A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Kezdem unni egy kicsit a gamet:). Igaz mar jo regota nyomom/nyomjuk (talan februarban kezdtuk a TW-vel), de most jott el a pont, hogy uncsi.
Eloszor is ez a Palus Knight nagyon nemjott be. Igazan a Brigandin armor miatt valasztottam:), de azt meg nem lehet venni itt (megjegyzem TW-ben JOB-on lehetett), ami kulon kibaszas a Palus Knightal, mert keves hp-ja van csak a defje a jo es az attakja (a sajat buffjai miatt), de igy, hogy nem vehetem meg a Brigandint nagyon csokken a hasznalhatosaga (meg kulonben is szemetseg, akkor assasin se vehessen manticoret, varazslo se mithrilt:)).
A masik ok, hogy egy hunter bow dropn kivul nem volt semmim, de ezen meg tultennem magam valahogy, de lassan mar 1 hete lelottek a legjobb penzszerzos questet (a csontist), igy meg nagyon nehez peznt csinalni.
A harmadik teljesen szubjektiv ok, hogy sajnos a JOB-os klanunk joresze negyon nem aktivizalja magat, sokan abba is hagytak. Emlekszem JOB-on milyen allat volt, vegig ment a duma, Bear nyomta a baromsagait:D, allandoan voltak felfedezo kiruccanasok, ahol nem az exp nem a penz hanem a fun volt a lenyeg. Itt mar mindenki pontosan tujda, mikor hova kell menni expezni, mi mit dob stb. Unalmasabb.
Eleg zavaro az is, hogy mindeki milyen cuccokban rohangal viszonylag alacsony szinten, ugye most kiderult, hogy duplicated itemek es a csontis quest bugja miatt sokan nagyon gyorsan meggazdagottak (assasint kukuri alatt alig alig latni ).
Szoval kene valami otlet, hogy lehetne feldobni a gamet, mert igy -legalabbis en- kicsit meguntam. (A City of Heroes betara varok, de nem kuldik az emailt:(