meg nincs US chronicle 1 ezert ok hivatalos nem tudnak rola semmit. LOL Bezzeg az osszes fansite tele van infokkal rola).

Szoval szerintem nagyon veszelyes lesz erre a jatekra elofizteni, bar en is gondolkozom rajta, de ezek nagyon nem biztato jelek.
  • silbor
    az ok h. 10 nap és itt a full de mikortól lehet a kulcsot rendelni??
  • HUNrricane
    Voltam az utolso szerveren a varosban 4karakterrel talalkoztam .